Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: culpanext , culpanext
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.028
Cevap
138
Favori
350.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fenerlee1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam modele ozel uretimler var, kivrimlari vs. ona gore ve fiyati da cok ucuz olmuyor genelde, en son hatirladigim kadariyla 300-400₺ kargo-gumruk vergisi harci civarlarindaydi bu tarzlar.. Fakat birebir ayni direksiyon modeli icin (mesela eski kasa a3 ile yeni kasa a3 direksiyonu birebir ayni gibi gorunuyor ama kivrimlarinda farklilar) mi anlamak bazen zor oluyor ve ayrica dikimini yaparken tum direksiyonun göbeğinden ve derinin saplandigi yerlerinden sokulmesi, deriyi esnetmeden dogru montaj yapilmasi en son gobeginin vs. yerine yeniden oturtulmasi gerekiyor.. Yani isciligi duzgun olan guvenilir bir yere gidip yaptirilmasi gereken bir islem.. O da ek maliyet ve biraz ugrastirici bir surec.. Sonucunda o kendi ozel yerinde kesip de diken-yapan yerlerden daha basarili sonuca ulasma ihtimali daha yuksek olan bir durum.. Fakat ben zamaninda bu urunu almaya kafa yorup, fayda-zarar dengesinde (zarardan kasit basima bela acma, yaptiracak yer bulma sikintisi (servis bile bir islem yaptiginda fabrikasyon goruntuyu bozuyor, sokup takilan parçalar artik muntazam oturmuyor yerine vs. bir direksiyonumu sokup takmislardi alt plaka ile ust plaka birlesimlerinin dislerini dogru durust ayarlayamamislardi mesela) durumundan vs. dolayi vazgecmistim..)




  • eapantherea kullanıcısına yanıt

    Benim söylediklerim bu tarz değildi, modele özel ve kıvrımına kadar doğru kesimse denenebilir tabi ki ihtiyaç olması durumunda. Ama dediğiniz gibi garanti ile ilgili kesin bir sorun çıkarırlar, zaten yer arıyorlar garanti bozmak için :)





  • Ronnie061 kullanıcısına yanıt
    Ben ps4 aldim 2019 a3 e sessizlik anlaminda %10 ya farketti ya farketmedi yol tutusu %30 40 fark etti patiye dusmuyor sarmiyor kalkislarda aracin yalitimi bozuk leon daha sessiz herkesin kulagi farkli duyuyor olabilir ama aracin 15 km hizdan sonra icinde olusan ugultu efsane acayip yol seciyor araba hele micirda ugul ugul spor suspansiyonunda etkisi var tabi benim arac sport paket zeminin resmide bu sekilde bizim aracin AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) malesef premiuma yakismayan yalitim , baslarda benim aracmi boyle problemli diye dusunfum youtubeden 50 tane ineleme videosu izledim 50 sindede o ugultu var .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • aknasmub kullanıcısına yanıt

    Güle güle, kazasız belasız günlerde kullanın.

  • gyrmann kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Bu şekilde S.O.S uyarısı alan oldu mu? Ne yapmak gerekir.
    AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aknasmub kullanıcısına yanıt

    Karşılaşmadım ama arabayı satın aldığımda bayi bu ihtimalden bahsetmişti. Sebep olarak da arabada kullanılan Vodafone sim kartın bazen çekmemesi dediler ve hazırlıklı olmamı söylediler. Antalya Ankara arası yolda bir kere bile yaşamadım. O nedenle şebeke sorunu olduğunu düşünmüyorum. Sonra yabancı forumlara baktım, bu sorunla karşılaşanlar var ve Audi tarafından servise çağrılıp çözülecek diyorlar. Türkiye’deki son durum nedir bilmiyorum açıkçası.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahminen bu ay sonu sorunun düzeleceğini söylediler, yazılım güncellemesi yapılacakmış

  • Çok teşekkürler hızlı yanıtlarınız için. 🙏

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aknasmub kullanıcısına yanıt
    Bir kere uzun yolda yaşadım. Ondan sonra bir daha gelmedi.
  • aknasmub kullanıcısına yanıt

    Evet bende de var. Aracı teslim ederken içindeki sim kart ile yazılım arasında bir sıkıntı olduğunu güncelleme geleceğini, dikkate almamamı söylemişlerdi.

  • A3tfsi35 A kullanıcısına yanıt

    Merhaba, konuya ilk yazımda aklıma gelenleri yazmıştım.

    5 sene kullandığım 2016 a3 1.6 TDI sedan designline + çift paket aracımı geçen ay 1.5 TFSI advanced sedan ile değiştirim.


    Linkini buraya bırakıyorum:

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/148845212

  • gyrmann kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bi inceleme olmuş emeğinize sağlık..

    Benim 2 sorum olacak.

    Birincisi arkadaşın da sorduğu ses yalıtımı konusu bunu uzun yolda deneyince paylaşırsanız çok sevinirim.

    2.si yakıt konusu nasıl elektrik desteği işe azaltmaya yaradı mı acaba?
  • A3tfsi35 A kullanıcısına yanıt

    Rica ederim.


    Yasaklardan dolayı henüz uzun yol yapamadım. Hatta daha 120 km/saat hızı bile görmedi araç.

    Ama izolasyon konusun benim de çok merak ettiğim bir durum.

    Düşük hızlarda hiç bir sorun yok ama yüksek hızları dener denemez buraya yazacağım.

    Eski aracım ile boş otobanda 180-200 km/saat ile gitmişliğim çoktur ve o hızlarda bile c sınıfına göre oldukça iyi bir izolasyonu vardı. Bakalım yeni kasa bu konuda nasıl?


    Tabi burada jant ve lastik çok önemli.Benim eski aracım da yenisi de 225 45 R17 .

    Eski aracımda Michelin tercih ederdim. Yeni araç Pirelli Cinturato P7 ile geldi ama bu sene başında aldığım Michelin Cross Climate'larım kenarda duruyor. Yaz sonunda gene onlara döneceğim. Daha önce P7'de kullanmıştım. Güzel bir lastik ancak sessizlik konusunda Michelin daha başarılı.

    Ancak 18 jant + bir de Bridgestone gibi sert bir lastik olursa mutlaka ses çoğalacaktır.


    Yakıt konusunu da keza test edecek kadar bir uzun kullanımım henüz olamadı. Elektrik desteğin mutlaka bir katkısı olacaktır.

    Şu anda tek hissedebildiğim frenleme. Fren enerji geri kazanımı olduğu için elektrikli arabalar kadar olmasa da frenleme yaptığınızda sanki araba boşa almış da ilerliyormuş gibi geliyor bazen. Buna alışmak gerekecek. Eskisine göre daha erken gaz kesiyorum durmaya yaklaştığımda.


    Bu durumları ben de merak ediyorum ancak maalesef yasaklardan sonra test edip yazabileceğim buraya.





  • 35 tfsi sedan sline olarak 1 depoyla minimum 750 km gidecek gibi duruyor, yasaklardan dolayı çok kullanamadım. Ses yalıtımı konusunda sıkıntı yaşamadım 18 jant + bridgestone lastikler.

  • sarpeiro10 S kullanıcısına yanıt

    Bu arada bir de, arabayı ilk çalıştırdığımızda gelen "Gizlilik Mesajı" olayı var, eminim herkeste vardır. "Bir Daha Gösterme" seçeneği aktif değil ve arabayı her çalıştırıdımda OK butonuna basarak kapatmak durumunda kalıyorum. Bunu da sordum servise. Şimdilik kapatamıyoruz ama güncelleme bekliyoruz demişlerdi. Umarım bu da çözülür.

  • gyrmann kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir inceleme olmuş. Alırken çok faydalandım yazınızdan. Teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aknasmub kullanıcısına yanıt

    Aracımı teslim aldıktan 15 dakika sonra ben de bu uyarı ile karşılaştım,aracı kapatıp tekrar çalıştırdığımda bu uyarı bir daha çıkmadı,aracı alalı 35 gün oldu.

  • gyrmann kullanıcısına yanıt

    Merhaba,benim aracım 1.5 advance sportback,benim aracım da pirelli cinturato p7 lastiklerle geldi,bu lastikler geçen sene satışa sunulmuş,pirelli cinturato p7 c2 diye geçiyor,eski p7 cinturato dan tamamen farklı yeni nesil bir lastik,deseni de farklı zaten,çok yeni olduğu için henüz kullanıcı yorumu bulunmuyor.Lastikler sıcaklığa karşı çok hassas,sıcaklık 20 derecenin altında olunca ses bayağı artıyor,üzerine çıkınca ses azalıyor,sanırım sert hamurlu bir lastik.Bu araçta dört mevsim lastikler nasıl olur merak ediyorum.

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.