Şimdi Ara

Assassin's Creed: Origins (2017) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
31
Favori
105.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün resmî duyuru fragmanı yayınlanacak, bekliyoruz

    Edit: Reddit'teki eleman fragman konusunda trolledi galiba ya da onu haklı çıkarmamak için değiştirdiler planı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 20 Mayıs 2017; 10:10:12 >
  • dwdark D kullanıcısına yanıt

    Arno herşeye rağmen sevdiğim bir karakter oldu. Yeniden görmek güzel olacak. Shay Cormack'in ana villain olması çok iyi olur. Coştu bu Ubisoft.
  • Eğer haberler doğruysa yine tek bir karaktere bir üçleme yaratacak olmaları ve günümüz hikayesine ve oynanışına tekrar önem verecek olmaları çok güzel gelişmeler.Eski çağlara dönecek olması da yine çok iyi,silahlardan bıkmıştık artık.Syndicate benim zevk alarak oynadığım güzel bir yapım olmasına rağmen Unity faciasını unutturacak kalitede bir oyun değildi maalesef.Origins ile birlikte seri umarım iyi bir çıkış yakalar
  • Syndicate ide bitirmişken bu sene gelmesi iyi olacak sabırla bekliyoruz eski mısırı :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir önceki girimde bahsettiğim Assassin's Creed Uprising çizgi romanının 4. sayısından ilk spoilerlar ve fotoğraflar geldi. Yeni oyunun özellikle modern zamandaki gideceği yolu gösteren önemli gelişmeler oldu. Öncelikle spoilerların olduğu yazı;

    http://forums.ubi.com/showthread.php/1389564-Assassin-s-Creed-Titan-Comics-Story-Analysis-amp-Discussion-(Spoilers)?p=12657062&viewfull=1#post12657062

    Olanların özetine gelirsek;

    Suikastçılar içinde çalışan Juno'ya tapan tarikat üyelerinin mevcut olduğu ortaya çıkıyor. syndicate'in sonunda hatırlarsanız abstergo içinde de bu tarikata bağlı üyelerin olduğu ortaya çıkmıştı. Çok iyi sızmışlar her iki gruba da artık bizde kime karşılık gelebileceini anlamışsınızdır:) Yani hem templar hem de assassin haricinde ilk gelenlere tapanlar tarikatı da hikayedeki 3. grup olarak karşımıza çıkıyor. Zaten bir süredir çzgi romanlarda bunun üzerine çalışılıyor. Yani olay assassin templar mücadelesi olmaktan çıkıyor artık.

    Bir diğer enteresan olay william miles sonunda çizgi romanda da olsa görünmeye başladı. Hem de templarlardan para aldığı gösteriliyor. Tabi bunda amaç ne henüz bir bilgi yok. Yine Otso Berg ile assassinlerden olduğu gözüken ama bu sayıda ilk gelenlerden olduğu konusunda şüpheleri oluşturan My'shell isimli karakter ile buluşup, para vermesi ve konuşmaları gibi bir durum da var.

    Geçen sayıda charlotte de la cruz'un animus içinde arafta kaldığı ve yalnız olmadığını belirtmiştim. Yanına gelen kişi de beklendiği üzere Juno idi. Burada konuşmalarının ayrıntıları verilmemiş ama hepimizin bildiği juno kendi amacını anlatmış, ayrıca charlotte'a insanlar ile ilk gelenler(isu) arasında savaşı başlatan olay olan babasının öldürülmesi anısını da göstermiş. Eden'ı yeniden inşa etmek isteyen Juno'nun peşinde olduğu şey ise Koh-i-noor isimli bir piece of eden. Elmas şeklinde olan bu parça diğer piece of edenları da etkileyen, güçlerini birleştime imkanı olduğu belirtilen(ne akdar doğru billmiyorum) belki de en önemli parça. Bu piece of eden'a yine daha önce yayınlanan çizgi romanlarda bahsedildi. Syndicate'de de bahsedildi ama çoğu kişi farketmemiştir.

    Hikayedeki bir diğer önemli nokta Desmond'un oğlu. Bilindiği üzere Desmond'un oğlunun olduğu daha önce belirtilmişti. Asıl ilgi çekici olan nokta ise Desmond'un oğlunun bir Sage olması. Sage Ac 3 ve sonrasındaki oyunlarda da bilindiği üzere Juno'nun ölen eşi Aita'nın reenkarnasyonları olan insanlar. Her dönemde bir sage olmuştur. Ac 4 de john standish ve Bartholomew Roberts, unity de en son öldürdüğümüz grand templar master François-Thomas Germain gibi isimlerin hepsi sage olup amacı da az çok bilinebileceği üzere sevgili eşi Juno ile tekrar buluşabilmek. Templarların yürüttüğü Pheonix project'in de amacı sagelerin dna larını ele geçirmek ve böylelikle isu ların teknolojisini ve bilgeliğini elde etmek, isuları bedenen tekrar oluşturmak. Tabi bunu yaparken aslında Juno'ya kullanabileceği bir beden hazırlıyor olabilirler. Desmond'un oğlu henüz küçük olduğundan, ve hepimizin bildiği gibi piece of edenları ele geçirmek vs gibi bilgileri elde etmek için en önemli kaynak olduğundan hikayenin kilit ismi şu anda. İlk gelenler tarkatı da bu çocuğa sage olduğu için tapmaktalar. Yazılan yorumlara göre Sage çocuğu henüz tamamen ele geçirememiş. Juno için çalışması beklenirken belki de çok daha değişik şeyler olacak.

    Velhasıl olay yukarıda da belirttiğim üzere Templar Assassin savaşı olmaktan çıkmaya başladı. Hikayenin gidişatı nedeniyle İlk Gelenlere tapanlar ve dolayısıyla Juno dünya için en büyük tehdit durumuna geldi. Bu nedenle yakın bir zamanda Juno ve tarikatına karşı Templar assassin işbirliğinin gerçekleşmesi kaçınılmaz gibi gözüküyor. William miles'ın ve diğer templar ve assassinlerin bir şekilde etkileşime geçmesi bu durumun ispatı.

    Aslında son zamanlarda yaşanan gelişmeler Subject 16'in Desmond'a neden Your son is too weak vs gibi şeyler söylediği, oyun yapımcılarının desmond'un hikayeye engel olduğunu o yüzden hikayesinin sona ermesi gerektiği şeklinde açıklamaların altında yatan sebepleri açığa çıkarmaya başladı. Hikaye gerçekten çok enteresan ve ilgi çekici bir yere gelmeye başladı. Bu durum elbette yeni oyundaki beklentleri de arttıırıyor ve umuyorumki yeni oyun gerçekten senaryo olarak tatmin edici olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 22 Mayıs 2017; 11:37:32 >




  • Ruhum daraldi ruhum fifa ya cevirdiler iyice
  • Söylenti:Assassin’s Creed: Origins Ana Karakter Belli Olduhttps://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Assassins_Creed_Origins_Ana_Karakteri_Belli_Oldu-86986.htm
    Oyunun ana karakteri Ba Yek ortaya çıktı. Ba Yek, GameStop'un Assassin’s Creed Origins tişörtü üzerinde yer alıyor.
     Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 31 Mayıs 2017; 0:0:36 >




  • oyunun 30 saniyesi değilde 5 saniyesi sızmış desek daha doğru olacak
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Videonun feyk olduğu anlaşıldı. Gerçi kullanılan müzikten belli. Eski oyun müziği kullanılmış çünkü. Yapan arkadaş buymuş.



    https://mobile.twitter.com/cosmografik?lang=en



    ama tshirtün gerçek olması lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R-10

    Söylenti: Assassin’s Creed: Origins Teaser Video Sızdırıldı, Ana Karakter Belli Oldu
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Assassins_Creed_Origins_Teaser_Video_Sizdirildi_Ana_Karakter_Belli_Oldu-86986.htm

    Yeni Assassin’s Creed oyunu olması beklenen Assassin’s Creed: Origins E3 2017 tanıtım videosunun ilk 30 saniyesi sızdırıldı.



    Ayrıca oyunun ana karakteri Ba Yek ortaya çıktı. Ba Yek, GameStop'un Assassin’s Creed Origins tişörtü üzerinde yer alıyor.
     Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]






    Sızdırıldığı iddia edilen video sahteymiş.



    https://twitter.com/Cosmografik/status/869215794789588993

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oynanabilir diğer karakterin ana villain olacağını duydum. Umarım doğrudur. Connor - Haytham hesabı... Ama Haytham'ın aksine daha sık kullanacakmışız oyun içinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fero01

    Ruhum daraldi ruhum fifa ya cevirdiler iyice

    Oynama kardeşim o zaman. Şu Dost Kayaoğlu ve onun kafasındaki adamları hiç sevmiyorum. Eleştirebilir misin? Evet. Ama gelip de buraya Fifaya çevirdiler iyice falan demeyin. Sevmiyorsanız oynamayın. Ben her sene de çıksa oynarım. Tarihi çok iyi aktarıyorlar, oynanışı hoşuma gidiyor. Her sene çıksa sıkılmadan alıp oynarım ben. Alan mutlu satan mutlu. Sevmeyen adamlar da oynamayarak mutlu kalabilirler.
  • Hiçbir serisinde sıkılmadım eleştirenlerinde çoğu oyunu doğru dürüst bitirmeyen tipler, bu seri her yıl çıksın yıne sıkmaz inanılmaz kalıteli bir yapım ölüsü yeter AC'in.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun her sene buglarla dolu,grafiksel hatalarla dolu kopyala yapıştır oyunlar çıkarsınlar bizde 60 doları saf gibi abanalım alalım.Ne kalitesinden bahsediyorsunuz?! Cidden yorumu görünce güldüm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben konsolda oynuyorum ne bug gördüm ne başka bir şey o PC ci arkadaşların sorunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Hocam unity oynamadınız mı siz ciddi misiniz? Oyunun optimizasyonu berbat bug dolu heryeri.Syndicate de biraz toparladılar oda unity nin london versiyonu.



    Neyse kendi fikriniz saygı duyarım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unity serinin en fazla grafiğe abanıldığı oyunu konsol ve pc ler kaldırmadı o oyunu ama sonradan yanalarla baya toparladılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu seri her oyununda farklı bir tarihi yaşatıyor. Rönesans, Amerikan Devrimi, Karayip Korsanları, Fransız İhtilali, Sanayi Devrimi vs. Benim de sıkılmadan oynamamın en büyük sebebi geçtiği yerin ve dönemin atmosferini güzel yaşatabilmesi. Sevmeyenler "bitsin artık bu seri, yine mi" vs diye hede hödö yapacaklarına oynamayıp başka oyunlara yönelsinler de bırakın herkes kendi sevdiği şeyi oynasın. İnsanlık tarihinde daha işlenebilecek çok olay var, o yüzden ruhu daralanlar şimdiden çıksın kasıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 31 Mayıs 2017; 12:46:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boye585858

    Doğru söylüyorsun her sene buglarla dolu,grafiksel hatalarla dolu kopyala yapıştır oyunlar çıkarsınlar bizde 60 doları saf gibi abanalım alalım.Ne kalitesinden bahsediyorsunuz?! Cidden yorumu görünce güldüm.

    Buglu, kopyala yapıştır oyunları zaten istemiyoruz. Öyle bir şey yaparlarsa zaten oyuncular olarak gerekli tepkiyi veririz. Unity yüzünden Ubisoft'un düşen marka değeri ve bir günde % 10 kadar düşen hisseleri... Unity'nin daha düzgün hali Syndicate'ın iyi satmaması... Eleştirmek en doğal hakkımız. Ama dediğim gibi Assassin's Creed kaliteli bir yapım, her sene çıksa oynarım. Ama saçma sapan işler yaparlarsa eleştirimi de yaparım, tepkimi de gösteririm.
  • Unity en güzel pc de çalışıyordu.



    Konsolda facia. Çöpbox ve ps de zor çalışıyor ama güzel oyundu.



    Yeni oyunu her türlü bekliyoruz, beğenmeyen oynamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.