Şimdi Ara

Arka Tampona yapışanlara gelsin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
4
Favori
11.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaki bariz suçlu ne olursa olsun takip mesafesini bozamazsın kural inanılmaz açık ve çok net. Bazı yorumlarda sol şerit sollama şeridi seyir için kullanamazsın demişler ve haklılar cezası da var ama yine de sol şeridi kapıyor diye takip mesafesini bozup çarparsan suçlu sen olursun öndeki ayrıca cezasını yer.
    Bazı gerizekalı sürücüler sol şeridi en hızlı gidenin yeri sanıyor ama değil orta şeritten hızlı gidenin yeri yani senden hızlı geliyor diye hızını azaltıp daha yavaş giden bir aracın peşine girmek zorunda değilsin hele ki yasal sınırın üst limitinde seyrediyorsan.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tampona yapışan o.ç dur net

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönderiliyor... kullanıcısına yanıt
    Gece gece çok içten geldi baya güldüm. Bende buna yakın bir olayı memlekete giderken yaşadım. Gece 11-12 saatleri otobanda gidiyorum sollamaya çıkmıştım yolda boştu hızım 140-150 civarı arkadan artarda 1-2 sellektör patladı dedim galiba şimşek falan çakıyor arabanın içi o derece aydınlandı tam tampona girmiş. Aynaya falan baktım çıkmadan önce arkası alacakaranlıktı sonra birden o angelları görünce attım sağa kendimi sonra anladım ki yeni kasa 7 serisiymiş.
  • Tampona yapışan barzoları bile savunanlar var. Zor ıslah oluruz biraz. Takip mesafesini korumuyorsan Allah belanı verir, zerre üzülmedim, insan gibi kurallara uygun süreceksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    en kisa zamanda ehliyetini iade etmen dilegiyle...
  • Bakıyorum en çok beğenilen yorumda öndeki arabaya suç atılmış. :D Trafikte herkes önündekinden sorumludur. Sollamak için illa bir arabanın arkasına yapışmakla olmuyor, korna çalar yada selektör yapar. "Çünkü zeki insanlar araç sollamak için öndeki aracın gtüne kadar yapışmalı" Zekilik öndeki arabanın arkasına yapışarak belli oluyor.
  • Hahaha! Öndeki çok iyi yapmış. İçimin yağları eridi. Ben de yapıyorum aynısını. Üstelik daha sert yaptığım da oluyor. SUV nasıl kontrolü kaybetti, onu anlamadım. Büyük yetenek. Sanki 6 ay boyunca Porsche kullanmış da, SUV'un koltuğuna biraz önce oturmuş mal. O nasıl bir direksiyon kırmaksa, aracın karavan gibi götü başı dağılıyor... Aracının potansiyelini bilmiyorsan, gereksiz atraksiyona da girmeyeceksin. Bu malın bir sonraki arabası ağırlık merkezi biraz daha aşağıda olan bir araba olmalı. Zira gördüğüm kadarıyla yakında yeni bir araba alacak.




  • Öndeki yol boşken frene basarak hata yapıyor fakat arkadakide ona yapışarak ayrı bir hata yapıyor kimse bişey haketmiyor fakat ben sol şeritin ortalama hızda kullanılmasına karşıyım abi o şeritte acil işi olan adamlar hız yapar yada hızlı gidilmesi işin var sol şerittir kimsenin yayılarak önüm boş yavaş kafam rahat gideyim şeriti değildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaki ne kadar hatalıysa öndeki de o kadar hatalı.

    Trafik demek öndeki araçlara bakarak sürmek kadar arkadan sağdan soldan gelene de dikkat etmek demektir, çok uzun yola çıkarım ama arkadan çok nadir sellektör yerim, sollamam bittiği gibi sağ şeride geçerim usul usul ilerlerim, sağ şeride geçecek pozisyonum yoksa da hızlanmaya arkadakinin hızını kesmemeye çalışırım... Ama bunun farkında değil çoğu insanımız.
  • Çoğu kişi videoyu anlamamış yada izlememiş
    Öndeki adam,mallık yapmıyor
    Bilerek fren lambalarını yakarak ani fren yapmış gibi yapıyor
    Arkadaki malda afallıyor
    Bir nevi trolluyor öndeki,arkadaki güme gidiyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürücülerin en büyük hatası, sadece aracın gittiğini kendinin koltukta sabit olduğunu sanmasıdır. Araç 100 km hızla gidiyorsa, sen de o hızdasın. Bu tür tampona yaklaşıp kendini riske eden zaten hayatından vazgeçmiştir. Saniyesinde ölüm veya kalıcı sakatlıkla bitecek işlerde, milletin bu asıp keser tavrına hayranım. Frene basmış, kötü niyetliymiş ben ona bakmam. Tampona yapışan her şeyi göze almıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öndeki iyi yapmış o kadar hızlıysan sağdan geç git.



    Birde biz videoyu Türkiye'nin durumuna göre yorumladık.

    Amerikada arka tampona yapışmak eminimki bize göre saha büyük bir cezası olan birşeydir ve oralarda bizdeki kadar tampona yapışanlar yoktur bence.

    Videoyu sunan kadında arkadakinin kaza yapmasına sevinir bir şekilde sunuyor.en son karma isn't a b*tch always diyor farkındaysanız. Türkçesi "Allahından buldu"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence iki araç sürücüsü de hatalı
    öndeki araç inatla yol vermiyor ,arkadaki ise fazla yaklaşmış
    ayrıca arkadaki sürücüde acemilik belirtileri var
  • reguse kullanıcısına yanıt
    farketmez sol şeridi isteyen kapatsın sağından geçer giderim birde beni geçeni otobanda muhakkak ilerde bi yerde yakalar geçerim
  • TurkTime kullanıcısına yanıt
    1- Sollamak için bu kadar fazla yaklaşılmaz.

    2- Yol çift yönlü olmadığı için geçmeden önce yaklaşmasına zaten gerek yok. Çift yönlü yollarda yaklaşılmasının amacı (dibine girmeden) sollamayı biran önce bitirip kendi şeridine geçmektir ki karşı şeritten gelenle karşılaşılmasın.

    3- Sağ şeritte araçlar var, soldaki onlardan hızlı gittiği için önce onları geçer, sonra sağ şerit müsait olunca yol verir. Arkadaki yol istiyo, yavaşlayıp sağa geçip yol verilecek diye bişey yok.
  • bizim kekolar bagisiklik kazanmistir
    http://geekologie.com/2016/11/drivers-using-reflective-scary-face-deca.php sunlardan alip koymak lazim aslinda. geceleri rahat birakirlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 22 Şubat 2017; 2:16:29 >
  • Ben bunu İstanbul Edirne yolunda bu avcılar tarafına falan giden sürücülerde yaşıyorum bazen. Tam 130 km ile falan bir kamyon sollamaya geçiyorsun, arkada ikiz bebeklerin var... Adamın teki öyle bir geliyor ki en az 180-190... Başlıyor selektör.... Biz de solluyoruz. Senin gibi 3.0 landrovera da binmiyoruz... O kadar hızla takip mesafesini 3-4 m. ye düşürüyor. Saygısız herifler.
  • Eğer yolda hız sınırı varsa önde gidende hız sınırını neyse artık o son hizda gidiyorsa. Arkasından gelen geçiş önceliğine sahip araç degilse. Öndeki haklıdır 120 hız sınırı olan yerde 120 ile giden adamı diyelim ki 130 ile geçtin sonra önüne geçip 120 ile gitmeye başladın belki o adam senin yüzünden yavaşlamak zorunda kalip hiz sabitleyicisi varsa ayarını bozacak.



    Avrasya tünelinde başıma geldiği için diyorum bir Okul Çocuğu (anlayan anladi) yüzünden. Sağ şeritte 70 miydi oranın sınırı neyse hiz sınırına ayarlı sekilde hiz sabitleyici ile gidiyordum sol boş bir tane audili geldi geçti sonea sağa gecti bide yavaşladı o çip yüzünden frene basmk zorunda kaldim tünel keyfimi bozdu. Altimda tir olsa direk girerdin o sinirle ite.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: errorman_cem

    Çoğu kişi videoyu anlamamış yada izlememiş
    Öndeki adam,mallık yapmıyor
    Bilerek fren lambalarını yakarak ani fren yapmış gibi yapıyor
    Arkadaki malda afallıyor
    Bir nevi trolluyor öndeki,arkadaki güme gidiyor

    Aynen güzel tesbit
    Arkadaki aracı iyi trollemiş
  • iyi olmuş. Apaçi heryerde var işte. Orada yaşayan bi türkde olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.