Şimdi Ara

Asus GL702VM-GC144T - Ram bozuldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen sene yazın başında bir '' Asus GL702VM '' satın aldım. Mavi ekran hataları alıp duruyordum. Bende MemTest yaptım. Bir sürü bellek hatası olduğunu gördüm. Şuan laptop garanti kapsamında fakat ben yurtdışındayım. Laptobu Türkiye'de almıştım. Laptop'un üzerinde '' 16GB Module DDR4 2400MHz Samsung M471A2K43BB1 '' ram bulunuyor. Ben şimdi internetten ram sipariş etmek istiyorum. MHz olayına takılmış durumdayım. '' Kingston HyperX Impact 16GB 2133MHz DDR4 SODIMM HX421S13IB '' bu bellekleri alsam cihazda performans sorunu yaşar mıyım ? Ya da sizin önerebileceğiniz başka ram marka model var mı ? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar.



  • Laptoplar çok ram seçer. Bence bir bilgisayarcıya götürün çalışan bir ram alın yeter. O makinede ramler arası çok performans farkı oluşturmaz. Anlaşılmaz bile.
  • DesTroYeR00x kullanıcısına yanıt
    Bana önerebileceğiniz bir ram var mı peki ? Ram seçer derken dd4 sodımm notebook rami
  • TrAlem kullanıcısına yanıt
    Açıkcası şu çalışır demek zor o yüzden öneremem. Notebooklarda ramdeki voltajı, gecikme süresini seçme durumu var. O yüzden bilgisayarcıda denetip çalışan bitaneyi almakta fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.