Şimdi Ara

Asus Rezaleti: AMD işlemcili cihazlarda bilerek kötü soğutmalar kullanılmış (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
7
Favori
24.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
310 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Asus vivobook leptobum birkaç ay önce bozuldu birdaha açılmaz oldu entegresi yanmış nasıl olduysa durduk yere. Oyun felanda oynanmadı çok (pubg lite oynandı)
  • Herkes paranın pesınde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intelin firmalarla yaptigi anlasmalarin bir parcasi bunlar. Bu anlasmalar geregi amd her üretici tarafindan ikinci plan bir secenek gibi gösteriliyor. Girin dell e girin hp ya bakin ilk önce intel vardir ön sayfalarinda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, siz yine de karta fazla içirmeyin
  • Bilgisayara hava kanali koymuyorlar fan ne yapsin CPU ne yapsin. Acemi işi oldu ama Asusu ancak bu şekilde soğutabildim. 100 derecelere cıkıp kendini kapatmiyor artik. 91 92 derece.

    Asus Rezaleti: AMD işlemcili cihazlarda bilerek kötü soğutmalar kullanılmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sene önce amazondan Asus'un popüler bi ana kartını almıştım Z390 mı öyle bi şeydi herhalde, kart geldiği gibi geri gitti, dual ram çalışmıyordu ana kartta, bir ram yuvası da hiç çalışmıyordu yanlış hatırlamıyorsam, para iadesi aldım, alana kadar bin tane soru sordular, şöyle yap böyle yap, ne dedidlerse çalışmadı anakart, gittim başka anakart aldım mis gibi çalışıyor şimdi. Asus'un gidiş iyi değil, reklam sayesinde, isim sayesinde,iyi gözüküyorlar, arkadaş 1660ti laptopunu aldı ryzenli, her gün bi sıkıntı anlatıyor, çoğunu çözdük şükür, ama o kadar para vermişsin bi de üstüne bu kadar uğraşıyorsun. Dünyanın en güçlü 14'' laptopunu çıkardılar amd ile birlikte, iyi güzel hoş, o kullanılam ekran nedir, fiyatıda ucuz değil yani amd olunca biraz ucuz beklersin...
  • Asus zaten sıkıntılı bir firma ne müşteri hizmetleri nede teknik servisi tamamen rezalet mx299q monitörüm vardı çıtası kendiliğinden düştü kendim müdahale etmeyeyim garanti dışı kalmasın diye garantiye gönderdim kullanıcı hatası diye geri gönderdiler beklemeside cabası yurtdışına asusa yazdım d*tleri tutuştu hemen geri gönderin tekrar bakalım ayağına aldılar tamirini yaptılar ASUS Türkiye olarak aşırı kötü bazı arkadaşlar AMD'ye giydiriyorlar fakat kullanmasam diyeceğim ki harbiden gerçek cpu konusunda amd ryzenler ile beraber kendini aştı intelden bile serin çalışıyor cpuları gpularını bilemem.
  • madem hep birlikte asus firmasını kötülüyoruz bende birşeyler yazayım

    bana göre cd/dvd okuyucu yazıcı markası olarak kalan bir markadır asus. çizgi elektroniğin servis kalitesine rağmen hiç sevmedim artık bileşenleride asus seçmiyorum zaten. yaptıklarınada şaşırmadam beklenir
  • ya beyler apple hiç birşeye üflemeyen ve hiç bir soğutma ünitesine bağlı olmayan yani sadece ses çıkartan fan koydu macbook airlere. Olur böyle şeyler.

    Ama asus gvenilir bir firma değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu "Öne Çıkanlar"dan neden düşürüldü acaba forum yöneticileri ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 5 Ağustos 2020; 9:10:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProStr33t

    Bu mesaj silindi.
    S510U Modeliymiş.
  • GPP = Geforce partner program bir nevi Nvidia'nın üreticiler üzerindeki kendine ayrıcalık rakip ürünlerine dez avantaj sağlamak üzere kapitülasyon benzeri baskılar. (Yani duyumlar bu yöndeydi)

    https://linustechtips.com/main/topic/923785-nvidia-allegedly-threatened-kyle-bennetthardocp-with-blacklisting-over-gpp/


    https://eksisozluk.com/geforce-partner-program--5599661





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 6 Ağustos 2020; 12:11:55 >




  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Ryzen 4 serisi ile ilgili bilgiler araştırırken bu konuda buldum kendimi. Asus’un B450 Anakartı’nı kullanıyorum ayrıca Monitörünü de kullanıyorum @Muten Baba dediği gibi tüketici bilinçli olsun, araştırıp alsın, Asus yoksa kötü marka değil.
    Birisi Asus Klavye aldığını söylemiş, Neden Asus Klavye seçeyiorsunki, tamam renkler ve zevkler kavramına giricez istediğini alabilirsin ama piyasada Logitech,Steel Series ve Razer gibi ekipman markaları varken gidipte Asus’dan Mouse yada Klavye almam ben. Tüketici bilinçliği burdan geliyor işte, git Anakart al Ekran kartı al Monitör al alınabilecek ürünlerini al.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda Asus günah keçisi ilan edildi ama msi ve gigabyte da AMD'yi geri plana atıyor fakat bunun sebebi nvidia ve intel baskısı. Hatırlarsanız geforce partner program diye birşey cıknıştı, markalara strix aorus gaming x adını amd ürünlerde kullanmayacaksın demişti sonra tepkiler nedeniyle iptal edildi. Fakat gerçekren iptal edilmedi. Hiç merak etmediniz mi neden 5700 xt gaming x ve aorus modelinde heatsink aynı olsada mualdili rtx karttan farklı fan shroudu kullanılıyor? Normalde tasarımda aynı olmalı fakat nvidia izin vermiyor, tamam gaming x aorus adını kullanabilirsin ama tasaarım aynı olmayacak, rtx kart farklı olacak diyor.

    Mobilde pldugum için ancak bu kadar yazabildim, klavye olsa mevzuyu daha derin anlatırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brhmstn B kullanıcısına yanıt
    Bir müşterisinin geleneksel yöntemle yapabildiği şeyi yap(a)mayan bir üretici...

    ***

    Bilgiyi ve teknolojiyi hezimete uğratmışsınız :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epirus -- 5 Ağustos 2020; 13:0:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.

    Oha konuya bak @FaLkenAuGe
    Amd hem düşük fiyata hemde yüksek performans sağladığı için böyle birşey yapmış olabilirler şaşırmıyorum ama cidden amd fanları kafa şişiriyor
  • brhmstn B kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=SZsKQUygqik&feature=youtu.be şunu denediniz mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.