Şimdi Ara

Astra Classic III Kış Lastiği Alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba, Astra Classic III aracima kis lastigi alacagim.Daha once Corsa'da Continental kis lastigi kullanmis ve cok memnun kalmistim.
    Su an hangi marka alacagim konusunda karar verememis durumdayim.

    Astra basliginin altinda bu konuyla ilgili herhangi bir konu bulamadim.Su sira araci icin kis lastigi alan arkadaslar, deneyimlerini paylasabilirlerse cok sevinirim.



  • Merhaba bende yeni aldım kış lastiği. Daha fazla kullanamadım ama testlerin nerdeyse hepsinde goodyear ug8 birinci gelmiş, bende tercihimi o yönde kullandım. Bunu almasam bende continental wintercontact alacaktım. 4 tanesi 880 liraya maloldu yanında da navigasyon hediyesi var.
  • bende 2011 astra h aracım için kış lastiği almayı planlıyorum ve yaptığım araştırmalar sonucunda continental ts 830 a karar kılmak üzereyim fakat 205/55/r16 için adeti 225 lira fiyat aldım biraz pahalı gibi geldi.
  • http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2011-Auto-Express-Winter-Tyre-Test.htm

    http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2011-Auto-Bild-Performance-Winter-Tyre-Test.htm

    birkaç avrupa araba araba dergisinin test sonuçları.

    aralarında çok abartı farklar olmadan 10 adet lastik sıralanmış durumda. bu lastiklerde uygun fiyatlı olanını seçebilirsiniz bence.

    Ben kumho kullanıyorum. vectra ve passat araçlarımda kullandım. memnun kaldım. Babam astrasında brigstone kullandı. o da memnun kaldı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NeutrogeN

    bende 2011 astra h aracım için kış lastiği almayı planlıyorum ve yaptığım araştırmalar sonucunda continental ts 830 a karar kılmak üzereyim fakat 205/55/r16 için adeti 225 lira fiyat aldım biraz pahalı gibi geldi.

    iyi fiyat almışsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.