Şimdi Ara

Arjantinde cinayet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arjantin 1.lig takımlarından Belgrano'nun kendi sahasında Talleres ile karşılaştığı maçta üzücü bir olay yaşandı. 22 yaşındaki Belgrano taraftarı Emannuel Balbo rakip takım taraftarı sanıldığı için uzun süre dayak yedi. Kaçmaya çalışırken 5 metrelik merdiven boşluğuna düşen Balbo hayatını kaybetti. Bir çok Belgranolu bu düşüşü hiçbir enegellemede bulunmadan izledi.

    Kasten adam öldürmenin futbol yüzünden olması çok üzücü. Bu noktada futbol hafifletici değil bilakis suçu ağırlaştıran bir faktör. Çünkü Balbo rakip takımı bile desteklese böyle bir muameleyi haketmezdi.

    Adalet kamu vicdanının rahatlatılması ve benzer olaylarda caydırıcı olmaktır. Rakip taraftara ölümü layık gören Belgranolular bir alt lige düşürülmeli. Olayda parmağı olan kişiler hakkında zaten inceleme yapılacaktır. Ama futbol kurallarının da kırmızı kartı bu kulübün taraftarına gösterilmeden caydırıcı olmayacaktır. Belgrano ligden düşmeli.
    http://futbolfilozoflari.com/emanuel-balbo-nun-trajik-hikayesi.html







  • Haberi paylaşman güzel de, burdan nasıl bi kamuoyu oluşturup o takımı ligden düşürecez? Dh forumdan hangi yetkilileri hedef alıp açıklama yapıyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde de oluyor bu tür olaylar. Eğitimsiz cahil insaların futbola yansıyan yüzü.
  • takım niye küme düşüyor onu anlamadım.Futbolcuların emeklerine yazık değil mi

    Hayvanlık yapanların cezası niye futbolculara kesiliyor
  • Pasolig bu yüzden destekliyorum, en azından tribüne giren spastik holigan sayısı bayağı bir azaldı el ele bitecekler inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.