Şimdi Ara

Aşırı yağlı saç derisi ve kepekli saçlar,şampuan önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
4
Favori
49.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet beyler, saç derim aşırı yağlanıyor, tarakla ispatula gibi kazıyorum ve resmen kar yağar gibi kepek yağıyor,kullanıpta memnun kalanlar; yağa ve kepeğe karşı etkili şampuanlar nelerdir?



  • Kepek,kaşıntı,yağ için ketoral,nizoral,kanazol bunlardan birini kullanabilirsin..İçeriği aynı olmalarına rağmen nizoral daha az ve daha pahalı nedense :) Ama prospektüsde ne yazıyorsa ona göre kullan sürekli kullanırsan zararlı.. Haftada 2 kere saçında 5 dk bekleterek kullanıcaksın..
  • head and shoulders kepek için ideal
  • eczanelerde satılıyo ketoral adında böyle kırmızı beyaz renkli bir şey ayrıca parfüm kokulu

    edit: yukardaki arkadaşın önerdiği şampuanda iyi onuda kullandım gerçekten baya etkisi oluyo.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Brotherhood -- 14 Temmuz 2012; 21:06:04 >
  • bir şampuanı düzenli kullan sorununu geçirir ben 2 güne bir clear man kullanıyorum ne kepek ne yağ oluyor
  • Hayatımı kurtardı;
     Aşırı yağlı saç derisi ve kepekli saçlar,şampuan önerileriniz?


    Merak edenler direk ekşi'de bunu araştırıp etkisini okusun.
  • Dökülen saçlar için öneriniz var mı?
  • arkadaşlar kepek için clear men in üstünde yeşil futbol topu olanını kullanın kesinlikle işe yarıyor. bimde falan satılıyordu. yağlı saçlar için saçınızı 2 günde bir yıkayın. saç dökülmelerini engellemek için ise saçınızı mümkün olduğunca kısa kestirin. saçlarım 3 numarayken hiç dökülme sorunu yaşamıyordum. uzadığında ise elimi attığımda 5-10 tel geldiği oluyor.
  • takip
  • quote:

    Orijinalden alıntı: decommer

    arkadaşlar kepek için clear men in üstünde yeşil futbol topu olanını kullanın kesinlikle işe yarıyor. bimde falan satılıyordu. yağlı saçlar için saçınızı 2 günde bir yıkayın. saç dökülmelerini engellemek için ise saçınızı mümkün olduğunca kısa kestirin. saçlarım 3 numarayken hiç dökülme sorunu yaşamıyordum. uzadığında ise elimi attığımda 5-10 tel geldiği oluyor.

    Saçın kısa veya uzun olmasının dökülme ile alakası yok.Uzun saça olsa olsa koparak dökülme olur oda baya uzun olması lazım..Saç dökülmesi genetik bir olaydır şampuanla falan geçmez.Ha bazı ilaçlar var oda dökülme zamanını etkiler daha geç dökülür ama onlarda ömür boyu kullanılması lazım onuda kimse yapamaz zaten..Dökülme saç kökünün dht ye duyarlı olması sonucu olur..Yani ben bıkmadan usanmadan hergün ilaçlarla uğraşırım derseniz ilaç işine bulaşın ama yok ben uğraşamam derseniz şimdiden para biriktirin ileride ekim yapabilirsiniz..




  • ketoral almayı düşünüyorum kafama o yattı şimdilik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amedra

    Hayatımı kurtardı;
     Aşırı yağlı saç derisi ve kepekli saçlar,şampuan önerileriniz?


    Merak edenler direk ekşi'de bunu araştırıp etkisini okusun.

    +1 mükemmel bir şampuan. Piyasadaki bütün şampuanları sollar. Yıllarca çektiğim kepek sorunundan kurtaran tek şampuandır.




  • ketoral saçı çok kuru yapıyo..Bana doktor başka bi ilaç daha vermişti damla gibi bişeydi onuda saçıma sürüyodum.Yani ketoral kepeği önlerken yıpratıp döküyo diğeride besliyodu sanırım.Almadan önce bi daha düşün.
    Head and shoulders, kepeğe gerçekten etkili.Bende kaşıntı olmuştu o da geçti şimdi.Bunu kullan etkisini göreceksin.Bende de çok kepek vardı şuan yok.
  • Ketoral zaten sürekli kullanıcağın birşey değilki medikal şampuan adı üstünde.Belli bir süre kullanıcaksın ondan sonra bırakıcaksın sorun çözüldüğünde.Ketokanazol uzun süreli kullanımda zararlıdır..
  • Neredeyse 5 yıl saç diplerimde bir rahatsızlık vardı. Hastalık diyoru çünkü bir kepeklenme değildi, kızarıklık ile beraber gelen bir kepekti. hatta bazen kaşlarıma bile iniyordu. Stressten olduğunu biliyordum ama bir türlü çarede bulamamıştım. Birgün artık canıma tak etmişti ve 2011 6 aralıkta jiletle kazıdım. Tabii jiletle kazıyınca kafadaki tüm hastalıklı bölge ortaya çıkmış oldu. Tam bir ay boyunca haftada bir kere jiletle kazıdım. Tabii bu arada tedaviye başlamıştım. Eczaneden capila marka çam katranlıu sabun aldım. 8 aydır kullanıyorum. Saç diplerimde 8 aydır bir tane bile kepek yok. Eskisi gibi yağlanmıyor. Ve daha öenmlsi ilk defa saç dökülmesini geçen hafta yaşadım. 8 aydır ilk defa birkaç tane saç döküldü başımda. Eskiden duş alırken elimi başıma götürdüğümde en az 10-15 tane saç gelirid elimde.
    Absürt şampuanlar kullanıyor. Bebek şampuanı arada bir kullanıyorum. Ve saçlarımı mümkün olduğunda kısa tutmaya çalışıyorum. Çünkü uzun saç bend




  • Ketoral kısa süreli çok fazla olan kepeği önler.Yani çok fazla kepeğiniz var 1-2 hafta düzenli kullanırsınız kepek geçer.Fakat bıraktıktan 1-2 gün sonra tekrar başlar.Düzenli şekilde kaliteli ve kepek önleyici şampuanla yıkamalısınız + ketoralda arada kepek coştuğunda takviye yapmalısınız.Ben yıllardır olan problemimi böyle çözdüm.

    Şampuan olarak içeriğinde selenyum sülfit bulunması gerek %99 kepeğe etkili gerçekten bu madde piyasada 3-4 markanın modeli var fakat en rahat bulunanı head and shoulders intensive treatment
  • Benim de saçımın kenarlarından hafiften kepeklenme başladı. Şampuanla yıkamadan önce tarakla beraber kazıyınca gidiyor ama bu çözüm kalıcı gibi değil. Ne yapılabilir?
  • Ketoral sık kullanımda baş ağrısı yaapr bilgin olsun. Aileden birisinde dermatolojik bir rahatsızlık vardı oradan biliyorum.
  • Telovium Forte Şampuan kullanın farkı göreceksiniz..
  • ketoraldan caydım yorumlara bakarak, başka önerisi lan?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.