Şimdi Ara

Asıl amacımızı unuttuk, enerjimizi yanlış kanalize ediyoruz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, muhalifler olarak bizim asıl amacımız daha iyi bir hayat sürmek için iktidarı devirip, belli başlı reformları gerçekleştirmek değil mi?


    Şimdi bu tanım içerisinde kk'ya veya X kişisine koltuk kazandırmak, chp'yi iktidara getirmek var mı? Yani bunlar amaç değil, yalnızca bir araç


    Amacımıza giden yolda, eğer araç çalışmıyorsa, neden aracı tamir etmekle falan zaman kaybediyoruz? Banane abi chp'yi düzeltmekten, chp kodamanları, mutlu azınlık düşünsün. İlçe delegelerinden tut, partinin en üst yönetimine kadar yozlaşmış bir parti. Neden enerjimizi, vaktimizi buna harcayalım? Dededen, babadan milletvekili olan Faik Öztrak'ın torunları da milletvekili olabilsin diye mi?


    Neden her seçime 10-0 geride başlamak zorundayız ki? Şimdi diyorlar ki, madem chp'nin ve kk'nın imajı bu kadar kötüydü, çalışsaydınız ikna etseydiniz seçmeni?! Bizim amacımız chp'nin veya X kişisinin yıpranmış imajını düzeltmek değil. Neden bunun için yırtınalım? Biz yine çalışırız çabalarız 10 tane gol atarız ama 10 gol attıktan sonra 10-0 öne geçmek varken neden 10-10 bir skora razı olalım ?


    Azıcık bile chp'nin tüzüğünü okuyan, teşkilatlanmasını araştıran biri, bu partinin değişime açık bir parti olmadığını görür. Bir kk gider, başka kk gelir. Bu partiyi değiştirmeye harcayacağınız zaman ve enerji ile en az beş parti kurulur.


    Akpyi devirmeye giden yolda ilk adım chpden kurtulmaktır. Çünkü chp, muhalefetin enerjisini soğuran bir kara deliktir. Ne kadar çabalarsak çabalayalım, günün sonunda, gösterdiğimiz çabayı sönümlendirerek seçimi kaybetmemize neden oluyor. Devirmemiz gereken yalnızca akp değil, akp-chp dinamiğidir. Bunlar birbirlerinden beslenerek kendi gemilerini yürüten iki partidir. Onlar hep kazanan tarafta, günün sonunda kaybeden yalnızca bizleriz.


    Bu yüzden, tüm muhaliflerin yeni bir arayış içine girmeleri gerektiğini düşünüyorum. X partisine gidin demiyorum, bu sizin kendi araştırmanız ile alacağınız bir karar olmalı, yoksa aynı cendereye tekrar düşeriz. Yeni hareketler başlatın, yeni partiler, dernekler kurun, ne istiyorsanız onu yapın ama ne olur tıpış tıpış kimseye oy vermeyin. Oyunuz aslanın ağzında olmalı.


    Asıl hedefinizin ne olduğunu asla unutmayın!








  • İyip gibi aday konusunda doğru çıkışı yapmış parti yerine kknin oyuncagi olmus cembabbeye oy verenler varken ne desek boş

    Adam almis ipleri eline hata üstüne hata yapıyor kimseye de hesap vermiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantık ve siyaset felsefesini intihar ettirdin. Derde bak, hala akıllanmamış, Amaç AKP'den kurtulmakmış, CHP'yi iktidar yapmakmış. Neyse, boş ver bunu da, aşağıdaki cümleyi tefekkür et!

    "CHP'yi iktidar yapamıyorsan iktidarı CHPleştir"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt

    Hiçbir şey anlamadım yazdığından. CHP'yi iktidar yapalım demedim ki? AKP'yi neden CHP'leştirmeye çalışayım?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.