Şimdi Ara

asus a6q00vc (a6v) wireless sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaslar. asus a6v notebook um var wireless modem olarakta airties rt 210 var. sorunuma gelınce notebook pılı ıle bırlıkte sarjada baglıyken hıc bır sorun yok. sadece prıze baglı pıl yokkende hıc bır sorun yok. ama sadece pıl ıle kullandıgım zaman ıste ozman sorun baslıyor. 2-3 dakkada bır wireless baglantısı kopuyor. sorunun modemle alakası oldugunu hıc sanmıyorum. sorun notebook ta ne yapmam lazım.

    ikinci sorunum ısebellı bır sure kullandıktan sonra sınyal gucu dusuyor. bu her turlu kullanırken oluyor. sanırımısınmadan dolayı oluyor. bunkara bır care ama ılk sorunum en onemlısı. cevapları beklıyorum



  • Arkadaşım benim de aynı sorunum vardı. Airties 'i aradım şifrelemeyi değiştirmemi söylediler, ondan kopma yaşanıyordur dedi. WPA değil WEP şifreleme kullanmaya başladım sorunum çözüldü.

    http://forum.donanimhaber.com/m_4943477/mpage_1/key_//tm.htm#4943477 linkine bakmanı öneririm.

    Umarım sorunun halolur
  • cok tesekkurler goxel_35 sımdı denıcem bakalım kalkacakmı sorun ortadan haber verırım. demekkı notebook tan degılde modemden oluyo sorun. tam anlamadım ama garıp bı durum mantıgını cozemedım yanı. tesekkurler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.