Şimdi Ara

ATİKER ANKARA YETKİLİ SERVİS ÖZLER OTOGAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
2.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konu Kilitlensin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aly254 -- 2 Eylül 2014; 23:10:10 >



  • Yukarı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aly254 -- 7 Eylül 2013; 20:41:44 >
  • aly254 kullanıcısına yanıt
    tek konudan gidiniz başka konu açmayınız....
  • ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMA…..!
    ÖZLER OTOGAZ , SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN MENFEATLERİNİ KORUYUP GÖZETMEYİ, KENDİSİNE İLKE EDİNMİŞ BİR KURULUŞTUR. MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ VE MENFEATLERİNİ , KENDİ MENFEATLERİNDEN ÜSTÜN TUTMAYI BİR İLKE EDİNMİŞ OLAN, ÖZLER OTOGAZ, SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN, EN İYİ ÜRÜNÜ VE HİZMETİ ALABİLMESİ İÇİN, SİZLERİ BİLGİLENDİRMEYİ KENDİSİNE BİR GÖREV OLARAK GÖRMEKTDİR.BUNA BAĞLI OLARAK, ŞU AÇIKLAMAYI YAPMAK DURUMUNDA KALMIŞTIR.
    KAÇAK ÇALIŞAN ATÖLYELER….!
    SİZLERİNDE BİLGİSİ ÜZERE ÖZLER OTOGAZ BÜYÜK SANAYİ İSKİTLERDE HİZMET VERMEKTEDİR. FAKAT ÖZLER OTOGAZ HARİCİNDE. BU BÖLGEDE, MERDİVEN ALTI DİYE TABİR EDİLEN ,BİR ÇOK FİRMA VARDIR ,HATTA TSE (TÜRK STANDARTLARI ENSTÜTÜSÜ ) BELGESİ OLMADAN, FAKAT YETKİLİ BAYİ OLDUĞUNU İDDİA EDEN, VE BAŞKA FİRMALAR ÜZERİNDEN ,EVRAK SAĞLAYARAK ÇALIŞAN FİRMALARDA MEVCUTTUR.
    HALBUKİ ESAS OLAN (TSE BELGESİ VE SERVİS RUHSAT) IN’DAKİ ADRESİN ,İŞİN YAPILDIĞI, ADRESLE UYUMLU OLMASIDIR.BUNA GÖRE SERVİS RUHSATI VE TSE BELGESİ OLMAYAN YERLERİN MERDİVEN ALTI KAÇAK ÇALIŞAN YERLER OLDUĞU AŞİKARDIR. ÖRNEĞİN ….: PARÇACI ,TAMİRCİ ,ELEKTRİKÇİ VS GİBİ…
    ÇIKACAK BİR PROBLEMDE (YANGIN PATLAMA VS.GİBİ)ARAÇ SAHİPLERİNİN SORUMLU TUTULACAĞI GARANTİLERİNİN GEÇERSİZ OLUP VE MUAYENE YAPTIRAMAYACAKLAR…!
    BU DONANIMA SAHİP OLMAYAN YERLERDE YAPTIRILAN LPG MONTAJLARININ, EMNİYET VE SAĞLIK AÇISINDAN ,ÇOK TEHLİKELİ OLUP ,ÇIKACAK BİR PROBLEMDE, ARAÇ SAHİPLERİNİNDE SORUMLU TUTULACAĞINI VE AYNI ZAMANDA, BU ARAÇLARIN, MONTAJLARININ YETKİLİ SERVİS TARAFINDAN YAPILIP YAPILMADIĞI SİSTEM ÜZERİNDEN KONTROL EDİLDİĞİNDE GARANTİ DIŞI KALACAĞI VE MUAYENE YAPTIRAMAYACAĞINI BİLGİLERİNİZE SUNARIZ…




  • Özler Otogaza gittim. 20 TL'lik filtre değişimi için 50 tl aldılar. Kesinlikle önermem. İnsana hayvan gibi davranıyorlar. Önermem.
  • 5 PARA ETMEZ DOLANDIRICI BUNLAR! YÜZLERİNE TÜKÜRSEN YARABBİ ŞÜKÜR DERLER!
    KESİNLİKLE ARABANIZI GÖTÜRMEYİN! BUGÜN BAŞKA YARIN BAŞKA KONUŞURLAR. ZATEN HİÇ MÜŞTERİ GİTMEMESİNDEN BELLİ BUNLARA.

    HARAM ZIKKIM OLSUN BUNLARIN ALDIĞI HER BİR KURUŞŞ!!
  • İlk defa araştırmadan bir işe girdim ve sonuç hüsran oldu. Özler otogaz gerçektende 5 para etmez külhanbeyleriyle dolu. Birde sayfada yukarı bölümde siz değerli müşterilerimiz falan yazmışlar. Be utanmaz arlanmaz insanlar gelen kişilere insan gibi davranmasını öğrenin önce. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sözde yetkili servis ama çakallarla dolmuş. Kalitesiz insanları barındıran varoş bir yer.
  • ank007 A kullanıcısına yanıt
    ank007 rumuzu ile burada hakkımızda yorum yapan müşterimize saygı çerçevesinde cevabımızdır

    Firmamızda Ağustos 15 tarihinden bu yana ve hala Gaz ayarı filtre değişimi ve gaz kaçak kontrolü 40 TL dir. Radyo reklamlarında da bu belirtilmektedir...
    Bazı Müşterilerimiz bu 40 tl lik hizmetide 20 tl gibi bir fiyata yaptırmak istediklerinden dolayı bu tür sorunlar yaşayabiliyoruz. Birde biz yetkili servis olduğumuzdan dolayı garantisi bitmiş müşterilerimizde garanti konusunda sorun yaşayabiliyoruz. Sanırım sizde aynı sorunu yaşadınız. Olumlu yada olumsuz yorumlarınızın devamını diliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.