Şimdi Ara

Astra H Bluetooth Çözümü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2011 astra classic III aracım var, genel manada arabamdan memnunum ama bu aralar kafamı fena halde bluetooth araç kiti işine takmış durumdayım. Cyclone gibi aracın teybini değiştirme opsiyonları var aslında gps falan da geliyor ama hem aracı sokağa bıraktığımdan hırsız çekincesi hem de 2 bin tl verip o aleti aracıma takmak istemediğimden buna sıcak bakmıyorum.

    Biraz bakındım ,http://www.mobicom.com.tr/pinfo.asp?pid=5 alternatif link olarakhttp://www.hepsiburada.com/Liste/parrot-mki9000-bluetooth-ve-kablolu-muzik-aktarimli-arac-kiti/productDetails.aspx?productId=telbakparmki9000&categoryId=16217&SKU=TELBAKPARMKI9000

    fena halde hoşuma gitti, iphone ile de tam uyumlu, müzik dinlemek için de ideal ancak bunun montajı uyumluğu aracın garanti durumu tamamen soru işareti benim için. Aracın daha 9 ay garantisi var ama sağlam iş yapan birini bulursam garantiyi bile yakabilirim o derece kafayı bozdum buna. Tabii öncelikli tercihim daha pahalı da olsa yetkili servis. Nasıl olur bu iş acaba?







  • çok pahalı, onu alacağınıza gidin bluetooth özelliği olan bi navigasyon cihazı aılın derim
  • Jabra bluetooth kulaklıkta küçük oynamalar yaparak bu işi halletmiş bulunmaktayım. Öncelikle jabra bluetooth kulaklık varsa veya buna benzer herhangi bir kulaklıkta olabilir. onun kulağa yaslanacak kısmını bir şiş veya lehim makinesi ile normal bir 3.5 jak girecek şekilde deliyorsunuz. Daha sonra içerisini dikkatlice açtığınızda karşınıza kulaklık hoparlörüne giden 2 kabloyu görüyorsunuz. Bunlardan bir tanesini 3.5 jak girişinin eksi(-) kutubuna diğerinide artı(+) kutubuna lehimliyorsunuz. Daha sonrada Deldiğiniz yere güzel bir şekilde diş açarak veya patex v.b. gibi yapıştırıcılarla veya sıcak silikon yardımıyla sabitliyorsunuz. Evet Astra H aracımızda El freninin yanındaki Aux girişine takarak ve Aux'u açarak çok rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tek sorun şarj etme problemi gibi görünüyor şu anda. Benim elimde sadece prizli şarj aleti var, Araç çakmaklı bir şarj aleti mevcut değil. Onuda bulduğumuz anda Çok mükemel oluyor. Zaten kulaklık küçük ve yeri dipde köşede bir yer olduğu için hiçmi hiç dikkat çekmiyor... Tüm Astra H cilere önerebilirim. (en kısa sürede resimlerinide burada yayınlayabilirim isteyenlere Pm den yardımcıda olabilirim)




  • resim bekliyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beslenmeciler

    Jabra bluetooth kulaklıkta küçük oynamalar yaparak bu işi halletmiş bulunmaktayım. Öncelikle jabra bluetooth kulaklık varsa veya buna benzer herhangi bir kulaklıkta olabilir. onun kulağa yaslanacak kısmını bir şiş veya lehim makinesi ile normal bir 3.5 jak girecek şekilde deliyorsunuz. Daha sonra içerisini dikkatlice açtığınızda karşınıza kulaklık hoparlörüne giden 2 kabloyu görüyorsunuz. Bunlardan bir tanesini 3.5 jak girişinin eksi(-) kutubuna diğerinide artı(+) kutubuna lehimliyorsunuz. Daha sonrada Deldiğiniz yere güzel bir şekilde diş açarak veya patex v.b. gibi yapıştırıcılarla veya sıcak silikon yardımıyla sabitliyorsunuz. Evet Astra H aracımızda El freninin yanındaki Aux girişine takarak ve Aux'u açarak çok rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tek sorun şarj etme problemi gibi görünüyor şu anda. Benim elimde sadece prizli şarj aleti var, Araç çakmaklı bir şarj aleti mevcut değil. Onuda bulduğumuz anda Çok mükemel oluyor. Zaten kulaklık küçük ve yeri dipde köşede bir yer olduğu için hiçmi hiç dikkat çekmiyor... Tüm Astra H cilere önerebilirim. (en kısa sürede resimlerinide burada yayınlayabilirim isteyenlere Pm den yardımcıda olabilirim)

    resimler ne oldu hocam.
    umarım aracını satmamışsındır,
    bluetooth olayı hoşuma gitti, benimde aradığım birşeydi bu.




  • Gerek yok,aracın orjinal bluetooth sistemi var.
    http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=84111331&rnd=6667
  • Çok özür diliyorum arkadaşlar. Resimlerini çekmiştim fakat atmayı unutmuşum ve resimleri silmişim. Fakat en kısa sürede tekrar ekleyeceğim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.