Şimdi Ara

Assasin's Creed Serisine hangi oyundan başlamalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıktada belirttiğim gibi ''Assasin's Creed Serisine hangi oyundan başlamalıyım?''

    Çıkış tarihlerine göre kronolojik sıraya göre oynamak istiyorum fakat aralarda hikaye kopukluğu yaşamak istemiyorum.Birde Assasin's Creed'in ilk oyununu (2007) oynamalımıyım oynamasam çok şey kaybedermiyim?




  • İlk oyunu bence oynamana gerek yok. İkinci oyundan başlasan, ilk oyunun hikayesinin de anlatıldığı Youtube videolarına baksan yeter (Özellikle Talha Aynacının bu konuda oyunun tamamını anlattığı harika bir videosu var). Neden dersen ilk oyun neredeyse her anlamda oldukça ortalama ve yer yer de kötü. Oyunda altyazı bile yok hani Ubi'nin ilk oyunu ne kadar taktığını var sen düşün.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hudson51

    İlk oyunu bence oynamana gerek yok. İkinci oyundan başlasan, ilk oyunun hikayesinin de anlatıldığı Youtube videolarına baksan yeter (Özellikle Talha Aynacının bu konuda oyunun tamamını anlattığı harika bir videosu var). Neden dersen ilk oyun neredeyse her anlamda oldukça ortalama ve yer yer de kötü. Oyunda altyazı bile yok hani Ubi'nin ilk oyunu ne kadar taktığını var sen düşün.

    Ben de ilk oyunu atladım 2. oyunu oynuyorum şuan 3-4 dakikalık özet videoları var youtube'de oradan izleyebilirsiniz 1.oyunun özetini.

  • Ben sahsen serideki oyunlar arasinda en cok Unity ve Syndicate i sevdim. Unity Fransiz devrimi döneminde geciyor. Syndicate ise Victoria dönemi, sanayi devri dönemi Ingiltere sinde geciyor Londra da. Tarihi karakterlere vs merakiniz varsa bu 2 oyunu kesinlikle ama kesinlikle cok tavsiye ediyorum. Her iki kültürü de, dillerini ve edebiyatlarini yakinen bildigim icin karakterler, oyundaki rolleri, eserleri ve gercek hayat arasinda müthis bir bag kurmustum. Bu iki döneme merakli iseniz veya o dönemlere dair ufkunuzu gelistirmek istiyorsaniz, cok begeneceginizden eminim. Keyifli oynamalar ve iyi eglenceler simdiden.

  • Bnce başlama emin ol hiç bir şey kaybetmezsin serinin efsane olduğu dönemler ezio üçlemesiydi oynucaksan sadece onları oyna gerisini oynarsan seriyi kötü hatırlarsın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valhalladan başla Originse geç,sonra Syndicate yap,Black Flage dal ve Brotherhoodla bitir,diğerleri trash.

  • Brotherhood


    Blackflag


    Odyessy

  • Ben hikayesine çok takmadığım için Black flagden başladım, rouge'dan devem ettim, synddicate'yi de oynadım arada bir. Oynanışı en değişik olanları bunlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.