Şimdi Ara

Arkadaşlar nolur yardım elin artık dayanamıyorum... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Konu Dışı Özel kısmına açarsanız daha mantıklı yorumlar gelir. Aşılmayacak şeyler değil bunlar, biraz azim ve düzenli spor ile yoluna gider vücudunuz.
  • Hocam ben de zamanında cekingenlikle ilgili sorunlar yasadim ve ben de efexor kullaniyorum 150 mg. İlacın fazla bir yan etkisini görmedim terleme sorunu dışında. Ama ilaci almayı unuttuğumda yan etkileri acaip şekilde ortaya çıkıyor. Herkeste ilaçların etkisi farklı olabilir. Neyse geçelim bu konuyu. Öncelikle kendine değer ver ve kendinle barışık ol. Her insan farklı ve özeldir kendini geliştirdiği oranda bunu bil. Olabilir kilo da alabilirsin sağlık problemler sorunun da olabilir bunlar zamanla herkesin başına gelebilecek şeyler. Ozguven çekingenlik sorununu aşmak için insanlarla sürekli iletişim içinde ol. Tanımadığın insanlarla konuş muhabbet et. Dükkanlara gir çık fiyat sor konuş vs. Bunları sürekli yaparsan zaman içerisinde ozguven ve çekingenlik sorununu aşmaya basliyorsun. Gerçi senin kız arkadaşın da varmış bu yüzden çekingenlik sorunun olduğunu pek sanmıyorum ama insan yaşadığı zor olaylardan dolayı da ozguvenini kaybedebiliyor. Herşey zamanla düzelir boyle kalmaz merak etme. Para kazanmak zor iş değil girersin bir ise kendini gecindirirsin hiç merak etme. Ama üniversitede kendini gelistirmen lazim yabancı dil olsun sosyal ilişkiler olsun bunu unutma. Sana tavsiyem iyi bir psikiyatra git çok faydası oluyor ben de gidiyorum. Çok zor şeyler yasamissin yaşıtlarının yaşamadığı. Bu seni olgunlaştırır bu yönden bak ayaklarının üzerinde durmayı ogretir. Her şey zamanla düzelir ayni kalmaz bunu unutma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Suprémacy

    Hocam ben de zamanında cekingenlikle ilgili sorunlar yasadim ve ben de efexor kullaniyorum 150 mg. İlacın fazla bir yan etkisini görmedim terleme sorunu dışında. Ama ilaci almayı unuttuğumda yan etkileri acaip şekilde ortaya çıkıyor. Herkeste ilaçların etkisi farklı olabilir. Neyse geçelim bu konuyu. Öncelikle kendine değer ver ve kendinle barışık ol. Her insan farklı ve özeldir kendini geliştirdiği oranda bunu bil. Olabilir kilo da alabilirsin sağlık problemler sorunun da olabilir bunlar zamanla herkesin başına gelebilecek şeyler. Ozguven çekingenlik sorununu aşmak için insanlarla sürekli iletişim içinde ol. Tanımadığın insanlarla konuş muhabbet et. Dükkanlara gir çık fiyat sor konuş vs. Bunları sürekli yaparsan zaman içerisinde ozguven ve çekingenlik sorununu aşmaya basliyorsun. Gerçi senin kız arkadaşın da varmış bu yüzden çekingenlik sorunun olduğunu pek sanmıyorum ama insan yaşadığı zor olaylardan dolayı da ozguvenini kaybedebiliyor. Herşey zamanla düzelir boyle kalmaz merak etme. Para kazanmak zor iş değil girersin bir ise kendini gecindirirsin hiç merak etme. Ama üniversitede kendini gelistirmen lazim yabancı dil olsun sosyal ilişkiler olsun bunu unutma. Sana tavsiyem iyi bir psikiyatra git çok faydası oluyor ben de gidiyorum. Çok zor şeyler yasamissin yaşıtlarının yaşamadığı. Bu seni olgunlaştırır bu yönden bak ayaklarının üzerinde durmayı ogretir. Her şey zamanla düzelir ayni kalmaz bunu unutma.

    O kadar güzel yazmışsınız ki, Allah sizden razı olsun hocam.. O kadar mutlu oldum ki okurken anlatamam, ben tamamen tüm dertlerimi kendi üzerime doğru yönlendirmeye çalışarak geçirdim hayatımı, bu yüzden böyle bir konu açtım, yine sorunum kendi vücudum kendi olaylarım... Hayat herkesi şımartmıyor hocam, şımartmamalıda, Allah hiçbirimizi isyan edenlerden eylemesin inşallah... Çok teşekkürler...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Malcolmx25

    Hocam aslında senin nasıl durduğun ve baş ettiğin daha önemli yaşadıklarının yarısında kayıp gidecek olan pek çok insan var hayatta belkide bizde onlardanız. Tekrar Allah yardımcınız olsun .

    Allah razı olsun hocam çok teşekkürler... Allah öyle sabır verdi ki bana inanın hiçkimseye vermediği kadar vermiştir... Adam bir gece evimize geldi, Anneni götürüyorum dedi gitti, babamdan kalma tüfeğim vardı, hep aynı yere saklardım, bulamadım, sebebini bilmiyorum... İçi hep dolu olurdu, her ihtimale karşı... Sonra ki gün git dedi yıllarca bana evlat diyen 'ANNE'... Yinede sabrın sonu selamet derler ya, kendi başıma uğraştım didindim üniversite okuyorum en azından... Hep böyle düşünüyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khanjui

    Konu Dışı Özel kısmına açarsanız daha mantıklı yorumlar gelir. Aşılmayacak şeyler değil bunlar, biraz azim ve düzenli spor ile yoluna gider vücudunuz.

    Hocam düşünemedim, nasıl taşıttırabilirim?
  • TechR misin sen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackUnkown

    TechR misin sen

    hayır değilim hocam, o kişiyide tanımıyorum...
  • hayat böyle bir şey her insan farklı nedenlerden dolayı maddiyat aşk veya benliğinden dolayı intihara kadar götürecek sıkıntılara düşebiliyor.Ama bu hayat öyle bir şey ki ister annen ölsün ister kalp krizi geçir ister intihar et.Kimsenin umrunda olmuyor ve hayat devam ediyor ne insanlar ne şekilde hayatlarını kaybetti bu dünyada.

    Öncelikle dirençli ve güçlü oldugunu kendıne inandırmalısın bu yazıyı buraya yazdıgına göre sende bunların oldugunu düşünüyorum.
    seni tanımadıgım için direk bir tavsiye veremıyecegım ama inatçı yüzsüz ve tabiri caizse hayatı tesbih yapmışım kafasına geçmen gerekiyor bir an önce.

    Bu psikolojiye girmendeki etkende kız arkadasının seni terk etmesi.Fark edemıyorsun ama malesef derin bir yara bırakmış sende.Bunlar kötü seyler değil.Aşmaya bak dostum
  • kardeşim kiloyu bu kadar takma 78 kilosun kiloluyum deme ben 96 kiloydum az bi emek verdi 75 kiloya düşdüm sonra geri aldım bdhaa verdim şimdi yeniden aldım 100 kliloya vurrdum takma bunlar değişebilen değiştirebilecğen şeyler bunlar benim evimde s beden tişörtümde var xl tişörtümde var :)
  • Kardeşim bende kamburdum çok dalga geçtiler sonra çok uğraştım düzelttim Allah izin verirse seneye Deniz Harp okulundayım

    Yarının ne getireceğini bilemezsin sen sadece birşeyler yap bir kapı kapanır diğeri açılır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.