Şimdi Ara

Arkadaşlar kararsız kaldım, Bir Yardım Lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sorunum şu :(150 ytlye kadar bütçem var.( ki eğer önüme ekstrem fırsat çıkarsa artabilir)) 1-2 Hafta içinde Cowon D2 almayı düşünüyorum ve bunun yanına hangi tür ve hangi kulaklığı alsam daha karar veremedim(bayadır araştırıyorum)
    - Daha çok FLAC için uzantılı ve karışık tarz müzik dinlerim( güzelse rap te olur pop ta trash de)( ama basslar benim içn önemli)
    -Daha önceden Px 100,cx300,ep630 ve ultimate ears (modelini unuttum ki fiyatı baya fazla, ama hakediyor) gibi farklı kulaklıkları en azı 1 ay olmak şartıyla tecrübe ettim. UE saymassam px100 deki ambians beni acayip cezbetmişti ayrıca basslarıda çok hoştu.
    -İzolasyon benim için çok önemli değil aslında( biraz dikkatsiz bi tip olduğum için kaza tehlikesi atlattım( Düşünsenize İstanbul gibi günde en az 1 saat yürüyorum ve etraftaki sesleri duymadan))
    -cx500le ü filan cx300 ten pek bi farkı olmayacağını düşünerek pek ilgilnemiyorum.ie4 üde dinledim hoşuma girmedi.Araştırdığımda; boseun In ear ve On ear olmak üzere iki farklı modeli, kossun portapora diyede şekilsiz bi modeli kafama takıldı
    -Açıkçası forumdada adam gibi kulak üstüne oturan kulaklık incelemeleri ve karşılaştırmaları denk gelmedi. ( belki vardır???)
    Biliyorum konum biraz çorba gibi oldu ama sanırım buda kararsızlığımı gösteriyor. Konuya bi el atın arkadaşlar. Vel hasılı kelam ne önerirsiniz.







  • koss ksc 75 portapro grado sr80 bu üç kulaklık px100den daha gerçekçi enstrumantal seslere sahip ve de daha iyi kulaklıklardır ayrıca ksc35 de alabilirsin.Cx300 tarzı küçük ve de tek sürücülü kulaklıklarla px100deki ve bahsedilen bu kulaklıklardaki ses setayını alman zor.
  • http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/ipod_accessories/headphones?mco=MTMyNzU5
    Linkte kullanıcı değerlindirmeleri var incele sitersen;yardımı olur sanırım..
  • bendede d2 var (sipariş verdim gelir bi kaç güne) super fi5eb düşünüyorum midler ve tizler nasıldır iyimidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.