Şimdi Ara

İdeal Suv Tarzı Tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
13.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arabalardan anlamıyorum detaylı. Bilgili, fanatik olmayarak ciddi suv tarzı otomatik fiyatı uygun olabildiğince, uygun yakan, düzgün bir araç tavsiyesi alabilirim. Hyundai Kona gibi. 🙄 Uyduruk fiyatlara gerek yok. Yol gösterebilirsiniz şuna buna belki örnek. Otomobil sevdalısı çoktur, anlarlar diye umuyorum.




  • Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama uygun fiyatlı Crossover bir araç düşünüyorsanız kendi yazdığınız gibi en uygun Hyundai Bayon, Kia Stonic, Dacia Stepway, B-SUV düşünüyorsanız Hyundai KONA, Peugeot 2008 Renault Captur vb. Siz öncelikle ne istiyorsunuz, araçta beklentiniz ne?

  • SUV dünyası artık derya deniz, her segmentte suv var. İhtiyaçları belirlemek lazım

  • Kriterler önemlidir. Örneğin neye ihtiyacınız var? İkinci eli önemli mi? Yakıt önemli mi? Ergonomi mi ön planda, yoksa estetik mi? Bunlar belirlenirse daha sağlıklı yorum alırsınız. Örneğin ben JUKE derim, bir diğeri DUSTER. İkisi de SUV, ama farklar çok.

  • tefennili kullanıcısına yanıt

    Crossover ya da Suv hangisi bilemiyorum. Genel olarak uygun düzgün üzmeyecek otomatik bir araç olmasını beklerim. Bütçe en kötü 350-450 olabilir. Biliyorum şuanki piyasa gereksiz şekilde şişik. İdeal Suv Tarzı Tavsiye? 

  • Pegasus ! kullanıcısına yanıt

    Yüzbinlerce lira verip hepsinin önemli olmasını isterim. Öncelikle düzgün şekilde dursun. Geometrik gibi veya düzgün jip gibi dursun. DUSTER gibi köy tarzı görünüş araba istemeyiz. Yakıtı da uygun olmalı malum. Ama dizel ve benzin konusunda hiçbir şey diyemeyeceğim çünkü farkı vs. iyi kötü olup olmadığıyla ilgili bilgim hiç yok. İkinci el temizse neden olmasın diyebiliriz tabii ki.

  • MordSithh kullanıcısına yanıt

    Öncelikle uygun fiyatlı olarak Hyundai BAYON bakılabilir. 470.000 civarına çıkabilirseniz KONA daha mantıklı görünüyor. Ayrıca JEEP düşünürseniz 2018 model bandında RENEGADE bakılabilir.Hoşuma giden bir araç ama fiyatları gereksiz şişti. Mazda CX-3 e bir göz atın, hoş araçtır. 2017-2018 model temiz bulunabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasus ! -- 5 Ocak 2022; 17:6:52 >
  • Pegasus ! kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler tavsiyeler için. CX-3 'te crossovermış gördüğüm kadarıyla.

    Peki benzin, dizel olayına ne dersiniz? Nasıl yakar nerden doğru şekilde bulabilirim doğal kullanımlarda yaktığı değerleri?

    2022'ye girdik bakalım. Uzun süreden sonra düzgün almışken donanımlı almak isterim ben de. Tabi ailecek kullanılan araba olacağından karar ortak :) Anahtarsız start engine tarzı olsunn, otomatik, dzgün şekilli olsun, sedan gibi alçak upuzun olmasın, Lakır lakır da yakmasın tarzında işte bi araba bakıyoruz. JEEP biraz kötü geldi dizaynı uymadı pek kişisel zevkime.

  • İdeal Suv Tarzı Tavsiye?



    filtreler bunlar. gerekirse sağ taraftan gelişmiş sıralamayı fiyata göre de dizin ve görüntüsü hoşunuza gidenden bakmaya başlayın bence. citroen c4 kaktus, ford kuga, nissan qasqai, nissa juke eski kasa vs gibi seçenekler hızlıca baktığımda gördüm. tabi şanzıman yakıt vs seçnekler azaltılıp bakarsanız ya da ona göre 2-3 e düşürüp sorarsanız kullananlar daha rahat yönlendirir.


    ek: cx-3 falan tavsiye etmem. bende araştırmıştım. turbo kronik arızası vardı 2017-2018lerde youtubeda videoları vardı. yardımcı olmuyorlarmış. tipi benimde hoşuma gidiyordu. vazgeçmiştim ilk araç için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 5 Ocak 2022; 19:11:58 >
  • Renault captur 1.3 edc touch

    Bütçenize uygun, ekonomik, piyasası olan, güncel kasa.

    Daha ne olsun.

  • bravaman kullanıcısına yanıt

    Uygun duruyor evet de bayide görmüştüm baktım, aşırı küçük geldi. Ön konsol aşırı dev gibi duruyor. Hiç ferah gelmemişti. Bilemedim. Aynı fiyatlar zaten kona o bu şu. Bi fikrim yok :/


    Tiguan'a falan ne dersiniz? Ya da T-roc?

    Ya da Qashqai?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MordSithh -- 5 Ocak 2022; 20:19:13 >
  • MordSithh kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. Yakıt değerlerine sarı siteden bakabilirsiniz, teknik özellikler kısmına girip inceleyebilirsiniz. Oradaki değerlerin üzerine 0.5-1lt koyabilirsiniz doğru değerler için. Veya kullanıcıların sürüş izlenimleri var, video olarak aratıp izleyebilirsiniz.

  • Pegasus ! kullanıcısına yanıt

    Ekstra olarak son yazdığım yorumdaki ekstra belirttiklerime ne dersiniz, Fikirleriniz?

  • MordSithh kullanıcısına yanıt

    Tiguan piyasa anlamında en iyi araçlardan birisidir, ama 350.000 bandına biraz düşük modelleri geliyor, o yüzden tavsiye etmedim. 2013-2014 modelleri alınabiliyor, model yılı sizin için problem değilse Tiguan piyasası olan kaliteli bir araç.


    T-Roc çok beğendiğim bir araç. Ama fiyatları çok uçuk. Hasar kayıtlısına 480.000 diyorlar:)


    Qashqai'yi görmemiştim pardon; evet bu değerlendirilebilir. Hem yüksek model, hem düşük km bulunabilir. Göz atabilirsiniz. Qashqai de revaçta olan bir model.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasus ! -- 5 Ocak 2022; 23:2:49 >
  • MordSithh kullanıcısına yanıt
    Sıfır düşünmüyorsan tucson 1.6 tgdi elite plus tavsiyemdir 500 bin civarı 2016 80 bin kmdekiler anahtarsız giriş çalıştırma yokuş iniş desteği şerri takip sistemi otomatik fren sistemi cam tavan 4 ısıtmalı koltuk direksiyon ısıtma 2016 öncesi otomatik park 2017 ve sonrası yok kaldırmışlar kör nokta uyarı sistemi ayna karartma ısıtma otomatik far silecek 4"4 lerde elektronik park freni 4*2lerde normal el freni olması lazım bundan emin değilim. Yakıt konusuna gelirsek yazın 4 kişi bagajda 2 bavul 120-130 hızlarda klima açık 7 litre civarı kışın kış lastikleri ile birde hava soğuduğu için 8.1 litre yaktım şehiriçi 11 litre civarı şuanda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeryaKuzusu -- 6 Ocak 2022; 5:24:32 >
  • 2 yıldır Peugeot 2008 1.5 dizel 6 ileri tam otomatik full paket kullanıyorum.


    Kullanışlılık, yakıt tüketimi, serilik, uzun yol konforu, donanım, hafif arazi kullanımı, bakım maliyeti olmak üzere hemen her konuda beklentilerimi karşıladı.


    Verdiğim en doğru karar oldu.


    2 yıl 40.000 km kullanım tecrübesidir.


    Geçen yaz tatile gittim. İstanbul-Bodrum-Akyaka-Datça-İzmir-İstanbul rotasında ortalama tüketim 3.5 lt




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atade28 -- 6 Ocak 2022; 10:1:7 >
  • Herkese çok teşekkür ederim tavsiyeler için
    Bu son 3 yorumu kaydettim bir taşınıp düşünelim. Şişik fiyatlardan malum karar vermek zor. Bi bakarsın yarın bu hükümet bişe yapar fiyat iner, indirim olur OY çalmak için.. yaparlae tam tersini diyorlar ama 😂 ya da tamamen bu hükümet giderse düzelince elimizde patlamasın arabalar?? 😶 O da kötü xd En az 4 5 yıllık kullanacağımız araba bakıyorsun sonuçta.
  • DeryaKuzusu D kullanıcısına yanıt

    2020 model Hyundai Tucson N Line hayırlısı olsun hocam bakalım. 2.el. 23k 'da. Elite plus çok iyi donanımlı da aşırı uçuk valla XD. Donanım biraz az ama araba güzel. İdeal Suv Tarzı Tavsiye? 

  • MordSithh kullanıcısına yanıt
    2019 model Peugeot 2008 eat6 tam otomatik cam tavan allure paket (full) kullanıyorum.
    2 yıl oldu.
    Çok memnunum.
    Uzun yolda dağda bayırda çok çok iyi.
    Otomatik şanzıman ve donanım seviyesi çok başarılı.
    Peugeot almayın diyenlere inat aldım.
    Çok memnunum.
  • atade28 A kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Dediğim gibi Tucson N Line oldu , hayırlısı. 4-5 ay oldu. Baya güzel.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.