Şimdi Ara

ARKADAŞLAR İTÜ VE YURTLAR HAKKINDA YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar. Malumatınız tercih sonuçları açıklandı. İTÜ Metalurji ve Malzeme mühendisliğini kazandım. Dolayısıyla yurt&burs koşuşturmaları da başladı. Bu konuda görmüş geçirmiş birileri olarak sizlerden yardım istiyorum.
    Öncelikle yurt konusunda sorularım var. Yurt konusunda ne önerirsiniz? Kyk yurtlarına başvurayım mı? İnternetten İTÜ'nün yurtlarına bakabilme şansım oldu. İTÜ yurtlarına başvurursam hangisini tercih edeyim? En önemlisi ulaşım bakımından imkanlar nedir?
    Yurtlar arasında ciddi fiyat farkı olması beni kuşkulandırdı doğrusu. Yalnız barınak için fiyatlar biraz yüksek geldi, gerçi İstanbul gibi yerde böyle bir şey olacağını tahmin edememek aptallık olurdu. Her neyse ilk gözüme çarpan imkb erkek yurtları oldu. Fiyatı 280 lira olması biraz cezbetti sanırsam. Bu konuda sıkıntı olabilecek şeyler: Çalışabilme ortamı olur mu? (Bir de bunun için kütüphane hakkında bilgi verirseniz sevinirim) Bir de banyo konusunda biraz tereddütlerim var. Barınak konusunda başka seçeneklerim varsa bunları da bilmek isterim.
    Yemek konusu pek sıkıntı olmuyordur umarım. Öğle 2 akşam 3 liraymış. Yemek bursu alma şansımız da var. Peki böyle bir burs yurtlar için de var mı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.