Şimdi Ara

astra classic 2009 fiyatı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
6.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    2009 model opel astra classic 1.6 + spor paket + metalik gri olarak kampanyalı fiyatı 28.700 olmuş.
    daha ucuza bulabilir miyim acaba? en ucuz bayi neresidir?

    bir de aracı alırken yanında neler isteyebilirim.
    paspas ve trafik setini veriyorlar zaten
    benim aklıma gelenler: alarm ve park sensör... verirler mi bunları istesem.



  • yani ne bileyim yanlış anlamayın...zamanının çok başarılı bir aracı olmuş olabilir,ancak neredeyse 30bin verip de 10 yıl öncesinin tasarımını ve teknolojisini satın almak ne kadar mantıklı?sıfır araç satışları dibe vurmuş,firmalar o kadar indirim yaparken o arabaya o parayı vermeyin bence...ha,o arabayı çok beğenip kararınızı kesinlikle verdiyseniz bana göre 2.eline yönelin...seneye zaten 4.nesil kasası çıkıyor astra'nın,siz 2. nesil kasayı sıfır almaktan bahsediyorsunuz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 19 Şubat 2009; 1:21:03 >
  • ''plateau'' kesinlikle çook haklı 29000 ytl az kullanılmış 1-2 yaşına bir çok araba alabilirsiniz.
    eski kasa alınırmı hiiç.

    (yaw ben servise gidince satışta bulunan eski kasa astraları görüce hep derdim kim alır bu arabayı bu paraya die şimdi anladım
    tabi yaa satılmasa orada yer işgal ederlermi..)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluksengul -- 19 Şubat 2009; 9:22:22 >
  • BENDE BU KAFAYLA YOLA ÇIKTIM 34 000 E 2009 HB NJOY ELEGANCE ALDIM...KARDEŞ HAYIRLISI NEYSE O OLSUN AMA İYİ ARAŞTIR NE İSTEDİĞİNE KARAR VER ..MESELA AYNI PARAYA BELKİ DÜŞÜĞÜNE FORD FİESTA YENİ KASA DİZEL FUL ALABİLİRSİN YANİ İYİ ARAŞTIR BALIKLAMA ATLAMA UYANIKLIK YAPMA ...Bİ SENSÖRE Bİ TRAFİK SETİNE ALDANMA ..SEN ALACAN ARABAYA KARAR VER.ONLAR İŞİN TEFERRUATI HÜRMETLER
  • quote:

    Orjinalden alıntı: haluksengul

    ''plateau'' kesinlikle çook haklı 29000 ytl az kullanılmış 1-2 yaşına bir çok araba alabilirsiniz.
    eski kasa alınırmı hiiç.

    (yaw ben servise gidince satışta bulunan eski kasa astraları görüce hep derdim kim alır bu arabayı bu paraya die şimdi anladım
    tabi yaa satılmasa orada yer işgal ederlermi..)




    araba eski kasa olabilir ama herhalde kullanışlı bir kasa olacak ki hâla alıcısı var. ben de beğeniyorum tipini. 29.000 e ne olduğunu bilmediğim bir bir ikinci el almak yerine sıfır almayı tercih ederim. astra_enj_elgnc2009 arkadaşın dediği gibi yeni araçlardan bir alternatif düşünebilirim belki.

    opel bayilerinin hepsi aynı fiyata mı satarlar. bayiler arası fark olur mu?
    bilen varsa cevaplayabilir mi lütfen.




  • astra g kasa 2004 elegance hatcback şunu merak ettim bu arabada acaba arka koltuk tek parça mı yatıyor. yoksa 2 parça mı? bilen yanıtlarsa sevinirim.
  • bu iş zevk meselesi bakış açısı ben eski kasayı yeni kasa astraya tercih ederim eskisini daha çok beğeniyorum. yeni kasa daha iyi olacak diye bi durum söz konusu değil.
    banada bugün mesaj geldi 24400 den başlayan fiyatlarla astra diye. ancak bu 1,4 hatcback beyaz ve en baz donanım istediğimiz araba yine 30 a dayanıyor bence önemli bir kampanya değil.
  • ankara reis oto biraz ucuz olabilir iyice sor sıkı pazarlık et..1000 lira düşüğe aldım ben.35250 en son dedi opis 36000 dedi biri 34000 e aldım iyi gez balıklama kapora falan verme....0 başka modellere de bak...ford fiesta ya donanımına bi bak hemde disel fulü 28800 e almış bu forumda biri...

    bayiler arası fark oluyo en azından bende oldu...35500 dedi biri biri 35250 dedi biri 36000 dedi biri 34300 dedi 34000 e olurmu dedim alacan mı dediler aldık 34000 e...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astra_enj_elgnc2009 -- 19 Şubat 2009; 22:23:21 >
  • walla gittim 1 saat pazarlık yaptım adamla.
    28.700 den aşağı düşmedi. 1.6 +spor paket + metalikrenk.
    bari bir alarm tak dedim onu bile yapmadı.
    10 tane bayii'yi telefonla aradım. hepsi 28.700 diyor. aşağı olmaz diyor. bir tanesi 28.400 e olur demişti. iki saat sonra geliyorum diye aradım. şimdi o da olmaz diyor.
    ankarayı arasam ordan nasıl alacam arabayı? ben istanbuldayım.
  • olmaz diolarsqa sondur çünkü herşeyinde bi sınırı war sonu var, bence bi forda bak pazarlık yapabilosunuz, Dizel bi connect delux düşünmezmisin? Gerçi sen spor istiyosun o zmn fieta olabilir yada sana tavsiyem megan hb yakında yenisi çıkıcak stok eritiolar hb extreme alırısn çok hoş araç...
  • bu araba yazın ne fiyataysa yine aynı. değişen bi şey yok yazdan en fazla 500 ucuz onu da ne zaman olsa veririler bu kampanyanın cazibesi yok. vereceksin 26 ya o zaman süper olur ama vermezler hayatta vermezler
  • Arkadaşlar classic kasasını beğenmeyenler olabilir ama bence astrayı astra yapan kasa budur. Ben yeni kasayı'da beğeniyorum ama alacak olsam fiyat farkını vermektense eski kasayı tercih ederim. Zira artık caka da fiyakada gözümüz yok :)
    Bu arada bende 1.6 2009 astra classic II düşünüyorum. İlk arabam olacak. Fiyat iyi
    başlığı okurken de aklıma geldi şu an arkadaşla birlikte 2 kişiyiz. Belki birkaç kişi daha bulabilirsek filo fiyatı alabiliriz bayilerden. Ben samsundayım. Ama sorun olmaz ist.'dan ankaradan bursadan alabilirm aracı. Nasıl olur sizce?
  • bugün opele gittim 99 model astra gl aracımı 15500 saydı 28700 clasic 2 yi bıraktı,dizel sedanı 41 e bıraktı araç doluydu tabi.şöyle düşündüğüm zaman astra classic ,sadece 2 airbag abs var başkada bir şey yok,opeldeki satış departmanı bana opel artık classicleri çıkartmayacak dedi son bunlar demesi üzerine biraz düşünmekte fayda var derim,bu zamana kadar para etmesindeki faktör sıfırının çıkması idi ama bu saatten sonra artık değer kaybeder,önceden kıyaslarken sıfırı şu kadara veriyorlar gibisinden tabir kullanılıyodu ama şimdi artık olmayacağı için fiyatlar aşağı doğru gelecektir diye tahmin ediyorum.Megane 1,Focus,Bora,marea bu tür arabalara baktığımız zaman üretimi kesildiği an her ne kadarda markada olsa çok satsada günden güne gerileme oluyor diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: vedat mert

    bugün opele gittim 99 model astra gl aracımı 15500 saydı 28700 clasic 2 yi bıraktı,dizel sedanı 41 e bıraktı araç doluydu tabi.şöyle düşündüğüm zaman astra classic ,sadece 2 airbag abs var başkada bir şey yok,opeldeki satış departmanı bana opel artık classicleri çıkartmayacak dedi son bunlar demesi üzerine biraz düşünmekte fayda var derim,bu zamana kadar para etmesindeki faktör sıfırının çıkması idi ama bu saatten sonra artık değer kaybeder,önceden kıyaslarken sıfırı şu kadara veriyorlar gibisinden tabir kullanılıyodu ama şimdi artık olmayacağı için fiyatlar aşağı doğru gelecektir diye tahmin ediyorum.Megane 1,Focus,Bora,marea bu tür arabalara baktığımız zaman üretimi kesildiği an her ne kadarda markada olsa çok satsada günden güne gerileme oluyor diye düşünüyorum.

    hangi bayiye gittin kardeşim istanbulda mı arabana iyi para vermiş valla




  • Klasik olacak belki ama astranın ölüsünün para ettiğini muhtelif 2.ci el sitelerden görebilirsiniz. O yüzden veryansın'a gerek yok. Belki belki 500-1000 lira etkiler oda zaten göze alınabilir bir risk.
  • Bugün abim için bizde bu modele karar verdik. Arkadaşım bu toplu pazarlık konusuna beni de dahil edersen sevinirim
    quote:

    Orjinalden alıntı: kurbagaprens

    Arkadaşlar classic kasasını beğenmeyenler olabilir ama bence astrayı astra yapan kasa budur. Ben yeni kasayı'da beğeniyorum ama alacak olsam fiyat farkını vermektense eski kasayı tercih ederim. Zira artık caka da fiyakada gözümüz yok :)
    Bu arada bende 1.6 2009 astra classic II düşünüyorum. İlk arabam olacak. Fiyat iyi
    başlığı okurken de aklıma geldi şu an arkadaşla birlikte 2 kişiyiz. Belki birkaç kişi daha bulabilirsek filo fiyatı alabiliriz bayilerden. Ben samsundayım. Ama sorun olmaz ist.'dan ankaradan bursadan alabilirm aracı. Nasıl olur sizce?
  • O zaman yeni başlık açıyorum Katılımcıları netleştirelim... 3 aşağı 5 yukarı...

    http://forum.donanimhaber.com/m_30033785/mpage_1/key_//tm.htm#30033785



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurbagaprens -- 25 Şubat 2009; 18:16:53 >
  • ford fiesta dizel ful 28800 öerim vardı yukarıda ondan vaz geçiyorum..çünkü forumda bir iki kişinin boyalarının döküldüğü yönünde şkayetlerini gördüm..o yüzden bu önerimi dikkate almayın kafanıza göre takılın...ama opel astra clasik almak için yola çıkmıştım bez vaz geçtim niye derseniz walla tam bir nedenide yok..
  • Arkadaşım mesela ben fiestanında bir önceki kasasını tavsiye ederim. Eğer ilk kullanımlarda motoru doğru şekilde açarsanız çok keyif alırsınız. Sürüş keyfi açısından. 2 araca da çok bindim. Fiesta pire gibi gaz pedelanına basar basmas kafa atma denilen itme ivmesi harika. Ama 2 kişiden fazla binmeyecek. Çünkü araç biraz ufak kalıyor. Astra hem daha oturaklı hemde daha sağlam.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: plateau

    yani ne bileyim yanlış anlamayın...zamanının çok başarılı bir aracı olmuş olabilir,ancak neredeyse 30bin verip de 10 yıl öncesinin tasarımını ve teknolojisini satın almak ne kadar mantıklı?sıfır araç satışları dibe vurmuş,firmalar o kadar indirim yaparken o arabaya o parayı vermeyin bence...ha,o arabayı çok beğenip kararınızı kesinlikle verdiyseniz bana göre 2.eline yönelin...seneye zaten 4.nesil kasası çıkıyor astra'nın,siz 2. nesil kasayı sıfır almaktan bahsediyorsunuz...





    bu kasayı bende severim ve başarılı bir modeldir ama 29-30 bin vermek çılgınlık....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.