Şimdi Ara

ASUS N550JV-CN240H Korumali HDD Sistem Bolumu Silindi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar hepinize iyi aksamlar. Cok buyuk bir sorunum var. Cahilligimi maruz gorun. Cunku ben format atmaya calisirken PC'nin korumali alanini sildim.

    Olay soyle oldu; PC'yi daha 1 hafta once teknosadan aldim. İcinde gereksiz bissuru program vs vardi. Teknosa reklami bile cikiyordu durup dururken kapali kutu 0 almama ragmen. Neyse ben buna güzel bir format atayim dedim. (Cahilligim burda basliyor. Eski kafadan gidip artik windowsun HDD'ye gomulu oldugunu bilmiyordum ve kendi windows kurulum cd'mden boot ettim.)

    Neyse Windows'u kurmaya calistigimda hata veriyordu bu diske yuklenemez diye. Bende direk bootable bir Disk Manager ile boot edip direk PC'nin butun HDD'sini komple sildim. Ve olay burda basladi. Bilgisayarin korumali sistem bolumu de silindi.

    Sonra direk kendi CD'mden kurdum ancak hic stabil olmadi ve bios ayarlari bozuldu boylece. Ben bu korumali sistem bolumunu geri getirebilirmiyim arkadaslar? Lutfen yardim edin benim icin cok onemli bir konu. Simdiden herkese cok tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Recovery alanını arkadaşlardan sordurabilirsin bu bilgisayarın başlığına da yaz durumunu,çok sefer dedik böyle bir işe kalkışmadan önce recovery alanını flash bellek veya DVD'lere boot edin diye böyle sıkıtılar yaşayan çok kişi var ve hepsi senin gibi işi yaptıktan sonra sordular bunları keşke buna kalkışmadan önce sorsaydın.Soranlar yedekleme yaptıktan sonra disklerini sıfırlıyorlardı sıkıntı yaşarsa da yedekledikleri alanı tekrar geri yüklüyorlardı sende bu eksik şuan.Bulamazsan servisten yardım iste bu konuda yeniden yükleme yaparlar.
  • Hocam çok araştırdım ama internetten bu modelin Recovery disk imajını bulamadım.

    Artık son çare olarak yarın servisten yardım isteyeceğim olmazsa.

    İzmirde oturuyorum. Umarım bunun için cihazı İstanbul'a göndermezler..

    Not: İmajı bulan veya gönderebilecek olan varsa haber verirse çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkaius -- 5 Şubat 2014; 2:32:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.