Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (575. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
11.513
Cevap
127
Favori
894.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ferhat10tr kullanıcısına yanıt

    Unutmuştum bir de aksesuar kayışı var 60binde değişen. Ölümcül değil ama değiştirmekte fayda var. Kopmuş olan arabalar biliyorum.

  • Selamlar arkadaslar,


    Bir suredir okuyorum, faydali bilgiler edindim bu konuda yazilanlardan. Anlik bir kararla aracim icin satis ilani actim, Hayirlisi...


    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ilk-sahibinden-servis-bakimli-kazasiz-temiz-2019-cikisli-audi-a4-1152403952/detay/

  • quote:



    AUDI A4 B9  (ANA KONU)

    AUDI A4 B9  (ANA KONU)

    AUDI A4 B9  (ANA KONU)




  • Slm arkadaslar yurtdisindayim boyle bir arac buldum 2019 model satin alicam matrix fln var baya dolu bir arac , 22000 km , bide makyajli var ayni fiyat advanced paket bos olan 45000 km hangisini tavsiye edersiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lifehacker

    Aynı Yol sesi bende de var . (Araç desing paket) özellikle 120’yi geçtikten sonra sanki cam tam kapanmamış gibi ses geliyor. Şu anda üzerindeki kar lastikleri veya yazlık dandik hankook’lar birşeyi değiştirmedi. Aklım bu sesin nasıl oluştuğunu almıyor. Çünkü gürültülü bir ortamda kapıyı veya camı kapatınca o gürültü kesiliyor . İçeri motor sesi hiç gelmiyor. Yani izolasyon iyi sanırım. Adamlar aynaların üstüne sesi azaltması İçin özel çıkıntılar bile tasarlamış. Ama biraz süratlenince içeride yol sesi oluyor. Şimdiye kadar ben kuruntu yapıyorum sanıyordum ama yazılanları okuyunca yapmadığımı anladım

    uzunca bir süredir forumda yazmıyorum. bu mesajı görünce yazmak istedim.. çünkü sonuca epeyce yaklamışsınız. tespitleriniz doğru sadece son bir adım kalmış. cevaplayacağım ve aklınızdaki soru işaretlerini tamamen gidereceğim. cevapladığım mesaj 5 yıl önce yazılmış. mesajımı cevaplarsanız iyi olduğunuzdan emin olup yazmaya başlayabilirim.


    @Lifehacker


    ''Aynı Yol sesi bende de var . (Araç desing paket) özellikle 120’yi geçtikten sonra sanki cam tam kapanmamış gibi ses geliyor. Şu anda üzerindeki kar lastikleri veya yazlık dandik hankook’lar birşeyi değiştirmedi. Aklım bu sesin nasıl oluştuğunu almıyor. Çünkü gürültülü bir ortamda kapıyı veya camı kapatınca o gürültü kesiliyor . İçeri motor sesi hiç gelmiyor. Yani izolasyon iyi sanırım. Adamlar aynaların üstüne sesi azaltması İçin özel çıkıntılar bile tasarlamış. Ama biraz süratlenince içeride yol sesi oluyor. Şimdiye kadar ben kuruntu yapıyorum sanıyordum ama yazılanları okuyunca yapmadığımı anladım''




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarank -- 23 Şubat 2024; 8:30:43 >




  • Selamlar,
    3 yaşından küçük araçlar için bakım kampanyası vs oluyor mu bilgisi olan var mı acaba?
    Yoksa yetkili servisleri arayıp uygun fiyat verene mi gitmeliyiz?
    15 bin bakımı için ~15 bin tl fiyat verdi doğuş, erel, avek gibi yetkili servisler.
    2023 40 TDI Quattro
  • AyranDayi A kullanıcısına yanıt
    Ben aydin lena da 5. Bakımı 10500 tl ye yaptırırdım. Yaş yeni oldukça kazık artıyor. 15 bin bana aşırı fazla geldi düz bakıma göre.
  • Herkese merhaba, 2016 model 102000 km 1.4 TFSİ aracım var. Geçen günlerde 15000 bakımını yaptırdım(9500TL). Servis arka balataların değişmesi gerektiğini ve indirimle beraber 6500 TL tuttuğunu söyledi. Ben de kendim alıp dışarda taktırırım diye serviste değiştirmedim.

    Forumda önceki mesajları arattığım zaman ATE önerilmiş ancak nette satan bir site bulamadım. Bildiğiniz satan bir yer ya da başka önereceğiniz bir marka olur mu ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurs59 -- 7 Mart 2024; 15:47:35 >
  • Merhaba 2.el 2020 advanced pkt A4 alma arefesindeyim quattro olmaması büyük eksik mi quattro model değil bütçeme uygun olan araç çünkü araba da adblue deposu ve kavrama değişmiş 90bin hasar kaydı bulunuyor iler de sorun olur mu acaba benim açımdan 75bin km de araç yaşına göre normal saydım onu da advanced pkt de eksik donanım özellik olarak eksikler nedir ihtiyacım olacak özellikleri yani net bilmiyorum açıkçası kafam karıştı..
  • caner_gs C kullanıcısına yanıt

    ben olsam almam. quattro olmamasi tamamen kisisel bir olay beklenti yoksa, quattroya ihtiyac yoksa aradaki farki anlamazsiniz bile. (tabii guvenlik anlaminda beklenmedik bir anda ihtiyac olabilir o ayri bir olay)

    75bindeki arabanin kavramasi degismez normal sartlarda, ya hor kullanildigina ya da bir sorunu olduguna isaret eder. yasina gore normal dediginiz araba daha en fazla 4 yasinda, 4 yasinda bir audide benim icin hic bir sorun normal degil.

    hasar kaydinin tutari degil ne oldugu onemli. yani bugun belki bir far bile 90000 tutuyordur.

    butceye uygun diye yorgun araba almak sonrasinda butceye daha cok zarar verir.

  • Merhaba aracım 2023 A4 45 TFSI 4400 km de olmasına rağmen yılı dolduğundan bakıma götürmek zorundayım. Servis fiyatları nedir? Avek aradım 15.400 TL istedi klasik filtre + yağ değişimi sizcede fiyat yüksek değil mi?
  • AyranDayi A kullanıcısına yanıt
    Hocam naptınız nereye götürdünüz?
  • -KnuCKleS- kullanıcısına yanıt

    Kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı.

    Doğuş Oto Kartal'a götürdüm. Fiyatlar arasında 400-500 lira vardı aşağı yukarı. Ben de o an yakın olanı seçtim. 14.900 civarında tuttu.

  • OzzY® O kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle katılıyorum. Ben de almazdım.

    A4'ün B8-B9 0'dan 200 bin km'ye kadar çeşitli modellerini uzun süre kullandım. Bu kadar erken kavrama değişimi normal değil sanki. Kullandıklarımın hiçbirinde kavrama değişim ihtiyacı duyulmamıştı.

    Kavramayı bozabilmek büyük ihtimalle hor kullanmanın işareti. Ben olsam uzak dururdum.

    Ayrıca kavrama yıprandıysa diğer şanzıman parçaları da yıpranmaya başlamış olabilir değişim gerekmemiş olsa da.

    Son olarak şahsi tercihim Quattro'dan yana olurdu.

  • Türkiyede triger setini servis 120 bin km de degişimini öneriyor ama yurt dışında 210 bin km diyorlar. Neden bu kadar fark var arada ? Mesela burdaki servise sorduğumda senesi yok 210 bin km gelince triger ve v kayış degişimi yapılır dediler. Bana cok mantıksız geldi. 210 bin km bir kayış için gerçekten cok km ben 210 bini 15 yıl sürsem gene yapamam mesela ne olacsk 1 kayış 15 sene oradamı kalacak degişmeden? Benim araç suan 96 bin km de 120 bin olunca bende degişimini yapacagım servisin dedigi cok mantıksız geliyor bana. Buda servisin tavsiye ettigi degişim kmleri
    AUDI A4 B9  (ANA KONU)




  • Akdemir51 A kullanıcısına yanıt
    Bizde her şeyi daha erken degistirin diye önerirler sagolsun servislerimiz. Mazot filtresi 30 bin km de bir değişir mesela, burada 2 yilda bir derler 30 bin dolmasa da degistirirsin. Bakim aralıkları daha az kilometrelerde olur. Avrupada misal 30 bin burada 15 bin gibi. Bizim servislerin gözü açık malesef bir çok noktada olduğu gibi orada da sömürüluyoruz bana göre. Ben olsam servis ne zaman diyorsa o zaman degistirirdim sizin yerinizde.
  • 2018 model 2019 mart çıkışlı 45 binde dynamic siyah renk tdi kazasiz boyasız tramersiz aracım kaç liraya gider sizce? Ful servis bakımlı. Piyasa kötü gibi satmaktan vazgecebilirim belki. Henüz ilanlara koymadım.
  • CaptainTsubasa483 kullanıcısına yanıt

    sizinki daha kolay olacaktir tabii ama 2016 model 2017 cikisli 65k da quattro camurluk degisen kapi boyali olarak ocakta 2 ye koydum, bir kac olucu disinda ilgilenen olmadi. mayis ortasi tekrar koyacagim bu sefer daha ciddi satmam lazim.

  • AUDI A4 B9  (ANA KONU)

    AUDI A4 B9  (ANA KONU)

    AUDI A4 B9  (ANA KONU)

    AUDI A4 B9  (ANA KONU)

    İyi bayramlar öncelikle
    2018 model a4 gri deri koltuklarımı temizledikten sonra şöför koltuğunda böyle lekeler oluştu soyulmus gibi leke değil sanki bunu nasıl çözebilirim veya boya vs yapılıyor mu deri koltuklara
    Tavsiyelerinizi bekliyorum tşk ederim 🙏




  • Merhaba arkadaşlar, 2018 1.4 tfsi aracımın bakımı yaklaşıyor 1 yılı dolduğu için bakım yapacağım ama 60.000 km ye az kaldı yani 60 bin km bakımı gibi bir şey olacak. Araştırmaya çalıştım ama elle tutulur bir bilgi bulamadım 60binde normal bakımdan ekstra olarak değişen parça var mı? Ve bir de servise yağı kendim götürmek istiyorum önerdiğiniz yağ var mı? Şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzgi -- 21 Nisan 2024; 0:33:27 >
  • 
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.