Şimdi Ara

Lg Smart tv Wifi Sorunu ACILL LUTFENNN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
237
Cevap
16
Favori
169.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkdaslar tv wıfıye kablosuz baglanıyor ama kendılıgınden durduk yere baglantı kopuyor ve takrar tvden sofreyı gırmek ıstedogmde baglantı yapmıyor tvyı acıp kaptınca ancak bagşantı saglıyor.. neden bu sorun bole cozumu nedır acıl yardımm ACILLL TESEKKURLER.



  • LG Smart TV WiFi sorunu ile 1 hafta uğraştıktan sonra aşağıda belirttiğim sorunlar için kesin çözümü buldum ve sizlerle paylaşmak istedim.
    1 Daha önce sorunsuz bir şekilde WiFi ile internete bağlanabiliyorken birden WiFi kendiliğinden kapanır oldu ve menüden ne kadar uğraşsanız da açılamıyor. TV’yi kapatıp, açtığında şans eseri belki açabiliyorsun ama bu defa da ağları görmüyor.
    2 Birinci sorundan kaynaklı alternatif çözüm internet bağlantısını direk kablo ile yapmak oldu. Bu da ilk başlarda iyi bir şekilde çalışırken son zamanlarda sürekli kopma ve tekrar bağlanma gibi bir sorun ile karşılaştım.
    3 Bununla birlikte bir de sihirli kumanda da sürekli takılmakta ve nerdeyse hiç çalışmamakta.

    Bu 3 sorunun tek bir nedeni var ve çözümü inanılacak gibi değil ve bence kolay sayılır. Bu iyi haber, sorunu gidermek ne kadar kolay olsa da TV’nin arka kapağını açma mecburiyetindeyiz.
    Tek ihtiyacımız olan şey bir tornavida ve kapağı açtıktan sonra yapılacak işlem de çok basit.
    Çözüm için başka yol denemenizi tavsiye etmem, 1 haftadır tüm forumlardan yorumları, şikayetleri ve önerileri dikkate alarak her türlü açma, kapatma, konum değiştirme, vs işlemlerin hepsini uyguladım, hiç biri çözmedi. Sorun yazılımsal veya sistemsel bir sorun değil. Sonuçta yurtdışındaki forumlardan bulduğum çözümü uyguladım ve basit bir şekilde yukarıdaki sorunlar ortadan kalktı.

    Peki ne yapmalısınız: TV’nizin elektrik bağlantısından ve diğer tüm bağlantılarını çıkardıktan sonra TV’nin arka kapağını açıyorsunuz. Hiçbir elektronik devreye dokunmamaya dikkat edin.
    Yapılacak işlem 2 yerde bulunan ve aşırı derecede katlanmış olan kabloları üzerindeki mavi bantları da sökerek düzleştirmek. Bütün sorun bu.
    Bugün yaklaşık 45 dak’da bu işlemi yaptım ve hem WiFi hem de sihirli kumanda sorunsuz çalışmaya başladı. Yardımcı olması için öncesi ve sonrası şeklinde resimleri paylaşıyorum.
    Umarım işinize yarar ve sinir edici bu sorunlarınızı giderirsiniz.
    Lg Smart tv Wifi Sorunu  ACILL LUTFENNN...Lg Smart tv Wifi Sorunu  ACILL LUTFENNN...Lg Smart tv Wifi Sorunu  ACILL LUTFENNN...Lg Smart tv Wifi Sorunu  ACILL LUTFENNN...Lg Smart tv Wifi Sorunu  ACILL LUTFENNN...
  • aynı sorun bende de var televizyonum 55uh770v
    malesef bircok insanda bu sorun var ve lg sorunu çözmüyor. televizyonları akıllı ama internete bağlanamıyor.!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hero1905

    aynı sorun bende de var televizyonum 55uh770v
    malesef bircok insanda bu sorun var ve lg sorunu çözmüyor. televizyonları akıllı ama internete bağlanamıyor.!
    sorunu kablo ıle baglamakla cozdum ben tvden modeme baska caresı yok.. bu lglerde teldekı gıbı tvde de sorunlu sıktı ıyıce.. almayı naldırtmayın.. tv ıyı ama yıne sorun cıkarıyor.. ama yenı nesıl tvlerı bılmem ıns bole degıldır
  • Aynen bende kablo ile bağlanıyorum. Lg smart tv alanlar bir muddet sonra internete kablo ile bağlanmak zorunda kalacaksiniz bunu bilerek alin. Lg ye göre böyle bir sorun yok tvlerinde.
  • hero1905 H kullanıcısına yanıt
    IhtiyaR87 I kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var 49uh770v tvde wi-fi sürekli kopuyor ve wi-fi açılmıyor şuan akilli kumandanın mouse özelliği de çalışmıyor bi çözüm bulabildiniz mi?
  • Cozum bulabilen oldu mu aceba?
  • Bende de aynı sorun oldu. İlk başlarda kablosuz bağlantı adı görünmüyordu. Fabrika ayarlarına döndüm. Kablosuz bağlantı göründü ama bu seferde bağlantı olmadı. 1 gün sonra TV yi açtığımda bağlantı oldu. Sonra bağlantı yine koptu. Anlayacağınız TV kafasına göre takılıyor :)
  • Bugün günceleme geldi belki sorunçözülmüştür
  • LG UH770V modelinde bende LG Uygulama Mağazasına giremiyorum. İçerik kullanılabilir değil diye msj çıkıyor. Mobil internetle bazen uygulama mağazası açılırken modemden açılmıyor.
    Benzer sorun yaşayan ve çözüm bulan oldu mu?
  • wifi kopma sorunu yaşıyorum bende.
    bir çözüm bulan oldumu
  • BENİM ÇÖZÜMÜM
    Benimde kablolu veya kablosuz farketmeksizin net kesiliyordu ağ bağlantısını kontrol edin diyordu, her yolu denedim olmadı en son tv fişini çekip saç kurutma ile tv nin tüm girişlerine hava tuttum ve sıkıntım çözüldü şükür.
  • hem kablolu hem wifi ayarlıyorum ancak TV yi her kapatıp açtığımda Wifi ile yeniden girmek zorunda kalıyorum ancak kablolu bağlantıyı devre dışı bırakınca Wifi bağlı kalıyor sıkıntı olmuyor kopmalar da net ve modem ile ilgili gibi duruyor..
  • Merhaba ben bir yıl oldu LG TV alalı, daha önce hiç wifi problemi yaşamadım ama son bir haftadır kopma yaşıyorum. Bazen uzun süre sorun çözülmüyor. Youtube'da gördüm Konum'dan LG hizmetleri ülkesini değiştirip tekrar girmeyi deniyorum ozaman bazen çalışıyor İnternet. Bu problemin çözümünü bulan var mı acaba?
  • televizyonum 49uh770 önceden bir sorun yoktu fakat son zamanlarda netflix kullanırken iyice sapıttı
    wifi dizi izlerken ortasında kopuyor bağlantı ağı görüyor fakat bağlanmıyor bazende wifi açık işareti kapalı oluyor ve bir türlü düzelmiyor açık hale gelmiyor.
    sorunda şöyle şeyler yapıyorum bazen düzeliyor bir kaç bölüm izliyorum
    wifi kapalı konuma getirip bir kaç defa wifi aç wifi kapat yapıyorum sonra televizyonu kapatıp bir kaç dakika bekliyorum şansıma bağlanıyor bazen bağlanmıyor.
    kanalları yedekleme yaptım bir usbye sonra kopyalayıp tvyi fabrika ayarlarına döndürüyorum sorun düzeliyor ama bir süre sonra tekrar kopuyor. youtubda biri ülke ayarlarını değiştirin falan diye video atmış ama işe yaramadı bende.
    böyle aç kapat yapa yapa bazen düzeliyor bazen düzelmiyor

    özetle lanet donanım bazen düzeliyor bazen düzelmiyor.




  • genccimbomlu kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de %100 dediğiniz sorun var, benimkinin modem de 55UK7550, aynen dediğiniz gibi önceleri böyle bir sorun yoktu, 10. aydan sonra sürekli netflix de kopmaya başladı ve en gıcığı wifi 'yı aç kapa yapamamak, konum servislerinden ülke değiştirince çözülüyor günlük olarak ama her gün aynı şeyi yapmak sinir bozucu,

    Ethernet ile de bağlamayı denedim, kabloyu görmüyor bu sefer de :( acaba servis bununla alakalı bir şey yapar mı bilmiyorum :(
  • Servisi aradım ben LG mağazada altyapı yenilemesi var tvniz de sorun yok dediler ama hala hergün aynı problemi yaşıyorum. Şansıma bazen İnternete bağlanıyor bazen bağlanamıyorum :(
  • Bu sorunu çözebilen var mı? Harici bir WiFi alıcı deneyen oldu mu?
  • BoccAcio B kullanıcısına yanıt
    o günlük işler sıkıcı gerçekten yapılacak iş değil tvde sorun var ama ilgilenen yok müşteri hizmetlerini arıyorum resetleme işlerini yaptırıyor devam ederse sana en yakın servise yönlendiriyor ben tvyi götürmek istemediğim için servise gitmiyorum bakalım hiç olmazsa bi gün götürürüm.
  • 49UK7550 kullanıyorum aynı sorun bende de var dün servisi aradım bana wifi adaptörün de sorun olduğunu söylediler fatura ve TV nin etiketinin fotoğraflarını istediler modül siparişi verecekler parça gelince evde değişimi yapılacak
    Wifi adaptörü ve Bluetooth adaptörünün kablolarının yan yana olduğunu ve sinyal karmaşası yaşadığını belirtiler
  • Lanet olsun aynı sorun bende de var sanırım kablolu bağlantı yapmak bu sorunun çözümü. Netflixde bir şey izliyorum bi anda net gidiyor sürekli elle şifreyi yazıp tekrar bağlanıyorum bazen de bağlanmıyor kapatıp açmak gerekiyor tanıdığın Vestel TV sinde böyle bi sorun yok LG diye aldık Vestel daha iyi hem de yarı fiyatına.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.