Şimdi Ara

ASUS ROG ZEPHYRUS G14 KULLANICILARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
7
Favori
20.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S A M C R O

    Hocam cihazın içinde boş m2 slotu var. Ben olsam harici ile uğraşmazdım.



    Alıntıları Göster

    Hocam boş slot yok diye biliyorum ,emin misin ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaça aldın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

    Benim aldığım fiyattan daha aşşağıya düşmemişti,9050 TL'ye aldım. 16-512 R5 4600HS 1650Tİ

  • Şu anda sende ne var, ben de seninkinin aynısından aldım 7.500 TL’ye satamıyorum. Almak isteyen olursa iletişime geçebilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlan varsa atar mısınız? Ben doa raporu ile iade ettim. Elimde matebook 14 var.

  • Lenovo Legion 5 Pro (Rtx 3070, QHD) ile Asus Rog Zephyrus G15 (Rtx 3070, QHD) arasında kaldım ve daha uzun batarya süresi, daha şık tasarım, daha iyi speakerlar nedeniyle G15'i tercih ettim. (Yurt dışından satın aldım) Hata mı ettim bilmiyorum. G15 için de bir başlık var mı acaba? Göremedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amethystium85 -- 29 Ağustos 2021; 23:45:52 >
  • hocam bende yeni g14ü almak istiyorum 3060 ekran kartlı modeli 30K ama fiyatlar buralarda durmayacak sanırım. hala tavsiye eder misiniz? rtx 3060, 1tb ssd, 16 gb ram

  • sadasc11 kullanıcısına yanıt

    Konuyu okuyun lütfen.

  • Macbook'tan gına geldiği için,boyut-ağırlık ve 3050ti sebebiyle,bugün gidip bir adet g14 aldım.

    Makineyi genel anlamda beğendim. Fan sesi vs çok rahatsız etmiyor. Yalnız bir sorunum var, asus armory crate yazılımı açılmıyor. Bunu da çözebilirsem,gayet kullanışlı.

  • Bu konuyu komple okudum. 1 yıl önce masaüstü bilgisayarımı satarken radarıma almıştım. 1 yılda bir sürü üst donanım çıkmış. 1440p 120hz panelli modeller bile gelmiş. Klavye malzemesi ve aydınlatma kalitesi arttırılmış. Başka iyileştirmeler de olmuştur.

    Anime Matrix özelliğinde olan bir model araştırıyorum. Şimdi döviz toparlanır fiyatlar tekrar aşağılara inerse bir laptop almayı düşünüyorum. Sahibinden veya letgoda 1 yıl garantisi kalmış modeller için bile sıfırına yakın rakamlar isteniyor.

    Az daha ucuzlarsa direkt alabileceğim sıfırını.

    O kadar çok beğenilmiş ki ikinci elde fazla satan bile yok. Tam bir 14" Gamer şampiyonu bu seri resmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • swashbuckler55 S kullanıcısına yanıt

    Son güncelleme ile bozuldu, Windows görüntüleme dilini İngilizce yaparsanız açılıyor. Şimdilik yeni güncelleme bekleyeceğiz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nohackmove kullanıcısına yanıt

    Oyun oynamak için laptop alan insan ya sürekli laptopu kullandığı yerleri değiştiriyordur ev-işyeri-bahçe gibi, yada oyun dışında pille kullanması gerektiği zamanlar oluyordur. Bu cihaz hem 14” ve usbc şarjı ile inanılmaz taşınabilir durumda. Hemde pil ömrü oyun dışı kullanımda 7-8 saat. Bu ayarda bi laptop yok gerçekten şu anda


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • capoeirista C kullanıcısına yanıt

    Evet Haklısınız, Benim özellikle bu boyutta odaklanma sebebim ek olarak 15" ve üstü boyutta laptoplara alışamamam, mobil gelmiyorlar hiç bana, çantada bile kapladıkları yer daha zorlayıcı olabiliyor, ayrıca zaten 5x8 oyun oynayacak olsam masa üstü sistem yada mobiliteye önem vermeden daha büyük boyutlarda, soğutması daha başarılı olacak modellere yönelirdim, ancak benim için mobil olması önemli ve 13" te harici grafikler orta alt sınıf oluyor, hali ile 14" tam ideal boyut gibi duruyor.


    Son 6 yıldır harici grafik kartlı 14" cihazlar aldım bu yüzden sürekli. Şimdiye kadar tercih ettiklerim orta seviye performanslı sistemlerdi. Evde de 1 yıl öncesine kadar yüksek performanslı bir masaüstü sistemim vardı. Sene başında sattığım için şimdi odak noktam orta-üst donanım mobil sistemler.F/P olarak Zephyrus G14 ideal gibi duruyor.


    Bakalım yıl içerisinde almayı planlıyorum.



    Bu arada henüz vaktim olduğu için yurt dışında satılan alternatiflerinide araştırıyorum, muadili olan yada dengi olan diğer 14" ve 13" gaming sistemler Fiyat olarak çok daha pahalı, Malum olan doviz kuru sebebi ile ve yurt dışı siparişlerin nakit/peşin alım veya kredi dolayısı ile Faizli fiyatlara denk gelmesi ile tercihim olamayacaklar gibi duruyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 3 Ocak 2022; 9:50:1 >




  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    13 düşünmeyin bence, 13.3 msi gs serisi kullandım. Çok küçük ve çok şeyden kısılmış oluyor. En ideali 14 bence. Ayrıca bu laptopla 100w usb C şarj ile ekran kartı kullanan oyun bile oynayabiliyorum sorunsuz şekilde

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir podcastte dün bu serinin Ryzen 6000 serisi modellerinin yakında geleceğini duydum. Bu sırada birikimimi yapmaya devam ederek beklemedeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz araştırınca CES 2022 de yer alan Asus ROG tanıtımını ve yeni GA402 G14 serisi tüm detaylarını öğrendim. Asus sitesinde de yayınlamış

    https://rog.asus.com/laptops/rog-zephyrus/rog-zephyrus-g14-2022-series/

    https://www.youtube.com/watch?v=NhZY5XDitwQ&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 9 Ocak 2022; 0:55:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selam. Ben de yaklaşık 1.5 ay önce ROG zephyrus aldım ve sorunlar yasiyorum. Mavi ekran hatası alıyorum, coil while sesine benzer bir ses geliyor, wifi ve Bluetooth bazen kayboluyor ve görünmüyor ve bazı oyunları oynadıktan sonra da mavi ekran alıyorum. Yazılımsal mi donanımsal mi çözemedim ve 15k para verdim. Üzgünüm ya teknik servise de giderse sağlam dönmez diye korkuyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.