Şimdi Ara

Ford Fiesta Sari Unlem Isareti Uyarisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
47.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Iftar saatine yakin Baskanlik Binasi & TOBB ETU yolunda 5.viteste 110 ile giderken sari unlem isareti yandi. 4 bin devirdeki arac aniden 2 bin devire dustu.

    Vites kuculttum ama yinede cikmadi 2000 devir ustune. Telaslayip saga cektim, yeniden calistirdigimda isaret sondu. 300 metre sonra tekrar yandi. Universitenin otoparkina koydum 3 saat sonra bindigimde isik yanmiyordu ve yanmadi da donus yolunda.

    1. Sorum bu isik ciddi durumlarda mi yaniyor?
    2. Sorum tekrar yanmadigi icin onemsememezlik edip servise goturmesem ilerde sorun yaratir mi?
    3. 2000 devirden sonra arac devir tukseltmedigi icin aklima direk turbo arizalandi diye gelmisti. Bu sorunla karsilasan varsa sureci anlatabilir mi?

    Arac gunluk kullaniliyor o sebeple bizim icin onemli, serviste vs. yatmasi sorun yaratacaktir. Tabi onemli bir sorunsa elbet tamir edilecek.

    Unlem Isigi

    Ford Fiesta Sari Unlem Isareti Uyarisi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 18 Haziran 2017; 22:21:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • https://forum.donanimhaber.com/ford-fiesta-motor-arizasi--95700757

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vuruntu sensörü birşeyler algılayıpta motor dağılmasın diye güvenli moda geçmiştir. elm 327 kullanan arkadaşın varsa bi bak bakalım ne çıkıyor arıza kodu ?
  • Merhaba, babamın ford transit 2012 modelde aynı sorun yvar. 5 veya 6 ay oldu. Ustalara gösterdi. Arabada bir şey yok deyip hata kodunu silip yolluyorlar. Bu hafta ici forda servisine gidecek. Elm 327 cihazı var onunla hata kodunà bakmak istedim. Hata kodu tertemiz çıktıgı halde ne olur ne olmaz sileme işlemi yaptım. Program silindi dediği halde ikaz lambası yanıyor. Bir usta servise götürün aracın beyni gitmiş demiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende de aynı durum 1 den yanlışlıkla 4 atmam sonucu stop ettirip kontağı çevirim marşa geçiremem(yani kontağı geç bıraktım yani anlatamadım ama neyse) sonucu olmuştu telaştan sağa çekip durunca normale döndü aynı ikaz lambası yansına rağmen devir normaldi 2000ne sabitlenmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumartesi günü aracı bakima götürdüm, pazar sabahi aracı mars verdikten sonra 5-6 saniye geçti ve stop etti rolantideyken.. Ve motor arizasi hatasi verdi ekranda, o işaret yaniyor ve sönmüyor.. Şimdi bakım yaptırdığımız yere gideceğim bugün sabahtan dükkanları acar açmaz adamlar ve ustaya anlaticam durumu. Sonuç ne cikicak gorucez, araç çalışmıyor marş aliyor ama yakit yokmuş gibi davranıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 19 Haziran 2017; 5:57:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsa 1.7 dti aracimda benzer bir durumla karsilasmistim ve aracin hava debimeresi degistirilmisti ve arac normale donmustu. Bi baktirin isterseniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.