Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (201. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: demon_rock
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.023
Cevap
138
Favori
349.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TheBCD T kullanıcısına yanıt

    onu ben de çok aradım. 8Y lerde hem pre sense front hem pre sense basic var. pre sense basic in açıklamasına bakıldığında araba koptuğu zaman ya da aracın kopacağı anlaşıldığı zaman camları, sunroofu kapatır kemeleri sıkar sizi kazaya hazırlar kaza gerçekleşmezse tekrar kemeri gevşetir diye bir tarif var. tabi bu durumu deneme şansı olmadığı için bilen bir kişinin bize aktarmasından başka öğrenme şansımız yok, kimse de öğrenmek zorunda kalmasın :)

  • Biraz önce lena aradı aracım için güncelleme olduğunu sizi arayan oldu mu?
  • TheBCD T kullanıcısına yanıt
    gizli özellikleri açan yer için buradan ya da dm’den bilgi verirseniz sevinirim. fiyat iyiymiş
  • Darkforwhite D kullanıcısına yanıt

    evet ben mayıs başı yaptırdım. hissettiğiniz bir değişim olmuyor.

  • Bir şey kafamı karıştırıyor. kısa süreli yakıt tüketimi ve gidilebilecek menzil göstergesinde bir tutarsızlık mı var. Defalarca dikkat ettim çok sakin kullanım ile kısa süreli yakıt tüketimi belli bir km belli süre ve ortalama yakıt tüketimini çarpıyorum bölüyorum düşen menzile denk gelmiyor. Örneğin ortalamayı her gün gittiğim 25 km yolda rahat 5L/100km altına çekebiliyorum. ancak arabayı çalıştırınca menzil 350 km diyelim vardığım noktada bu ortalama değeri ile 300 lere vs düşüyor (ya da bu civar kesinlikle menzilden 25 km düşmüyor). hele bir de kontak kapa aç yapınca biraz daha az gösteriyor. Sizde durum nasıl? kısa süreli yakıt tüketiminin ve menzilin "yanlış" hesaplanıp gösterildiğini düşünüyorum.

  • uozyilmaz U kullanıcısına yanıt

    Şehir içi genelde benimki de dediğiniz hesapla tutmuyor, uzun yolda çok daha tutarlı.

  • TheBCD T kullanıcısına yanıt
    Çok güzel👍 Obdelevenla da yapılabiliyor bu özellik bilgnz. Ayrıca kablosuz carplay, araca binerken açılış ve kapanış müziği, kadran selamlama, güç ve tork göstergesi vs..

    Sadece şu var, garanti bittikten sonra da yaptırırsanız ve mmi bozulursa, doğuş oto der ki; araca müdahale edildiği için 120 bin tl’yi hazırlayın.

    Maalesef bu olayı duyduğumdan dolayı ben de vazgeçtim. Garantinin bitmesine 8 ay kaldı
  • irresponsible kullanıcısına yanıt
    obdeleven mühendislik menüsünden yapıldı hocam zaten hepsi. long coding olarak. Saydıklarınızın hepsi ve fazlası açıldı. Ben her arabamla oynarım gerek Ecu gerek gizli özellikler. Çok düşünmem garantiyi bir daha mı gelicem dünyaya.
  • TheBCD T kullanıcısına yanıt
    Kendiniz de yaptıysanız süper..
  • uozyilmaz U kullanıcısına yanıt

    Buradaki videoya bakıldığında (13:30) presense devreye girdiğinde emniyet kemeri sıkma bizde var gözüküyor.


    Doğan Kabakyoutube
    Arkadaşlar herkese iyi pazarlar, sizlerden gelen geri dönüşler üzerine drag serimizi devam ettiriyoruz. Volkswagen Golf ve Audi A3’ü 0-400, ara hızlanma ve fren mesafesi olarak üç farklı dalda yarıştırdık. İkisi de aynı motor gücüne sahip. Ayrıca testin adil olması için iki otomobili deaynı lastikle donattık. Yeni çıkan Bridgestone Turanza 6 All Season bu drag yarışında tercihimiz oldu. Islak ve kuru olarak iki ayrı deneyim gerçekleştirdik. Sizce iki otomobil arasında böyle bir fark olmasının sebebi ne olabilir? Yorumlarınızı bekliyorum, herkese iyi seyirler. #doğankabak #dragrace #audi #volkswagen Bridgestone Hakkında Detaylı Bilgi Almak için; İnstagram: https://instagram.com/bridgestonetr Website: www.bridgestone.com.tr Twitter: https://x.com/bridgestonetr #işbirliği #bridgestone #TuranzaAllSeason6 #Turanza #EnlitenTeknolojisi #KusursuzPerformans Abone Olmak İçin► https://goo.gl/QUq1Lt Instagram’dan Takip Etmek İçin►https://goo.gl/eFKPja Twitter’dan Takip Etmek İçin► https://goo.gl/hDMmX5 Facebook’dan Takip Etmek İçin►https://goo.gl/UpVYg5 İş birlikleri İçin► berk@dogankabak.com.tr
    https://youtu.be/Sz9xL0exUrQ?si=WHvG-FX-MsNghKvW&t=809
  • VicariouS kullanıcısına yanıt

    selamlar, çözüm bulabildinizmi tuş problemine, 2022 s3 benim araçtada ortadaki tuş arızalandı yukarı yapmıyor.

  • weirdo kullanıcısına yanıt

    Merhaba


    Tuş takımı değişti,problem çözüldü.

  • Merhabalar, daha önce 8y aracını muayeneye götüren var mı? Yarın gideceğim de sanki egzoz ölçümüne bizim araçlarda gerek olmadığını okumuştum burada. Daha önce tecrübe eden birisi yardımcı olabilir mi acaba?
  • 8Y de Egzos muayenesine gerek yoktur. Ben yaptırdım ama TÜV istasyonda gerek yoktu demişlerdi.

  • thelion78 T kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Bugün muayene yaptırdım ve dediğiniz gibi gerek yok dendi.
  • Birşey farkettim ama tam emin olamadım sizinle paylaşmak istedim. Start stop özelliği devrede açık iken ve otomatik park freni açık iken kırmızı ışıkta duruyorum ve araç motoru da otomatik stop edip (P) modunda bekliyorum, fren pedalından ayağımı çekiyorum. Yeşil ışık yanıp önümdeki aracın Kırmızı fren ışıkları söner sönmez ben hiç bir pedala basmadığım halde araç start ediyor otomatik. Bçyle bir özellik var mı yoksa tesadüfen mi yaşadığım bir durum. Teşekkürler.

  • Alkanlı kullanıcısına yanıt
    Merhaba evet bunu ben de deneyimliyorum. Öndeki araç hareket edip çok ufak ilerlese bile motor kendiliğinden çalışıyor. Stop ışığının sönmesiyle değil de öndeki aracın ileri gitmesiyle beraber
  • uozyilmaz U kullanıcısına yanıt

    Anladım, evet ilerlemeden dolayı olabilir. Kamera bu hareketi yakalıyor demekki. Bu özelliğin bir adı varmı acaba yada ayarlardan aç kapa yapılabilen bir şey midir.

  • Alkanlı kullanıcısına yanıt

    algılayan kamera değil plakanın altındaki radar, bu özelliği kapatman zaten anlamsız akan trafikte öndeki araç gidince zaten gideceksin durma şansın yok, araba da motoru hazırlıyor senin için. illaki kapatmak istersen orta konsoldaki start stop kapama tuşuna basman yeterli.

  • Alkanlı kullanıcısına yanıt
    Var tabii ki, ben aldığımdan beridir kullanıyorum, ama bazı dengesiz sürücüler yüzünden can sıkıcı olabiliyor..

    Mesela verimli geçtiğini düşündüğünüz bir sürüş esnasında kırmızı ışıkta araçlarla birlikte durdunuz. Önünüzdeki araçta durdu ve start stop devreye girip motor kapandı tam bu esnada Öndeki araç 5 saniye sonra gıcık gibi 5 metre daha önünde boşluk bulup gitmek istediğinde motor tekrar çalışıp, bütün ekonomi sarfiyatınızı çöpe atabiliyor :/
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.