Şimdi Ara

ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel] (338. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.853
Cevap
48
Favori
257.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asl4n95

    HD 4650.ile en düşük ayarlarda oynar mıyım ? oynayan var mı ?

    Gt 540m le en dusuk ayarda oynaniyor oynarsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu uçak,helikopter nasıl uçuruluyor ?
  • kredi kartımda nakit kalmadı play store'da yok oyun eğer ilgilenirseniz dayz cd key ile play store'da karşılığı oyun takas edilebilir
  • Arkadaşımla dayz mod aldık şöyle oyunu öğrenmek için kolay bi server söylermisiniz ?

    - Oyuna girdik fakat zombiler resmen nefes aldırmadı izlediğim videolarda zombiler adamların yanından geçip gidiyor hatta saldırma zahmetine bile girmiyor biz 10dk hayatta kalamıyoruz.
  • Arkadaşlar bir sorunum var. Problem konu ile alakasız ama bilen vardır belki diyerek yazmak istiyorum. Dayz SA sürümü var elimde şu an fakat ben tüm güncellemeler gelene kadar Arma II Dayz Modu da almak istiyorum. Steam cüzdanımda 27,99 dolar var. Arma II ve Arma Operation Arrowhead in beraber satıldığı paket 24,99 dolar. Satın almak istiyorum hata veriyor. "Beklenmedik bir hata meydana geldi. Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Lütfen Steam destek ile irtibata geçin." Sorunun çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim. Dün akşam bir sürü item sattım 8 dolardan 28 dolara çıkardım steam cüzdanı, bu sorun çıkınca da moralim bozuldu.





  • DayZ mod yada Origin ikisi de uyar oynayan arkadaşlar varsa (20+) hangi server da oynadıklarını belirtebilirler mi?
    Ben genelde Almanların serverın da oynuyorum bir sorun olmazsa eğer akşam 22:30 dan sonra oyundayım.
    Geçen gün 7 gün hayatta tuttuğum adamımı bir başkasını kurtarmak için uğraşırken diğer arkadaşı tarafından vurularak öldürüldüm...
    Acayip sinirim bozuldu :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gökhan Yaman

    Arkadaşlar bir sorunum var. Problem konu ile alakasız ama bilen vardır belki diyerek yazmak istiyorum. Dayz SA sürümü var elimde şu an fakat ben tüm güncellemeler gelene kadar Arma II Dayz Modu da almak istiyorum. Steam cüzdanımda 27,99 dolar var. Arma II ve Arma Operation Arrowhead in beraber satıldığı paket 24,99 dolar. Satın almak istiyorum hata veriyor. "Beklenmedik bir hata meydana geldi. Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Lütfen Steam destek ile irtibata geçin." Sorunun çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim. Dün akşam bir sürü item sattım 8 dolardan 28 dolara çıkardım steam cüzdanı, bu sorun çıkınca da moralim bozuldu.



    humble bundle'da indirimdeydi geçen hafta gift olarak belki forumda satan arkadaşlara rastlayabilirsin.




  • arkadaşlar steamda baktımda arma 2 -53 tl ,dayz -66 tl sizce arasında büyük bir fark var mı? arma 2 yi alsam pişman olurmuyum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: looooon

    arkadaşlar steamda baktımda arma 2 -53 tl ,dayz -66 tl sizce arasında büyük bir fark var mı? arma 2 yi alsam pişman olurmuyum

    Dayz SA çıkınca dayz mod oyuncuları azaldı.Bence Dayz SA almalısın farkları çoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: looooon

    arkadaşlar steamda baktımda arma 2 -53 tl ,dayz -66 tl sizce arasında büyük bir fark var mı? arma 2 yi alsam pişman olurmuyum

    dayz sa ile mod arasında dağlar kadar fark var. Sürekli güncelleme alan bir oyun dayz sa şuan. Gün geçtikçe daha iyiye gidiyor. Oynanabilirlik çok daha iyi dayz mod a göre.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: looooon

    arkadaşlar steamda baktımda arma 2 -53 tl ,dayz -66 tl sizce arasında büyük bir fark var mı? arma 2 yi alsam pişman olurmuyum

    DayZ Sa şu an bir suru eksiğine rağme oldurur atar modu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 günden sonra oyundan keyif almaya başladım, az çok lokasyonları öğrendim ve önemli şeyler nerde bulunabilir tahmin etmeye başladım. Yalnız ufak tefek hatalar yüzünden 1 günü geçemedim. EKlemek isteyenle de oynayaibliriz, oyunda görünen nikim "n", steamde NRWinter.
  • bende aldım oyunu.DAyz moddan tecrübeliyim.Yaş 30..Yaş yakın olan ekleyebilir.Sağlam fps oyunsuyum.Uzun soluklu bir oyun olacak dayz sağlam gruplar kurulabilir..
  • intel(R) Core(TM) i7-3610QM CPU @ 2.30GHz
    Video Card Intel(R) HD Graphics 4000
    NVIDIA GeForce GT 650M
    Memory 8.1 GB
    Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit


    Stabil çalıştırabilir miyim medium - low ayarlarla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper83us

    bende aldım oyunu.DAyz moddan tecrübeliyim.Yaş 30..Yaş yakın olan ekleyebilir.Sağlam fps oyunsuyum.Uzun soluklu bir oyun olacak dayz sağlam gruplar kurulabilir..

    Bende beraber takılacağım birini arıyorum,yaş 25..

    Steam : mesuttkgz istersen takılabiliriz
  • Şu an Vybor'un kuzeyindeki büyük havaalanındayım, 3-4 gündür hayattayım, oyunda tehlikeli bir gruplaşma var, başımı çıkartamıyorum büyük yerleşim yerlerinde.
  • çalışır
  • bu oyunu oynamak için steamde 29.99 dolara satılan DayZ'i indirmek yeterli oluyor mu? yoksa arma 2 falan almak gerekiyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sunburst

    bu oyunu oynamak için steamde 29.99 dolara satılan DayZ'i indirmek yeterli oluyor mu? yoksa arma 2 falan almak gerekiyor mu?

    29.99'a dayz alman yeterli
  • Arkadaşlar oyun online mı ? Şuan hangi mod oynanıyor en çok ?
  • 
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.