Şimdi Ara

Askerlik tecil bozdurmayla alakalı soru - önemli arkadaşlar yardımcı olabilirseniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Üniversiteden 2009 yılında mezun oldum ve 2 yıl otomatik olarak tecil oldu. Daha sonra 2010 yılında Serbest muhasebeci mali müşavirlik stajımı başlattım ve askerliğimin tecili 2013 Ocak ayına kadar uzadı. Şimdi bu tecili bozdurmak ve Ağustos ayında askere gitmek istiyorum. Şu an şehir dışındayım ve nüfus cüzdanımın aslı ve diplomama yanımda değil.

    1- Tecili bozdurmak için askerlik şubesine ehliyetimle başvurabiliyor muyum? Başka bir belge gerekiyor mu? Diploma gerekmemeli diye düşünüyorum, ki zaten tecil sebebim okul değil şu anda SMMM stajı.
    2- Tecil bozdurmak için son tarih 30 Haziran, Ağustos celbi için sevk işlemleri ise Temmuz ayında yapılıyor. Anladığım kadarıyla tecili bozdurma ve sevk işlemleri ayrı ayrı işlemler. Ben önümüzdeki hafta tecilimi bozdurup Temmuz ayında normal bir şekilde sevk için şubeye gideceğim galiba? Temmuz ayında tüm belgelerimle şubeye gidebilirim, eğer durum buysa sorun yok demektir.

    İlginiz için teşekkür ederim şimdiden.







  • tecil bozmak için dediğiniz gibi 30 haziran son. o tarihi geçerseniz temmuzdan itibaren tecili bozulanlar aralık ayına kalır o yüzden o tarihi geçmeyin hatta 25 haziran diyen de var. şimdi gidip bozdurun :)

    ever sevk evrağı alma işi temmuz ayında ama genelde temmuz başı hazır olmaz ortalarına doğru gidin.

    hayırlı askerlikler dilerim.
  • Teşekkür ederim. İşlemlerimi hallettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.