Şimdi Ara

Asus m2a-vm ısınıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler geçenlerde asus m2a-vm (690g) anakart ile x24400 2x1gb ocz sistem topladım. Ama önce windowsu kuramadım sonra kurdum ama sistem durduk yere kilitlenmeye başladı. Bende kasayı açtım baktım anakartın üzerindeki soğutucu gümüş renk olan demir baya ısınıyor. El yakmasada sıcak. Bu sıcaklık normal olabilirmi. Bide asus programında mb 30 derece gözüküyor. Acaba neden olabilir az önce bios güncellemesi yaptım bu sorunu düzeltmez sanırım. Birde bu ısınma anakarttan dolayımı oluyor yoksa diğer parçaların etkisi olabilirmi. Onboard ekran kartından olabilir gibime geliyor. Bi tane ekran kartı alsam düzelirmi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANHOE -- 5 Kasım 2007; 9:08:41 >



  • o parçanın adı kuzey köprüsü dediğiniz gibi biraz fazla ısınır fakat hiçbir sorun olmaz, harici bir ekran kartı alırsanız o ısı biraz daha düşer, bu sizi tedirgin ediyorsa cooler master, zalman, tt gibi bir markanın pasif soğutucusunu alıp takabilirsiniz de. pc probe programında 30 derece görünüyorsa hiçbir soun yoktur, normal
  • Zaten sorun olmasa ne kadar ısınırsa ısınsın banane ama bilgisayar bazen kilitleniyor. Sadece windowstayken web de felan ekranda artifact gibi bi kaç tane nokta oluşuyor mesela az önce üsste kırmızı şerit oluştu.Bu kuzey köprüsü ısındı diye olurmu yada onboard ekran kartı yüzünden oluyorsa başka kart alsam kesin düzelirmi. Anakartı garantiye gönderesim gelmiyo, normal çalışıyo diye geri göndermeleri muhtemel çünkü saatlerce bi sorun çıkarmadığıda oluyor. Anakart dışında başka parçadan olma ihtimalide varmı. Bu arada zahmet edip okuyan herkese iyi geceler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: IVANHOE

    Zaten sorun olmasa ne kadar ısınırsa ısınsın banane ama bilgisayar bazen kilitleniyor. Sadece windowstayken web de felan ekranda artifact gibi bi kaç tane nokta oluşuyor mesela az önce üsste kırmızı şerit oluştu.Bu kuzey köprüsü ısındı diye olurmu yada onboard ekran kartı yüzünden oluyorsa başka kart alsam kesin düzelirmi. Anakartı garantiye gönderesim gelmiyo, normal çalışıyo diye geri göndermeleri muhtemel çünkü saatlerce bi sorun çıkarmadığıda oluyor. Anakart dışında başka parçadan olma ihtimalide varmı. Bu arada zahmet edip okuyan herkese iyi geceler.



    bende de biostar TA690G var artifact gibi şeylerle ben de karşılaştım.
    dxdiag ın direct3d testlerinde de ortaya çıkıyor.Nedenini çözemedim daha.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.