Şimdi Ara

Asus Tamir Olmayan Ürünün Değiştirdiği Parçasını Geri Almıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Akrabam Asus marka bir laptop kullanıyor. Ürünün harddiski bozuldu. Harici olarak kullandığım harddisklerimden birini bilgisayara taktım oda bozuldu. Belki kendisi arızalıydı diyerek başka bir harddiski test edip çalıştığını gördükten sonra laptopa taktım. Bu harddiskte bozuldu. Özetle laptop kendi harddiski dahil 3 harddisk bozdu.

    Ürünü Asus yetkili servisi olan SMS Infocomm Teknoloji Servis Ltd. Şti. firmasına gönderdik. Servis kaydı oluştururken durumu birebir anlatıp laptopun harddisk yaktığını belirttim. Servis akrabamı arayıp ürünün tamir olduğunu belirtmişler. Laptop eve gelince açmaya çalıştık yine açılmadı. Ertesi gün tekrar servise gitti. Servis ile görüştüğümde tamir ettik dedikleri laptopa sadece harddisk takarak geri göndermişler. Ağzımı bozmak istemiyorum ama gerizekalılar harddisk yakıyor diye kaydı açılan laptopa harddisk takıp geri gönderiyorlar. Tekrar kontrol ettiler bu kez anakart arızası olduğunu ve 6000 TL masraf olduğunu belirttiler. Bende bu ücreti ödemeyeceğimi, 6000 TL ödeyeceğine yeni bir laptop alacağımı belirttim.

    Servis ücretinin iadesini istemediğimi sadece harddisk'in işime yaramayacağını iade etmek istediğimi belirttim. Ama iadeyi kabul etmiyorlar. 0850 522 27 87 numarası üzerinden iletişime geçtim onlarda yardımcı olmadı. Bu konuda ne yapabilirim?







  • tüketici hakem heyetine başvurun.
    elinizdeki kanıtları kaybetmeyin ve hepsini sisteme tek tek anlatın.
    "laptopta bunlar yaşandı , gönderdim çözüm olarak bunu yaptılar ve iade ettiler. sorun çözülmedi. X iş günü geçti. sorunu çözülmeden bana gönderilen laptopu tekrar gönderdiğimde 6000tl'lik masraf olduğunu ilettiler(kanıtlar). "

    cihazın garantisi ne durumda bilmiyorum. garanti durumu ile de bilgi verin. 6000TL ile yapılacağını söyledikleri bilgiyi de verin. ürünün garanti broşürü vs. varsa garanti kapsamına giren donanımlara bakın. her detayı anlatıp yollayın.

    sonuç ne olur bilinmez ama siz üstünüze düşeni yapın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.