Şimdi Ara

Assassin's Creed serisinden 8 yıl sonra rekor geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Assassin's Creed serisinden 8 yıl sonra rekor geldi



    Yayıncılığını Ubisoft'un yaptığı popüler video oyun serisi Assassin's Creed'in son mali yıldaki mali sonuçları paylaşıldı. Paylaşılan sonuçlara göre Assassin's Creed serisi son mali yılda rekor kırmış durumda.



    Assassin's Creed'den Rekor



    Dün yapılan açıklamaya göre serinin satışları geride bıtraktığımız yıl rekor kırdı. Bundan önceki rekor 2013 yılına aitti ve geçen yılki satışları 2012'nin satışlarını %50 geçmiş. Kısaca seri rekorunun bir hayli üzerine çıkmış durumda. 



    Ayrıca Bkz.Gears of War geliştiricisi Unreal Engine 5'le geliştirilen birden çok projeleri olduğunu söyledi



    Serinin son oyunu Assassin’s Creed Valhalla gerçekten satış anlamında güçlü bir çıkış yapmıştı ve PC tarafında rekor kırmıştı. Assassin's Creed 3 hala çıkış haftasında adet açısından satış rekorunu elde tutuyor. 



    Bildiğiniz gibi Assassin's Creed Origins'e kadar serinin her yıl yeni bir oyunu çıkıyordu ancak oyunlar birbirini çok tekrar etmeye başlayınca ve oyunlar hatalı çıkınca oyunculardan büyük tepki gelmişti. Sonrasında ise şirket oyunlar arasında daha uzun süreler bırakmaya başladı ve son üç oyun da ortalama üzeri yorumlar aldı.




    Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/the-assassins-creed-franchise-just-had-its-best-sales-year-ever/







  • Suikast ruhu yok diyenlere katılmıyorum. Gizlilik oyunda önemli bir unsur. Gizlenme olmazsa oyunda içinizden geçiyorlar. Paralı askerler devreye girince ortalık fena karışıyor. Suikast kısmını da tarikatçı avlarken yaşıyorsunuz. Dev gibi keşif bekleyen bir harita. Saatler süren hikaye. Her türlü silah, at, gemi. Çeşit çeşit envanter. Oynamak istediğiniz tarza uygun yetenek ağacı vs.. Adamlar daha nasıl oyun yapsın? Lara croft tarzı bilmeceler bile var.


    Oyun zaten 100 saat sürüyor. 100 saat suikast yapıcam derseniz evet o yok ama sadece valhalla'da 45 tane tarikat üyesi bulup öldürmen lazım.

    45 tane tarikat üyesini dev haritada keşfedip suikast düzenlemek kesmiyorsa nasıl bir suikast ruhu aranıyor oyunda acaba?

  • Assasins Creed 1 ve ezio serilerinin yerini tutabilecek yeni seriler çıkabilecek mi aceba. Gerçi son 3 oyunu oynamadım ama videolardan o kalibrede oyunlar olmadığı anlaşılıyordu.
  • Ne yazık ki 1 ve ezio serisi harici suikastcilik ruhunu hissettiren oyun yok
    Şu an odyyseydeyim oyun bildiğiniz witcher 3 yan sanayi olmuş
    Ama originsi başarılı buldum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esxici E kullanıcısına yanıt

    Son 3 oyun bence serinin en iyisi kesinlikle oynamalısın.

    Ac 1 falan halt etmiş, bence son iki oyun odyssey ve valhalla Ac2 den iyi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valhalla 7den sonraki en basarisiz oyundur bence her seriyi oynadim ama bu beni itti resmen viking ruhu yok insanlar o kadar duzgun ingilizce konusuyor ki o kadar duzgun insanlar ki yuh ded8m

  • Ben assassin's Creed serisi fanıyım. Her oyunun havası farklı. Şu oyun daha güzel bu daha kötü diye bir şey yok bence. Şimdi birisi çıkıp valhalayı oynar ve geriye dönük oyunlara bi göz atıp da kötü derse doğru bir tespit olmaz. Oyun mekanikleri sürekli gelişiyor ve değişiyor. Oyuncular temaları aynı bile olsa aynı oynanışla benzer oyunları oynamak istemiyor. Sözün sonu koleksiyonluk bir seri. Ben yaptım bile O?

  • Adamlar hiç ara vermeden oyu n çıkardılar neredeyse her yıl

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    İşgal ettiğin yer İngiltere olduğu için olabilir mi?

    Ve eğer Ac oyunlarını o tarz şeylerle değerlendiriyorsan hiç bir oyunu başarılı değil ki.

    Peki hikayeyi hiç mi sevmedin?

    Bence Eivor serideki en iyi karakter, senin için olmayabilir tabi de en kötü olarak da sayılmaz hani.

    Onun dışında bence sırf aksiyonu için oynanır.

    Beni Ac Valhalla fanboyu bilme çünkü Ac Valhalla sevmeden önce de aksiyon kısmında yaptıklarına saygı duymuştum.

    He senin için bunlar önemli değilse o ayrı mesele.

    Umarım tartışma kıvılcımı çıkartmadan sana kendimi açıklayabilmişimdir.😊


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Ben assassin's Creed serisi fanıyım. Her oyunun havası farklı. Şu oyun daha güzel bu daha kötü diye bir şey yok bence. Şimdi birisi çıkıp valhalayı oynar ve geriye dönük oyunlara bi göz atıp da kötü derse doğru bir tespit olmaz. Oyun mekanikleri sürekli gelişiyor ve değişiyor. Oyuncular temaları aynı bile olsa aynı oynanışla benzer oyunları oynamak istemiyor. Sözün sonu koleksiyonluk bir seri. Ben yaptım bile O?

    Bir yere kadar haklısın ama bence en yeni 3 oyun hep üstüne koya koya gidiyor, Ac Odyssey oynadığımda, en iyi Ac oyunu bu demiştim, Ac Valhalla oynadığımda Ac Valhalla bence serinin en iyi oyunu olduğunu düşündürttü.

    Evet atmosfer öznel bir şey hikaye öznel bir şey ama bazı oyunların senaryosu ve karakterleri bariz iyi, daha akılda kalıcı.

    Ve her oyunun mekanikleri doğal olarak bir önceki oyundan daha iyi bence, tabi bunu son 2 oyun için söylüyorum.

    Bence Ac2, Ac origins ten ve diğer oyunlardan daha eğlenceli, son 2 oyun hariç.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaReD22

    Ne yazık ki 1 ve ezio serisi harici suikastcilik ruhunu hissettiren oyun yok
    Şu an odyyseydeyim oyun bildiğiniz witcher 3 yan sanayi olmuş
    Ama originsi başarılı buldum

    Katılıyorum buna. İlk oyunlardaki hava şimdikilerde yok. Yeni oyunlar da güzel ama Assassin's Creed değil bence, adı farklı olmalıymış.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    ahahahaha nasıl yok ya suikastcilik hissi? 1 ve 2 serisinde ne zaman o his varmış kapşonlu diye mi adam? bir suikastcilik oyunu düşünün stealth yürüyüş bile yok kfkdkdkejeek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmetoyunbros A kullanıcısına yanıt
    Denerim dostum :)) teşekkürler 👍
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Ben de şu an Odyssey'deyim ama nedense Origins'ten daha başarılı buluyorum. Özellikle yan görevleri, beni önceki oyunda göre fazla daha fazla içine çekti. Ancak Witcher 3'ün çakması olduğu da gerçek. Birkaç ay önce de Origins'i bitirmiştim ama sadece ana hikayeyi beğenmiştim. Bir de Origins'teki kalkan kullanmanın Odyssey'de de olmasını isterdim. Assassin's Creed serisinden 8 yıl sonra rekor geldi 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 12 Mayıs 2021; 21:58:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaReD22

    Ne yazık ki 1 ve ezio serisi harici suikastcilik ruhunu hissettiren oyun yok
    Şu an odyyseydeyim oyun bildiğiniz witcher 3 yan sanayi olmuş
    Ama originsi başarılı buldum

    Suikast ruhu yok diyenlere katılmıyorum. Gizlilik oyunda önemli bir unsur. Gizlenme olmazsa oyunda içinizden geçiyorlar. Paralı askerler devreye girince ortalık fena karışıyor. Suikast kısmını da tarikatçı avlarken yaşıyorsunuz. Dev gibi keşif bekleyen bir harita. Saatler süren hikaye. Her türlü silah, at, gemi. Çeşit çeşit envanter. Oynamak istediğiniz tarza uygun yetenek ağacı vs.. Adamlar daha nasıl oyun yapsın? Lara croft tarzı bilmeceler bile var.


    Oyun zaten 100 saat sürüyor. 100 saat suikast yapıcam derseniz evet o yok ama sadece valhalla'da 45 tane tarikat üyesi bulup öldürmen lazım.

    45 tane tarikat üyesini dev haritada keşfedip suikast düzenlemek kesmiyorsa nasıl bir suikast ruhu aranıyor oyunda acaba?





  • Kesinlikle hakediyor, oyundaki bir başka güzel unsur ise Skyrim vibes'a sahip olması.. (en azından kuzey ingiltere ve norvec.) Onun dısında assassin unsuru yok demek sacma geliyor, istediğin skill agacında istedigin speccte ilerleyip oyundaki gidisatı kendin belirleyebilirsin. Oyundaki birçok gorev, harita dizaynlarının teşviğiyle suikast ile yapılabiliyor.

  • Origins i ıkıla sıkıla bitirdim.. yahu zaman oyle bir zamanki silah yok doğru düzgün, taşla sopayla eeeee dedim full synch yaptım kapadim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AC bitti artık. En iyi oyunu bile çıkarsa artık bir rakibi var. Ghost of Tsushima artık seriye bağlar. Ghost of serisi gelecektir emin olun.

  • Origins öncesi oyunlar süper originsi de aldım fakat mısır temalı olduğu için yoksa almazdım , oyunun adı warriors creed olmalı vikingin koluna gizlenmiş bıçak koyuyorsunuz sonra suikastçi diye anlatiyorsunuz yüzünde ne bir maske var ne bir kapüşon bu mu gizlilik viking oyunu yapmışsınız , diğer oyunda ise adam yarı tanrı 3 metreden zıplıyor falan 1 korumayı öldürmek için 8 li kombo yetmiyor bu ku suikast oyunu , suikast dediğin 1-2 hamlede işini bitirmektir fakat adamın böğrüne kılıç sokuyorsunuz adam ayağa kalkıyor bu ne biçim iş ya. Adam gibi yapın ya da farklı ad uzerine piyasaya sürün berbat ettiniz seriyi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Origins öncesi oyunlar süper originsi de aldım fakat mısır temalı olduğu için yoksa almazdım , oyunun adı warriors creed olmalı vikingin koluna gizlenmiş bıçak koyuyorsunuz sonra suikastçi diye anlatiyorsunuz yüzünde ne bir maske var ne bir kapüşon bu mu gizlilik viking oyunu yapmışsınız , diğer oyunda ise adam yarı tanrı 3 metreden zıplıyor falan 1 korumayı öldürmek için 8 li kombo yetmiyor bu ku suikast oyunu , suikast dediğin 1-2 hamlede işini bitirmektir fakat adamın böğrüne kılıç sokuyorsunuz adam ayağa kalkıyor bu ne biçim iş ya. Adam gibi yapın ya da farklı ad uzerine piyasaya sürün berbat ettiniz seriyi

    Kapüşon Valhalla'da var. İstediğin zaman takıyorsun. Valhalla yeni oynadığım için tam bilmiyorum ama Odyssey için şunu söyleyim. Eğer full suikast kıyafeti kasıp set olarak giyer ve yetenekleri suikast odaklı yaparsan en güçlü düşmana dahi tek atma şansın oluyor. Gidip de savaşçı ya da okçu item takarsan olmuyor. Farklı kıyafet setleri oluşturup setler arası geçiş yapma seçeneği var oyunda. Çok fark yaratıyor.





  • Gelmiş geçmiş en kötü ac oyunu olmasına rağmen böyle bir rekor kırmsının sebebi oyuncu nüfusunun artmasından başka bir şey değil.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.