Şimdi Ara

Asus p5kpl-am ın/roem arızasını nasıl bulurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar elimde Asus p5kpl-am ın/roem anakart var vepower tusuna bastıgımda goruntuyu saymazsak herşey normal çalışıyor. ama dediğim gibi ekrana görüntü gelmiyor ne onboard tan nede ekran kartından internette bir çok bunun gibi sorun yaşamış arkadaş var. onlara onerilen bir çok şeyi yaptım. pilini çıkardım ram slotlarını değiştirdim ekranda problem yok enerji girişlerini kontrol ettim vs. vs. taktıgım işlmeci ise pentium d 925 soket yapısı aynı anakart cpu listesinde aynı işlemciyi bulamasamdahttp://support.asus.com/cpusupport/list.aspx?SLanguage=en&p=1&s=22&m=P5KPL-AM%20IN/ROEM/SI&os=17&hashedid=oF2e0K05d8pNv8Lj
    bir alt ve bir üst modelinin isimleri var bunuda destekler diye düşündüm. ama aklımada takılan birşey var anakartı çalışır halde 20 dk kadar tuttum sonra hemen işlemciyi çıkardım ve buz gibiydi yani hiç çalışmamış sanırım. normalde işlemciler 1 dk bile çalışsa en az 40 derece kadar ısınıyorlar yanılmıyorsam. buda aklıma desteklemiyormu sorusunu tekrar getirdi.
    bu tarz sorunlarda eğer işlemciyide destekliyor kabul edersek genelde sorun hangi parçalarda olabilir. teknik bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.