Şimdi Ara

Arzum AR 551 Boy Ölçer Dijital Baskül * firsatciyiz.com * 33TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.733
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fırsatçıyız sitesinde satışa sunulan Arzum AR 551 Boy Ölçer Dijital Baskül Nike çorap fırsatındaki @cyclone__ arkadaşın vermiş olduğu hayatidoldur indirim kodu ile 29TL+4TL kargo ücreti ile toplam 33TL'ya geliyor. Kod yeni bir üyelik açtığımızda geçerli oluyor. Fiyat 50 kişi tamamlandığında geçerli olacak ama satışın bitmesine daha 7 gün olmasına rağmen son 22 kişi kalmış durumda ve 50 kişinin tamamlanma ihtimali çok yüksek.

    http://firsatciyiz.com/firsat/Arzum-AR-551-Boy-Olcer-Dijital-Baskul/KMP0000354.aspx





    Diğer sitelerdeki fiyatı;
    http://www.hepsiburada.com/arzum-ar551-zurafaa-boy-olcerli-baskul/productDetails.aspx?categoryid=336897&productid=sgar551
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1211&uid=104589
    http://www.tekzen.com.tr/new/productdetail.asp?ref=12&urun=815710001
    http://www.cimri.com/arzum-ar-551-zurafa-banyo-baskulu



     Arzum AR 551 Boy Ölçer Dijital Baskül * firsatciyiz.com * 33TL







  • sırf bunun için siteye üye oldum şimdi
    o indirim kodunu nereye giriyoruz ? en son satın alma adımında mı yoksa ?

    edit: buldum "katıl" diyince geliyomuş yer..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 16 Nisan 2010; 1:30:29 >
  • diğer bazı sitelerdeki fiyatı 79 tl, bir baskül için zaten çok yüksek bir fiyat.. 33 tl olunca normal fiyatına gelmiş
  • bu boyu nasıl ölçüyorki?
  • Çocuğu olanlar için ideal ama boy uzaması durduğundan bende bir işe yaramaz. Fiyat çok güzel yine de.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aybasan

    bu boyu nasıl ölçüyorki?

    Resimden anladığım kadarıyla kumanda gibi bir parçası var onu kafanızın üzerine koyuyorsunuz birde tartıda göz var ikisi birbirini görerek boyu ölçüyor. Lazer metreler gibi çalışıyor.
  • katıldık
    son 9 kısı :)
  • evet çalışma prensibi ilginç. ama laser metrelerde iki ucun arasına sdüz bir çzgi çizer. burda ise kafamıza koyduğumuz yerler aşağıdaki alıcı arasında tam düzlüğü sağlmak kolay olmaz yani 1 2 cm oynar gibi geliyor bana. o zaman da bi esprisi kalmaz boy ölçmennin
  • Yetişemeden satış kapanmış :(
  • Boyu ölçsede doğru ölçeceğine ihtimal vermiyorum, alanlar denesin yazsın bence doğru ölçmez, lazer metrelerde zaten %100 doğru ölçmez
  • Arzum AR 550 Sottile Dijital Banyo Baskülü ben de bu ürünü aldım aldığıma pişman oldum bu baskül heryerde hep farklı sonuç veriyor. satış sitelerindeki yorumlara inanmayın.ben olumsuz yorum yaptım yayınlamadılar. yani sadece olumlu yorumları yazıyolar ve bizde inanıyoruz. bir daha arzum markasını duyunca sinir oluyorum. aldığım site vimjo idi. memnun kalmadığınız ürünü ilk 1hafta iade edilir bilgisi varken aramama rağmen servise göndermemi tavsiye ettiler. yani arkadaşlar vimjodan ürün alırken çok düşünün.!! ve de arzum baskülü de boşa almayın.. bu bir dost tavsiyesidir..
  • Geçen yıl firsatciyiz.com dan 38 lira civarında Bosch baskül almıştım. Arzum da kullandım, arada fark göremedim. Zemine ve baskülün bastığınız yerlerine göre 100-500 gram arasında ölçüm değişiyor. Zaten 100 gram sapma olabileceği kılavuzlarında yazıyor.
    20 liralık Sinbo'lardan iyidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ak74ak77

    Arzum AR 550 Sottile Dijital Banyo Baskülü ben de bu ürünü aldım aldığıma pişman oldum bu baskül heryerde hep farklı sonuç veriyor. satış sitelerindeki yorumlara inanmayın.ben olumsuz yorum yaptım yayınlamadılar. yani sadece olumlu yorumları yazıyolar ve bizde inanıyoruz. bir daha arzum markasını duyunca sinir oluyorum. aldığım site vimjo idi. memnun kalmadığınız ürünü ilk 1hafta iade edilir bilgisi varken aramama rağmen servise göndermemi tavsiye ettiler. yani arkadaşlar vimjodan ürün alırken çok düşünün.!! ve de arzum baskülü de boşa almayın.. bu bir dost tavsiyesidir..



    bunu yazdığın için teşekkür ederim, aaa pil ile çalışan baskül almak istiyordum uygun fiyatlı bir tek arzum vardı arzum ürünü ile daha önce sorun yaşadığım için vazgeçmiştim ama yine aklımdaydı şimdi tamamen unuttum gitti.




  • Sinbolardan iyidir dediğiniz sinbo marka baskül kullanıyorum sonuç hep DOĞRU. Hem de bozulmuyor meret :)
  • yeniden yazma gereği duydum. bazı arkadaşlar hala arzum bakıyor. gidin sinbo yada uyduruk bir markalı bişey alın daha iyi.bazı arkadaşlar zemine göre 100-150gr sapma olur diyolar, keşke öle olsa 1kg 5kg arasında değişiyor bazen inanın.
  • en sonunda sinirlendim paramparça ettim çöpe attım. arzummuş.. peh.. çinde üretiliyor, markaya para vermeye gerek yok, ucuz çin malı almak daha mantıklı. sevgiler forumdaşlar.
  • şimdi olin 2 kere rafine ya
     Arzum AR 551 Boy Ölçer Dijital Baskül * firsatciyiz.com * 33TL
    2 kere hort da böyle olsa gerek hemde aynı kişi tarafından



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudolfo3639 -- 26 Ağustos 2012; 13:51:59 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ak74ak77

    yeniden yazma gereği duydum. bazı arkadaşlar hala arzum bakıyor. gidin sinbo yada uyduruk bir markalı bişey alın daha iyi.bazı arkadaşlar zemine göre 100-150gr sapma olur diyolar, keşke öle olsa 1kg 5kg arasında değişiyor bazen inanın.

    benimki sürekli doğru ölçüyor (farklı bir arzum modelini kullanıyorum - bundan daha ucuz)
    zemin düz değilse ne alırsan al fayda etmez
    dediğin gibi durum da varsa garantiye gönderirsin bir arıza varsa giderirler
    elektronik şans işi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.