Şimdi Ara

Audigy 2 ZS???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar;

    Bugün Audigy ZS satın aldım ve size bir iki sorum var( Forumda ve internette biraz aradım ama tam karşılığını bulamadım) ;

    Ben eskiden Philips PSC 705 kullanıyordum; bu kartta winampta mp3 dinlerken ve divx izlerken (BS player + AC3 codec ile) sürekli 5.1 ses alabiliyordum (aslında 5.1 olması önemli diil ama Sub-woofer çalışsa yeter) ama Audigy 2ZS ile alamıyorum. CMSS3D yi denedim ama bunda da subwoofer çalışmıyor (arka hoparlörler çalışıyor).

    Flim izlerken yine BS player ve AC3 ile denemelerimde codec ekranında woofer'da ses dalgası gözüktüğü halde ses gelmiyor.Winampta sorunu çözmeye yönelik bir iki plug-in denedim ama fayda vermedi. FEAR adlı oyunda da sub wooferdan ses alamadım . Kablo bağlantılarında sorun yok THX setup console da az da olsa sub wooferdan ses geliyor

    Ayrıca bu hafta sonu kısmetse logitech Z-5500 almayı planlıyorum , bu cihazın harici decoderi ile sorunum çözülürmü acaba?

    Hepinize şimdiden teşekkürler...







  • zekai s,o sorunu bende kartı ilk aldığımda yaşamıştım.İlk önce kartın eax 4hd desteklemesi için driver indirmen gerekli,creative in sitesinde bulabilirsin sanirim.Daha sonra eax konsol dan CMSS 3D ayarlarına gir,ordan stereo surround u seç,ben böyle yaptıktan sonra sorunum çözüldü.fear dan muhteşem bir 5.1 ses alıyorum ve hiçbir filmde sorun yaşamadım.
  • Teşekkürler n1ghtfall dediğini yaptım ve bugün Z5500 e de kavuştum ve sorun kalmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.