Şimdi Ara

Armani AR1451/1452

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar geziniyordum oyle bu ilani buldum fiyati cok uygun ama orjinalmi degilmi anlayamadim tereddutte kaldim ilanda bu

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-emporio-armani-ceramica-efsane-ar1451-kutulu-sifir-urun-230900340/detay

    Edit: bide soyle bisi buldum hem daha uciz hemde guvenilir geldi

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-orjinal-emporio-armani-ceramica-ar1451-1451-sertifikali-tr-kargo-238997076/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 5 Kasım 2015; 10:43:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • up
  • Hocam ürünler muhtemelen 1. Sınıf replika. Çinde ortalama 50 dolara satilıyor. Almani tavsiye etmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soar S kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.linketi arkadasla konustum hic kulanmadim bende bilmiyorum istiyorsan gel elden incele bak diyor gerci saatciye goturup baktirmak lazim ama ankarada oturmuyorum.

    2.linkti icinde saatciye mesaj gonderdim. Bu 1. Sinif replikanin ic mekanizmasi falan calisiyormu diye cevap gonderdi orjinal ve ic mekanizmasi falanda calisiyor dedi. Aklimi kurcaladi acikcasi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 6 Kasım 2015; 15:35:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam resimde gordugun saatin aynisini birebir 100 liraya aldim 3 gu once. Gorsen zaten orjinalinden ayiramazsin. Bu saatin orjinali 1000 küsürliraydi yanlis hatiamiyorsam. Sakin ola bu kazigi yiyim deme benden sana tavsiye. İnanmaz isen saatleri arkadasima almistim hala bende resimlerini atarim bi bu saat bide bunun metaligi. Kordonunun kapanma kismindaki ufacik armani sembolunu bile yapmis adamlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam nerden aldiniz
    Birde resimleri gorebilirmiyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolun hocam. Dediginiz iyi oldu
  • https://imageshack.com/i/hlXww1IOj

    https://imageshack.com/i/par4rcPYj

    https://imageshack.com/i/pbd0l6rkj

    https://imageshack.com/i/p7I7UjuYj

    Saatleri çinden aldım hocam. Resimlerde basit gözüktügüne bakmayın on numara duruyor saatler. Buna rağmen 2. Kalite replika ve tüm mekanizmasi aktif calisiyor. 1. Sinif replikalarin en ucuzu Armaniydi ve 200tlden basliyordu fiyatlari. Emin olun büyükte konusmak istemiyorum ama herhangi bir saatci replika olup olmadigini anlayamaz diye dusunuyorum cunku malzeme ve iscilik muazzamdi bence.

    Edit: bendeki siyah ayni degilmis 200 lira dedigim saat ceramica modeliydi ama kordonu falan saat full mat siyah bi modeldi hatta kordonu seramik heralde demiştim ve çok şık duruyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aksi Müddea -- 8 Kasım 2015; 13:53:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Replikası çok olan bir modeli internetten alırken çok ama çok titiz olmanız gereklidir.

    Size tavsiyem ebay üzerinden 40-50 dolara, çok fazla satış yapıp %95 üstü olumlu geri bildirim alan kişilerden saati almanızdır. Hem cebinizde para kalır, hemde aynı özelliği görmüş olur.
  • çinden aldığımız 50-60 dolarlık saatlerden. içinin silikoununa baktırırken saatçiye gösterdim replika olduğunu anlamadı. ancak bu saatlerin orijinallerini de kullanmışsanız her aksamı size çakma olduğunu hissettiriyor. saniye mekanizması falan da tırt. alınamz bence bunun yerine başka markalkara, mesela casio edifice'lere yönelmek hem daha iyi olur hem de mantıklı olurç
  • Gravaze kullanıcısına yanıt
    Hocam tecrübenizi bilmedigimden soyleme geregi hissettim yanlis anlamayin. Bu saatcilerin bide high quality ofisleti oluyor bitanesine gittik ve fiyati 70 dolardan aciyor. 200 - 250 dolar fiyat cektigi saatlerde vardi. Piyasa hakimiyetim olmadigi icin fiyatlarin ederi hakkinda birsey diyemeyecegim cünkü bazen gereksiz 50 kati fiyat cekiyorlar biliyosunuzdur. Yanliz saatler tek kelime ile muhhteşemmdiii. O saatlerden herhangibirinin bahsettiginiz duyguyu yasatmayacagi kanaatindeyim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu tür saatler %90 ihtimalle 1.sınıf yada 2.sınıf replika oluyor , Yurtdışından getirilerek internette yüzlerce sitede Orjinal diye satılıyor.Fakat teknoloji o kadar ilerlediki adamlar replikayı bile , bire bir kalitede yapmaya başladılar, mesela Yüksek 1.kalite bazı saatler su geçirmezliğe bile sahip. Zaten işin tezgahına bakarsanız armani bu saatleri, en baba max 15 $'a üretiyor, ARMANİ markasını yapıştır sat 400 - 500 $' a. Yani işin özü bu.
    ama dedğim gibi replika olması hiç önemli değil saat birebir aynı , fonsiyonlar çalışıyorsa ve su geçirmezliğe sahipse ha bu , ha o farketmez...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.