Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (193. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.867
Cevap
46
Favori
184.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ariturka kullanıcısına yanıt

    Haritanın tamamını gezip açmaya çalış. Haritalarda görülen sandıkları topla, gizemli olayları çöz. Yan görevleri hallet. Ana görevlere daha sonra gidersin.

  • Normalde ehhh dedigim bi oyundu bu, yakin zamanda sistem topladim ve suan 2k cozunurlukte oynuyorum, boyle bi sey yok. Cogu oyuna gore bayagi guzel gorunuyor oyun 2020 oyunu olmasina ragmen. Hani Ubisoft falan ama ozellikle ingiltere'de gorsel soleni arsa cikiyor. Oyunu sevdirdi bayagi, en son zorlukta oynuyorum cok zevkli gidiyor suanlik. %100 lemeyi dusunuyorum her oyun gibi
  • assassin's creed valhalla 1.7.0 save dosyası olan varsa atabilir mi. Baştan o Norveç kısmını oynamak istemiyorum. Bide oyunu bitirmeden dlc leri oynayabilir miyim. Daha önce oyunu bitirmiştim. Bir daha kesinlikle baştan oynamam.

  • son 4 oyun harici bütün oyunları oynamış biri olarak sadece Assassin's Creed Odyssey oynamak ilgimi çekiyordu ama Odysseyde yan görev zorunluluğu ayarı yokmuş oyunlarda da yan görev yapmayı sevmem hatta zorunda bırakanlardan nefret ederim Assassin's Creed Valhallada ise bu olay yokmuş sanırım doğru mudur sadece ana hikayeden gidersem bir sıkıntı olur mu ? yayındaki bir arkadaş vahallada yan görev zorunluluğu yok dedi.

  • Son zamanlarda ac serisini morotonluyorum ve sanırım seri içinde en iyi 3. Oyun valhalla (ilk 2si unity ve orgins) ama ac oyunları neden bu kadar kısa ve haritası küçük anlamış değilim yeterince iç mekanlar yok özellikle valhallanın haritası sanırım en sönüğü beni haritası pek cezbetmedi güzel manzaralar olsada her yer aynı gibi hissettiriyor o orgins ve unity deki epikliği göremedim ve sanki tarihi bişey de yok gibi oyunda (tarih profesörü değilim ama serinin diğer oyunları o dönemi ve o coğrafyayı tekrardan araştırma şevki uyandırmıştı) ben bu oyunu rdr2 ye benzetiyorum hikaye kalmışlar da kasmışlar ara sahne üzerine arasahne giriyor bilemedim ya favorim değil simdilik ama uzunluğu iyi gibi 35 saat oynanama rağmen 3:1 i bitti serinin önceki oyunlarını tekrardan bitirip tekrar dönücem buna

    Siz ne düşünüyorsunuz? Bi tek ben mi bu durumu yaşadım merak ediyorum açıkçası




  • lucker274 kullanıcısına yanıt

    en iyi 3 mü açıkçası en rezil oyunlarından biri valhalla

    ac 1 ezio serisi rogue odyssey seri içerisinde en iyileri diğerleri beş para etmez

  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Tam da alakasız şekilde 3-5 gündür Valhalla oynadıktan sonra gelip yazmak istediklerimi yazmışsın hocam.

    Özellikle ilk oyunlardan sonra Origins'i oynadığımda bayılmıştım, Mısır teması da çok cezbetmişti. Sonra benzer şekilde Odyssey'de Ege Yunan adaları, deniz yolculukları falan baya güzel gelmişti.

    Ve özellikle bu iki oyunda kullanılan renk paleti ve detaylar efsane idi. Bir çok yerde ağzım açık, mouse'u yavaş yavaş hareket ettirerek etrafı izlemiştim.


    Valhalla'ya geçtiğimde ve vakit geçirdiğimde "bunda bir şeyler eksik?" hissiyatı oldu hep. Oyunu bir an önce ana hikaye üzerinden bitirip Mirage'a geçmeyi düşünüyorum.

    Bir de DLC almışım, ana görevlerle DLC görevleri karışıyor, yakınımda çıkıyor, bakıyorum ana hikaye değilmiş, bir de onları kontrol ediyorum  


    Ha bi de beni sinir eden, kartalı V ile aktif edip düşmanları işaretliyorduk, yapamıyoruz, çoğu zaman kullanmıyorum bile o yüzden. Yalnızca bazen bi hedef belirlemek istiyor, o zaman mecbur kalırsam anca. E o özelliği de mi bitirdiniz yani? Niye öyle bir şey yapmışlar, garip.


    Renk paleti de aslında başarılı olmasına rağmen bir çok yerde aynı soluk yapraklı ağaçlar falan, bazı bölgelerde farklı renkli çiçeklerle falan ortam biraz şenleniyor. Origins ve Odyssey'den sonra yavan geldi.





  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Benim tecrubem o şekilde olmadı benim için üstte yazdığım oyunlar en iyileri

  • Valhalla AC RPG üçlemesinde AC Lore'una en uzak oyun bence. Gereksiz büyük bir oyun ve kendisine çekmiyor nedense. Origins ve Odyssey'i ek paketleri ile %100 bitirmişken bu oyunun ek paketlerine bile giresim gelmiyor. Serinin en iyi oyunları ise bence AC1, AC2, Rogue, Origins'dir. Üşüyoruz Haytham reyizzz. Keşke akıllarına gelse de Haytham Kenway temelli bir oyun yapsalar. Serideki en değeri bilinmeyen karakterlerden.

  • Valhalla aşırı sıkıcı bir ac oyunu ya hiç bi karakterini önemsetmiyor norveç kısımları hariç hiç bir yeri yeri keyifli değil ayrıca viking ile suikastçilik hiç pekişmiyor vikingler asla birini arkadan vuran savaşçılar değildir kombatı odyssey kadar keyif vermiyo yapay zeka aşırı mal odysseyden tek iyi yönü düşman çeşitliliği diyebilirim ayrıca aşırı uzun odyssey de uzundu ama karakter gelişimiyle oynattırıyordu bu oyunda karakterin hiç geliştiğini hissetmemiştim ben zar zor bitirmiştim tıpkı origins gibi bitirmem 1 seneyi geçmişti
  • Valhalla ile ilgili yapilan olumsuz yorumlari kanim cekilerek okuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 10 Nisan 2024; 21:30:22 >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    +1

  • Arkadaşlar, oyun tıkandı kaldı devam edemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ? Kalan görevler bunlar ama orders listesi için ana hikaye devam etmeme söylüyor devam edemiyorum.

    birde ittifak yerlerini alırken harita da 2 yer kaldı işaretlenmiyor.


    hamtunscire ve eurvicsicire işaretlenmiyor. Karakter seviyesine de baya yükselttim aslında ama anlayamadım.



    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]


    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]


    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]


    Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU]




  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    “Rdr2 bu oyunun yanında koridor oyunu kalır.”

    -Zebercet
  • josrdr kullanıcısına yanıt

    E yalan mı koridor shootera dönüyor Rdr 2 koştur koştur adam vur dışında bir tane eli yüzü düzgün görev var mı oyunda? Cımbızla laf çekmek de güzelmiş yalnız.  

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    vahalla > rdr2


    katılıyorum

  • Bu oyunun jouthunheim bölümünü yapanlara dargınım oyunu 4 ay önce severek oynuyordum p bölümde aşırı sıkılıp bırakmıştım oyunu oynamayı şu sıralar terkardan canım valhalla çekti ve bi şekilde o bölümden çıkmayı başardım önceki savelere döne döne sjs 40. Saatimdeyim ve baya keyif alıyorum
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.