Şimdi Ara

ASUS F3JC ile Sorun yaşayanlar ve MEMNUN olanlar, buyrun katılın.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
3
Favori
35.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  ASUS F3JC ile Sorun yaşayanlar ve MEMNUN olanlar, buyrun katılın..
  • asusda lightscribe yok ki ya..
  • bir de etiket yaparken çekip gönderiyim
  •  ASUS F3JC ile Sorun yaşayanlar ve MEMNUN olanlar, buyrun katılın..
  • Acaba senin sürücünün modeli mi farklı. Bir kontrol eder misin? Normalde LG T10N olması gerekiyor.
  • SÜRÜCÜ LİSTESİ ŞÖYLE
    1-TSST CORP CD/DVDW TS-L632D DVD/CD ROM SÜRÜCÜLERİ
    2- ELBY DVD-ROM SCSI CD-ROM DEVİCE DVD/CD-ROM SÜRÜCÜLERİ
    3-SPACE DVD-ROM KR-201A SCSI CD-ROM DVD/CD-ROM SÜRÜCÜLERİ
    4-XQ FALAN FİLAN GERİSİ SÜRÜCÜNÜN MODELİNİ BELİRTMİYODU AYRICA SÜRÜCÜNÜN ÜZERİNDE DVD MULTİ RECODER RW RW+RDL YAZIYO
  • ????
  • SÜRÜCÜ LİSTESİ ŞÖYLE
    1-TSST CORP CD/DVDW TS-L632D DVD/CD ROM SÜRÜCÜLERİ
    2- ELBY DVD-ROM SCSI CD-ROM DEVİCE DVD/CD-ROM SÜRÜCÜLERİ
    3-SPACE DVD-ROM KR-201A SCSI CD-ROM DVD/CD-ROM SÜRÜCÜLERİ
    4-XQ FALAN FİLAN GERİSİ SÜRÜCÜNÜN MODELİNİ BELİRTMİYODU AYRICA SÜRÜCÜNÜN ÜZERİNDE DVD MULTİ RECODER RW RW+RDL YAZIYO
  • ee farklımıymış????
  • Listelediğin sürücülerin ne anlama geldiğini çözebilmiş değilim.

    Bilgisayarım'a sağ tıkla -> Özellikler -> Donanım Sekmesi -> Aygıt Yöneticisi -> DVD/CD-ROM sürücüleri başlığını genişlet

    Eğer USB'den başka sürücü bağlamadıysan, burada sadece tek bir sürücü gözükmesi ve bu sürücünün de normalde HL-DT-ST GSA-T10N (yani LG) olması gerekiyor.

    Bu arada, lightscribe yazılımını yüklemişsen, DVD sürücün lightscribe desteğine sahip olmasa bile Nero CoverDesigner'da lightscribe seçenekleri gözükür. Yani, en garantili test yöntemi, CoverDesigner'daki "Print Lightscribe" komutunun hata vermeden çalışıp çalışmadığına bakmak.
  • sürücülerin listesini dediğin şekilde çıkardım zaten
    bu arada light scribe aldığım zaman serviste söylenmişti var diye ben unutmuştum dün bir light scribe dvd aldın deniyourum.
    galiba modeller aynı olmasına rağmen sürücüler farklı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: beynelmilel

     ASUS F3JC ile Sorun yaşayanlar ve MEMNUN olanlar, buyrun katılın..



    bu multi frema yı nerden nası yüklüyoz acaba??
  • frame:))
  • aldığımda üzerindeydi ama
    www.asus.com.tr de
    download bölümünde olabilir bi bak bence
  • ya mavi ekran olayını tam bi açarmısınız yaaaa.
    yani mavi bi ekranla karşılaşınca hemen servise mi gitmeliyiz
  • Herkese merhaba. F3JC'mi 1 ay önce aldım. Şimdiye kadar herhangi bi problem çıkarmadı. Homm5, Bfme2, Toca Race driver 3, WTCC, NFS Carbon vs. oynadım saatlerce, film vs. izledim, uzun süre hiç durmadan çalıştı ama hiç bir olumsuz tarafını görmedim. Bu kadar para verdikten sonra sorun yaşamayı kimse istemez ama sorunlar sadece bu model/markada olan şeyler değil. Sahibi olduğum için söylemiyorum ama bu dizüstü alınabilecek en mantıklı model bence. Performansı nerdeyse mükemmel. Herkes istediğini düşünebilir ama ben tavsiye ederim.
  • 15 ve 17 nolu alıntıları yazan kişi olarak henüz kulaklık ve dahili hopörlerden aynı anda ses çıkması problemi ile ilgili servise götürmediğimi ve servis kalitesi hakkında yorum yapamayacağımı iletirim.Ancak genel olarak düşüncemi iletmem gerekirse fiyat performans oranı olarak yüksek bir ürün satın aldığımı ve 60 günlük kullanımdan memnun kaldığımı söyleyebilirim.
  • arkadas sorunlar kısmında benim de sesten ileri gelen sorunumu eklemiş ancak sorun olmadıgını benim hatamdan kaynaklandıgını belirtmistim burada tekrar belirtmek isterim..

    ürünü ilk alanlardanım,su ana kadar bi çok kere xp olsun vista olsun 2003 server olsun kurdum,XP kısmında 30 'un üzerinde yüklü program var ve çoğuda sistemi bi hayli kasan programlar,bunların arasında visual studio 2005 'ten tutun photoshop,macromedia programları,corel vs. ye kadar hepsini işim gereği kullanıyorum,cihazı almamdaki amaçta zaten uygun fiyatlı core2duo ya sahip guvendigim bir marka almaktı ve tabikide yukarıdakilerin bir cogunu aynı anda açtıgım zaman performans olarak beni uzmeyecek birsey istiyordum..

    F3Jc 'yi aldığımdan hiç pişman değilim,halen verdiğim parayı sonuna kadar hakkettiğini düşünüyorum,ancak tabikide bu benim şahsi kanaatimdir

    eger bugun tavsiye edip etmedigimi soracak olursanız cevap vermekte tereddute duserim,bendeki sans mı dersiniz kısmetmi simdiye kadar sorun cıkarmadı ancak alacagınız sorun cıkarabilir,boyle bir şeyin olup olmayacagına kim garanti verebilirki??

    ancak sunu da dusunmek lazım,diger markalaların farklı modellerinde de sorun yaşanıyor,bugun teknik servislere baktığınız zaman misalen asus'un servisinde dag gibi laptop var hp 'dekiler iş azlıgından yatıyorlarmı sanıyorsunuz,herhangi bir teknik servise gidin ve 10 dk bekleyin ne kadar arızalı ürün geldigine bakın,durum hemen hemen hepsinde de aynı..

    ancak bu model de genel bir üretim hatası varmıdır(anakartı olsun ram i olsun farketmez) bunu bilemiyorum,bugun laptop almam gerekseydi gene F3Jc alırmıydım?? 2-3 aydır diz ustu piyasasına bakmıyorum ancak eger bundan daha uygun fiyatlı daha iyi ozellikli veya ayın ozelliklere sahip guvendigim bir marka olursa onu tercih ederim,ama eger yoksa gene tercihim F3Jc dir.

    demek istedigim asus sempatizanı degilim,ben aldım diye urunu ovmeye çalışmam gibi bir durumda soz konusu degil,yazdıklarım tamamen simdiye kadar kullanmam sonucu edindigim deneyimlerdir.umarım yazdıklarım alacak arkadaslara yardımcı olur..




  • ya bu sol taraftan gelen cızırtı sesleri neden olyo acabaaaaa....
  • benim pcde de var yaf harbiden saat tıkırdıyo sanki
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.