Şimdi Ara

ASUS F3JC ile Sorun yaşayanlar ve MEMNUN olanlar, buyrun katılın.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
3
Favori
35.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hemalihe

    ben servise verdim toplam 10 gün sürdü gidip gelmesi.(ankaradayım) Boğaziçinden aldıysan dikmendeki servise vermen yeter.Zaten halledilebilecek birşeyse burada yapıyorlar. 2-3 arkadaşımda daha oldu aynı problem onlarda da var..

    Hızlısistemden aldım. en iyisi bir onlarla görüşüyüm de, bakalım burda yaptırabilirim belki.. saol bu arada..
  • arkadaşlar 2 haftadır bazı sorunlar yaşıyorum oyundarda acayip bir rem pikesi kısa sürede yüksek rem kullanımı yükseliyo şimdiye kadar hiç sorun yaşamamıstım ve bugun durduk yere 3 kere kapandı pc hiç bir şey yapmadım format attım sorun düzelmedi fikri olan varmı pc yi servise vermeye korkuyorum ist expo dan aldım emin değilim 1 ay pc yi beklemek istemiyorum görüşlerinizi bekliyorum f3jc kullanıcıları..

    şimdiden saolun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: iean

    arkadaşlar 2 haftadır bazı sorunlar yaşıyorum oyundarda acayip bir rem pikesi kısa sürede yüksek rem kullanımı yükseliyo şimdiye kadar hiç sorun yaşamamıstım ve bugun durduk yere 3 kere kapandı pc hiç bir şey yapmadım format attım sorun düzelmedi fikri olan varmı pc yi servise vermeye korkuyorum ist expo dan aldım emin değilim 1 ay pc yi beklemek istemiyorum görüşlerinizi bekliyorum f3jc kullanıcıları..

    şimdiden saolun


    bios güncellemelerini denemenizi öneririm. diğer sürücüleri de tabi.
  • o asus live upt den bios la ilgili bir güncelleme buldum ama digerlerini nerelerden bulabilirim bilmiyorum bilgisi olan varsa verebilirmi 4 gündür sinir krizi geçiriyorum
  • burada bütün driverları güncel haliyle var :
    http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=F3Jc
  • diğer driverlerde sorun oldugunu sanmıyorumda bi bios driveri sakat kurması yüklemesi cok karısık diye duymustum indirdim zaten farklı uzantıda bir dosya
    bilmiyorum pazartesi günnü kurtarma cd sinden degilde düz bir win cd sinden format atıcam driverleri sonra yüklemeye düşünüyorum işe yararmıs sizce en kötü ihtimal servise verecegim başka carem kalamdı :(:(:(


    biosa fln virüs bulasmıs olabilirmi die biosu fabrika ayarlarına bile döndürdüm hala aynı bide :(


    her türlü fikre açıgım ..
  • kendine güvenmiyorsan en iyisi servise ver bence. Uzaktaysan da kargoyla yolla asusun kendi servisine. Acil bi işin yoksa en iyisi servise vermek bence.
  • Arkadaşlar burada sorunları değil memnun/memnuniyetsizlikleri tartışıyoruz, lütfen konuyu dağıtmayalım.

    Kim memnun kim memnun değil, ankete devam.
  • f3jc yi 2 hafta önce hılzısistemden aldım. henüz ne mavi ekran ne de dahili hoparlör sorunuyla karşılaşmadım şükür. sadece asd ve bu tuşların alt\üst kısmındaki tuşlardan kısmen ses geliyor, ama zaten yazı yazarken tüm tuşlardan belli bir ses geldiği için gelen ses belli belirsiz, belki de bu benim kuruntum, tuş sesi sorunu var denmese fark bile etmeyecektim. notebook umla yaşadığım ek sorun ses çıkışının ön kısımda olması, diğer notebooklarda da aynı çoğunlukla, bunu dizaynı tasarlayan ekip notebook u kucağına alıp takılmamış heralde hiç :) kucakta hoparlör yada kulaklık kullanıldığında biraz sorun yaratabiliyor. onun dışında herşey çok güzel, ekran pırıl pırıl, cd\dvd yazıcı cd ayırt etmeksizin çalışıyor, creative 5.1 imi 2.1 olarak kullanıyorum şimdilik, ses kalitesi de gayet güzel. almayı düşünenlere tavsiye ederim
  • arkadaşlar ilk aldığım haftada falan mavi ekranla karşılaşmıştım servisten recover kurmamı söylediler ve biosu güncelledim 4-5 gündür sorunsuz çalışıyor cihaz.ben çok memnunun ses çıkşı olsun ekran olsun performans olsun çok süper makina tavisye ederim.. bilgisayardaki bütün programalrı denemek amacıyla çalıştırdım(20-25 tane kadar) tekleme bile yok cihazda....tek sorun şarj makinası aşırı ısınıyooo...sizinkiler nasıl bilmiyorum ama bu konuda bilgi verirseniz iyi olur ŞARJ MAKİNASI AŞIRI ISINANLAR VARSA....




  • şimdi arkadaşlar benim şöyle bi sorunum var.bişgisayarı kapatmadan ekranı indirip beklemeye aldıımda veya herhanfi bşr durumda beklemeye alıp tekrar açtıımda filim izlemek istediimde görüntüler soluk renkli,gri tonlu çıkıyo.bende tekrardan başlatıp açıyorum o zaman düzeliyo.bu nasıl bi sorundur acaba,bilen.çözüm öneren varsa memnun olurum
  • Arkadaşlar 2 Gün önce bende asus f3jc aldım ve çok memnunum bir sorun yok arkadaşların bahsettiği mavi ekran veya kulaklık sorununa rastlamadım (inşallah rastlamamda)

    @nanudia

    Benimkide baya dencek derecede ısınıyor.Birde sana bir tavsiyede buluniyim pilin uzun ömürlü olmasını istiyorsan pili doldur sonra fişten çek boşalt birdaa yükle batarya dolu iken sürekli fişte kullanma..

    Benimde Bir sorum olcak asusculara bu üzerinde entegre olan mik.sesini ayarlıcam bir yer varmı karşı tarafa sesim çok derinden gidiyor ses denetimde felan en yüksek olmasına rağmen...?
  • [Deleted by Admins]
  • merhaba arkadaşlar ben bilgisayarımı alalı 1 ay oldu camera üzerindeki mikrofonla konuşunca (bu ses açık olunca cıyaklama sesi gibi degil) gıcırdama sesi geliyor.Bu tarz problemi olna varmı.Tşk.
  • Selam,
    ben vista lı versiyondan aldım ancak vistayı pek sevmedigimden formatı cakıp xp pro kurdum.xp driverları asus un kendi sitesinden indirdim.
    şimdi iki tane ufak caplı sorunum var. birincisi resimde görüldügü gibi bi donanımı tanımadı . ben de ne oldugunu bulamadım bakıp soyleyebilecek varsa sevinirim.
    ikincisi ortalama bi dvd yazma süreniz ne kadar ? bana şu anda cok fazla geliyo 40-50 dk yı buluyor. driver ı var mı acaba diye arattım dvd rom un ancak bulamadım. bu yavaslık sizde var mı veya nasıl aşabilirim?
    şimdiden teşekkürler.

     ASUS F3JC ile Sorun yaşayanlar ve MEMNUN olanlar, buyrun katılın..




  • arkadaslar elimizde asus f3jc modelli laptopu var.sistemi recorey cd den tekrar yuklemek istiyoruz fakat yeterli bilgi sahibi degiliz.acaba yardımcı olabilir misiz? karsılasacagımız problemler neler olabilir.
  • arkadaşlar bir kere asus dünya markası kaliteli ve öncü bir note book bu yukarıda sorun lu notebooklar kesinlikle 1000$ ve altındakiler veya iyi paraya kazık yemişlerdir asus ya 1800$ note book alında sorunun yanından bile geçmessiniz sizin note noklar kesinlkle ya amd ya centrion ... dir işlemci seçimi intel core dou2 1.8 ve üstü ucuyor ya daha ne 512 ram vardır muhtemelen ve o note book ta oyun oynuyosanız ve int kesinlikle yavaşlar 1024 ten aşığı olmayacak 128 ekan kartı oyunla alakası yook 256 çook uygun olur tercihim asus note book larıdır tşk.... ergin ünal
  • 4 aydan beri kullanıyorum iş + kişisel olarak ,kulladığım programlarda gayet sistemi yavaşlatan programlar bunun yanında film,video,müzik benzeri multimedya dosyalarının arsiv hastalığıda bende mevcut (daha doğrusu bu makineyi aldıktan sonra oldu) fakat herhangi bir sorun yaşamadım . Benimle birlikte abimede F3Jc aldık onunda şimdilik bir şikayeti yok .

    quote:

    Orjinalden alıntı: kookle

    merhaba arkadaşlar ben bilgisayarımı alalı 1 ay oldu camera üzerindeki mikrofonla konuşunca (bu ses açık olunca cıyaklama sesi gibi degil) gıcırdama sesi geliyor.Bu tarz problemi olna varmı.Tşk.


    İlk zamanlar bendede olmuştu , ses denetiminden ses,mikrofon,dalga ayarıyla oynadım ve realtekten bir kaç ayarı değiştirince gıcırdama sesi felan kalmadı.Şuan Msn Messenger programında karşı tarafla gayet rahat bir şekilde görüşüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesimistChe -- 4 Haziran 2007; 12:25:20 >




  • selam beyler....pil ile kullanirken ekranin isik kistim nasil bilmiyorum

    simdi de isigi eski konumu parlakligi getircem ama bilmiyorum..lutfen bilen arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum...
  • up
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.