Şimdi Ara

'Arkadaşlar Lütfen Yardım Çok Kararsız Kaldım'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba uzun zamandır Plazma ve Lcd tv leri takip ediyorum.Yıllardır sony kullanıyorum ama son zamanlarda samsung ve philips te çok güzel televizyonlar üretiyorlar.Alacağım televizyonu PS3,Blu-ray ve Dvd film ler için kullanacağım.Bütçem maksimum 2500 ytl.Alacağım tv nin özellikleri mutlaka 1920*1080p yani full hd olmalı..Ama hangi markadan hangi ürünü alacağımı bilemiyorum..Sony KDL-D3500,W4000,S4000K gibi modeller var bunları inceledim fakat samsung yada philips te aynı fiyat aralığında çok daha iyi ürünler var ise onlardan birinide alabilirim.Lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz?

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kseckin -- 13 Ekim 2008; 12:56:59 >



  • Bende cok kararsiz kaldim fakat 40V4000 alcam inş.
    Bazi arkadaslarin yorumlarini gonderiyorum belki isine yarar

    V serisi Sony'nin en prestijli serilerinden biridir, Eisa ödülünü alan modelide bu seriden çıkmıştır.

    Sony'nin V serisi, Lg'nin hiç abartmıyorum piyasadaki tüm modellerinden daha iyidir. Hobim gereği + tv değiştirecek olmam sebebiyle sürekli olarak gün aşırı farklı mağazalara gidip TV inceliyorum, LG benim için vasat bir TV dir, onca gördüğüm TV ler arasındaki en soluk ve mat görüntüyü veren TV dir, Sony'nin ve Samsung'un renklerindeki canlılık LG'de kesinlikle yok.

    Bu sebeple imkanınız var ise kesinlikle Sony ve Samsung diyorum heleki ileride ben playstation 3 vb. next gen konsollarda alabilirim yada filme meraklıyım, bluray film izlerim diyorsanız kesinlikle Sony yada Samsung.

    Tercih elbette sizin.

    Ayrica duyduguma gore Abd de bazi markalar kagit uzerinde yanlis bilgi verip yani özellikleri yüksek gösteriyorlarmis bu yuzden tazminat ödüyorlarmis

    Sony hayal kirikligi yaratmaz




  • Çok teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.