Şimdi Ara

Asus k55VD-SX Sorunum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 hafta önce evkur aracılığıyla aldığım asus k55VD-SX CORE i5 bilgisayarımda bir sorun var. çeşitli oyunlara girdiğim zaman fps düşüyor,ekranda belirsiz sonu olmayan çizgiler çıkıyor hatta 15-20 dakika sonunda da kilitleniyor ses çıkarmaya başlıyor.Asus teknik servisine gönderdiğimde de hiç bir teknik arıza bulamadıkları için geri yolladılar.Cidden ne yapacağımı bilemiyorum.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.



  • Neredeyse 2 ay geçmiş ama belki yardımı olur:
    Sanırım bilgisayarında GeForce GT610M ekran kartı var. Bu ekran kartı 64bit bellek bant genişliğine sahip. Belki oynadığın oyunlara göre hafif bir ekran kartı kalıyordur?
  • aynı laptop bendede var ama ben vatanbilgisayardan aldım bilgisayar bilgisayarvıdan alınır bu önemli
    ben laptoptan çok memenunum ekran kartı bence gerektiği kadar yeterli masaüstü pc de crysis 3 açılmadığı halde laptopta açıyor ve en ağır oyunalrdan biri olan tom clancy racon future soldier dahi bir çok oyunu sorunsuz açıyor
    bence sorun işletim sisteminde çünkü şuan her pc de w8 ile veriliyor ayrıca laptoplarda kurtarma botu ekli olarak w8 yüklü geliyor ben w7 yaptım biraz uğaştırdı biostan bir kaç ayarlama yapmak gerekiyor ama w8 varsa dediğimi bir dene w7 yükle öyle bak ayrıca tüm sürücülerin güncel olmasına da dikkat et.
    sürücü yükleme programı uniblue driver scanner önerimdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.