Şimdi Ara

arka cam resistansı tamiri varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar arka cam resistanslarının sağ taraftaki koptu. Bunun çözümü varmıdır. Camcılara sordum yenisini almaktan başka çözüm yok dediler. Sizcede yenidenmi almalıyım...



  • Yolları koptuysa tamir ediliyor, kablonun bağlandığı uç koptuysa onu da yapıyolar ama yaptıktan sonra hiç dokunmamak lazım, sağlam olmuyor,

    camcılar tamir olmaz dediyse heralde senin camındaki problem daha büyüktür diye tahmin ediyorum...
  • yok arkadasim yollar saglam sadece uclar kopuk. ankara sasmazdaki 3 camciya gittim ucude daha bakmadan olmaz dedi.ama bana inandirici gelmedi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mbagbudak

    yok arkadasim yollar saglam sadece uclar kopuk. ankara sasmazdaki 3 camciya gittim ucude daha bakmadan olmaz dedi.ama bana inandirici gelmedi.


    Maalesef aynı durum 2 ay öncesinde bendede vardı ve sonuçta camı değiştirmek zorunda kaldık.Camcılar daha bakmadan olmaz dedilerse inan dürüst ustaymışlar.Yapan yerler var, ancak randıman alamazsın ve bir bakmışsın cam durduk yerde patlamış.Günü kurtarmak ve para kazanmak adına yapılan suni müdaheleler sonucu ortaya maalesef bu durum ortaya çıkıyor.
    Sana önerim yaparız diyenlere kanmadan camı değiştirmen.Geçmiş olsun
  • Eli hassas iyi ustalar tamirini yapabiliyorlar ama sorun çıkarma olasılığı çok fazla kaskon varsa bence cam değiştirme hakkını kullan derim. Çoğu usta getirisi az diye tamirine yanaşmıyor zorlarsan yaparlar tabi bol vakitleri varsa.
  • Ben de internette rezistans onarımı için bir ürün buldum ama sanayide tavsiye etmiyorlar pek.Uzun ömürlü olmuyormuş.Sanırım cam değişimi daha kalıcı bir çözüm olur.
  • buraya yazayım da arayan başkaları da bulsun bari..
    praktiker bauhouse gibi yerlerde veya internette tamir kalemi var iletken bir sıvı ile devreyi tamamlatıyor. ne kadar ömrü olur bilmiyorum..
  • Elektronikçilerde (Ankara Konya sokakta var mesela ümit elektronikten almıştım ben) gümüş boya diye satılan bir boya var, ufacık bir şişe içinde, iletken bir boya, gümüşten yapılıyormuş galiba, böyle soba boyası gibi birşey, onunla tamir ediliyormuş.
    Ben başka bir işte kullanmıştım ama genelde cam rezistansı tamiri için kullanıyorlarmış, bir dene istersen camı değiştirmekten iyidir.

    uçları aluminyum folyo bantla rezistansa yapıstır önce veya slikonla falan ne uygunsa artık, üstünüde benim dediğim boyayla boya, bu şekilde devre tamamlanır ve çalışır, diye düşündüm, bir dene istersen.

    Konunun tarine hiç dikkat etmedim taa 2007 nin konusuymuş Allah bilir arkadaş değil camı arabayı bile değiştirmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apia -- 2 Şubat 2011; 20:33:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.