Şimdi Ara

ASUS Memo Pad HD 7 [Kullanıcı Kulübü]-[AnaKonu]-[Rom]-[Driver] (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.478
Cevap
60
Favori
247.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • MeMO Pad HD 7 ME173X için pil tavsiyesi lazım
  • Benim bir sorum olacak ama önce olayımı anlatayım size.

    Pusula ya da manyetik sensör olayı var. Çok önemsiz gibi gözükse de benim için çok önemli. Fakat bir cihazda (tablet ya da cep telefonu) pusula sensörünün olup olmadığını öğrenmek çok zor. Firmalar kendi sitelerinde bile doğru düzgün yazmıyorlar. İki ay önce aldığım cep telefonumda (Samsung Galaxy J7 Prime) bu sensörün olmadığını ne yazık ki satın aldığımda öğrendim.

    Bahsettiğim sensör genelde -nedenini bilmiyorum ama- orta ve üst segment cihazlarda bulunuyor. Cep telefonumda olmaması benim için çok ciddi bir eksiklik. Şans eseri bu cihaza bakarken fark ettim ki pusula sensörü varmış. İlk defa bu kadar ucuz bir cihazda denk geldim bu sensöre ama yine de emin olamıyorum.

    Bu tableti alırsam yalnızca pusula sensörü için alacağım ama emin olmam gerekiyor bu yüzden sizden bir konuda yardım rica ediyorum. Biliyorsunuzdur; Sky Map diye bir uygulama var ve bu uygulama yalnızca pusula sensörü ile çalışıyor. İçinizden herhangi biri bu uygulamayı deneyebilir mi ya da pusula sensörünü kanıtlayacak herhangi bir işlemi gösterebilir mi acaba? Yardımcı olursanız gerçekten çok sevineceğim, dediğim gibi bu tableti yalnızca pusula sensörü için alacağım. Şimdiden çok teşekkür ederim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vardar052

    MeMO Pad HD 7 ME173X için pil tavsiyesi lazım

    Benim hd7 hala ilk günkü pil standardında belkide şans işi. 399 verdim o zaman ama hala ilkgünkü gibi keşke rami 2 gb olsaydı daha bir 5 sene giderdi.
  • merhaba herkese

    cihazımı sorunsuz şekilde kullanıyorum ama rom güncellemesi maalesef hala 4.2.2 şeklinde

    hiç olmaz ise 4.4 serisine yükseltebilseydik diye düşünüyorum

    xda da ASUS_ME173X_AOSP_20160929.zip diye bir rom gördüm ama emin olamıyorum

    güncelleme yapmış veya kontrol edebilecek ?
  • Tabletini uygun fiyata satmak isteyen varsa pm atabilir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ME173X için güncel rom nedir android versiyonu yükseltmek istiyorum
  • pil bitti uyarısı veriyor, orjinal pil değiştiren oldu mu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pil sorunu bende de var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vendetta

    Tabletini uygun fiyata satmak isteyen varsa pm atabilir

    Hocam mesajda atmissiniz lakin foruma uzun ara giremedigim icin cevap veremedim. Kusura bakmayin.Tableti satmayi dusundum bi ara sonra bi kosede unuttum gitti. Simdi ise cocuk 1 yasina geldi. Annesi ona ali baba,ari vizviz,kirmizi balik,kucuk kurbaga videolarini dinletiyor. El koydular yani 😊😊😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde asus memopad var ama hangi model olduğunu bilmiyorum kutusunu abim atmış.
    Sanırım memopad hd 7 (arkası beyaz kapaklı tırtışsız)

    Bu tablet kendi kendine güncelleme yapıyordu ama neyi güncelliyordu bilmiyorum dondu kaldı bende kapatıp tekrar başlatayım dedim ne olduysa ondan sonra oldu.
    Tablet şu anda açılmıyor,sarj almıyor,ekrana görüntü gelmiyor,recovery moduna geçmiyor..
    Malumunuz üzere garantisi de yok.

    Denediğim yöntemler.
    kapak açıldı batarya soketinden çıkartılıp tekrar takıldı.
    diğer soketler çıkartılıp tekrar takıldı.
    2 saat normal prizde sarjda bekledi gene açılmadı.
    usb ile pc ye bağladığımda usb olarak bağlanıyor donanım olarak görünmüyor sürekli bağlanıp çıkıyor gibi ses veriyor bilgisayar (burayı pek anlatamadım ama umarım anlaşılmıştır.) sistem win 10

    Bu işlemler haricinde çözüm olarak uygulayabileceğim şeyler hakkında bilgisi olan var ise bilgisi dahilince bana yardımcı olabilir mi? Şimdiden okuduğunuz için çok teşekkürler.




  • özket kullanıcısına yanıt
    1 yıl önce yazmışsınız. Tableti çöpe atmadıysanız, burada anlatıldığı şekilde kurtarabilirsiniz.https://forum.donanimhaber.com/asus-memo-pad-hd-7-me173x-stock-rom-root-yedek-alma-yukleme--91370974

    Windows 10 sürücü imzası zorlamasını devre dışı bırakmazsanız, sürücü yükleyemezsiniz. Bunu yaptıktan sonra tableti takmanız gerekir.
  • değerli cevabınız için teşekkürler atmadım da birisine verdim o da bir servise sormuş serviste anakartı gidik demiş bir daha da gelmedi elime
  • özket kullanıcısına yanıt
    Bir şey değil. Hayırlısı olsun. İyi geceler.
  • 6 sene önce aldığım asus memo hd 7 tablet hard resetle tertemiz olduğu halde internete yavaş giriyor ve nettede çok yavaş sayfa açıyor çok bekletiyor. Ne önerirsiniz. şarjı felan çok iyi tertemiz tablet. Arada nete girmek için kulanıyoruz ama bıktırıyor. yeni tablet satıyorlar 1 gb ram ile tabi yüksek android yazılım var bizimki sanırım 4.2.4 yada 4.4.2 olabilir hatırlamıyorumda bu cihazı nasıl biraz işe yarar hale getirebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadoluparsı -- 25 Ekim 2019; 21:57:18 >
  • merhaba. uzun süredir kullanmadıgım tabletim açılmadı (asus ekranında kalıp reset atıyordu).Bende twrp ile birşeyler yapmaya calıstım hepsinde hata ile karşılaştım. En son tüm sistemi sildim ve şuan intel yazısında kalıyor. Twrp de os yüklü değil diyor anladığım kadarıyla şuan tablet bomboş android yüklüdeğil. nasıl anroid yükleyebilirim birçok şey denedim olmadı.

  • ahmeda A kullanıcısına yanıt

    Çocuk 5 yaşında ve benim memo pad 7 hala yaşamakta ve hizmet etmeye devam etmekte. Memo padi yaşayanlar cevaplasın lütfen  ASUS Memo Pad HD 7 [Kullanıcı Kulübü]-[AnaKonu]-[Rom]-[Driver] 

  • Bendeki de hala çalışıyor ama içindeki işletim sistemi artık güncelleme almıyor ve tablet internette çok ağır çalışıyor. Rom vs nasıl yapılıyor bilmiyorum, bu tablete uygun birşey varsa ve çalışırsa tablet yaşamaya devam eder diye tahmin ediyorum. Sağlam tablet :D

  • merhaba, elinde ekranı kırık ama anakartı sağlam memo pad 7 olan var mı? sadece anakart olsa da olur.


    satmak isteyen pm atarsa sevinirim

  • 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.