Şimdi Ara

*** ARIZALI NOTEBOOKLARINIZI TAMİR EDİYORUZ ! ANA KART, EKRAN, CHIPSET V.S.*** GND (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
42
Favori
41.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dieofsatan

    quote:

    Orijinalden alıntı: GndBilgisayar

    quote:

    Orijinalden alıntı: dieofsatan

    quote:

    Orijinalden alıntı: GndBilgisayar

    quote:

    Orijinalden alıntı: dieofsatan

    selamlar kolay gelsin. Geç bir saat fakat madem forumdasınız sorayım.

    ELimde Acer marka bir notebook var ve 8600m gs ekran kartı kuvvetle muhtemel arızalı. Hiçbir mudahalede bulunulmadı. Bu ekran kartını onarsanız ne kadar tutar yada bu ekran kartının 2.elini alsam sizden veya muhadili bir ekran kartı bana nekadara patlar saygılar iyi aksamlar.

    Merhaba,

    Muhtemelen arızalı demişsiniz. Cihazınız profesyonel şekilde taranarak sorunun yada sorunların sadece ekran kartından kaynaklandığı kesin olarak tespit edildi mi? Edildi ise bunu tespit eden kişi yada kurum gerçekten işinin ehli midir ?

    Bizde sistem şu şekilde işliyor : Muhtemel olasılıklara göre hareket etmediğimizden önce cihazın bütün olarak kendi servisimizde ücretsiz arıza tespitini yapıyoruz. (Profesyonel olmayan kişi yada kurumlar hatalı tespitte bulunabilir.) Çıkan kesin sonuca göre müşterimize fiyat sunuyoruz. Onaylar ise onarımı gerçekleştiriyoruz..

    Saygılar

    Sizi anlıyorum

    1.olarak diyelimki sadece ekran kartı arızalı chip i yanmış yada ramleri yanmış veya herikiside. bunların tamir tutarı ne kadar eder?

    2. olarak ekran kartını ikinci el olarak taksanız ne kadar masrafım olur ögrenmek istedigim budur.

    Çünkü ben adanadayım size ürünümü göndermem gerekecek.

    sadece bu sorularımın yanıtlarını istiyorum sizden. saygılar kolay gelsin.

    Merhaba,

    Servisimize gelip arıza tespiti yapılmayan cihaza fiyat vermemiz şirketin kalite politikası gereği mümkün değil.

    Bunu açıklamaya çalışayım; Laptop'lardaki arızalar genelde elektronik kaynaklı kompenant ve çip bazındadır. Servisimize gelen onarımların %90'ı minik dirençler , ufak mosfetler, irili ufaklı kontrol çipleri arızalarından kaynaklanmaktadır. Sizin ekran kartı diye genel olarak bakmış olduğunuz parçaya biz direnç, çip, mosfet, kompenant, veri yolları gözü ile bakıyoruz. Yani bir ekran kartının onarımı bir çok minik kompenantın onarımı olabiliyor. Biz buna fiyat verirken hangi kompenant arızalıdır , elimizde var mıdır, tedarik zincirinde var mıdır , fiyatı nedir , sıfır olarak yoksa elimizde bu kompenantlar 2. el olarak var mıdır , fiyatı nedir , onarım yapılamıyor ise bu parçanın komple kendisi sıfır olarak var mıdır , yoksa 2. el olarak var mıdır, yüzlerce 2.el parçacısı tedarikçimizden hangisinde vardır ve sağlıklı çalışıyor mudur, bu parçanın onarımı yada değişimi ile sorun çözülebiliyor mu yoksa yanında başka kompenantlarda arızalı mıdır (laptop parçaları arızalandığında yanındaki kompenantlarada kısa devre yaptırabilir) , yanında diğer kompenantlarda arızanmış ise bunları bulmak mümkün müdür , sıfırı yoksa 2. el nerede bulunabilir , hangi fiyattan bulunabilir..

    Biz bir fiyat verdiğimizde bu kadar aşamadan geçiyoruz. Bunu özellikle bu kadar uzun anlattım ki bizim arıza tespiti yapmadan neden fiyat veremediğimizi anlamaya çalışın..

    Bu aşamalardan geçmeden fiyat veren servislerde genelde şu şekilde oluyor : Fiyat 120 TL denir. Sizde ok. der gönderirsiniz. Sonra arıza tespiti yapılır ve denir ki şu parçanın yanında şu da arızalıymış fiyat şu kadar oldu. Yada yapmaya çalışıp ana kart yollarını kaldırır ve size bu olmaz onarılamıyor derler, ana kart yolları da hasar gördüğünden bir daha onarılamaz.. (Bunu her servis için söylemiyorum, varsayım üzerinde gerekli kontrolleri yapmadan amatörce iş yapan servisler için söylüyorum)

    Bizim bu şekilde çalışmamızın yegane sebebi müşterilerimizin güvenini sarsabilecek en ufak pürüze mahal vermemektir. Her şey açık ve net şekilde yapılır ki müşterimizin aklında bir soru işareti kalmasın.

    Teşekkürler

    eyvallah iyi hoş anlatmışsınız. Fakat bende 12 yıldan fazladır bu sektordeyim bana sadece fiyat vermeniz gerekiyor siz ürünü satarsınız sağlamdır bilgisayar yine calısmaz baska pc de test ederim gercekten saglam o beni ilgilendirir. Lakin sadece fiyat bile veremeyen bir firma ben illkez görüyrum elinizde yoksa yok deyin olsun bitsin ben bütün prosedürleri zaten biliyorum.Ben medikal teknik servisinde çalışıyorum emin olun sizden daha teferruatlı bir mesleğim var ama müşterinin biri birşeyin fiyatını sordugu zaman şak diye söylerim söyleyemezsem bile yönlendiririm bir şekilde yardımcı olurum. HASTANENİN CİHAZINI SERVİSE GÖNDERMEM. BENCE SİZDE BİRAZ SINIRLARINIZI ZORLAYIN DAHA BAŞARILI OLURSUNUZ. SAYGILAR KOLAY GELSİN.

    Merhaba,

    Direk parça satışımız yok maalesef. Yedek parça stoklarımızı kendi servisimiz için kullanmaktayız. Sadece servis hizmeti vermekteyiz.

    Elinizdeki parça 20 TL lik bir kopenantla da tamir edilebilir. 90 TL lik bir çip ile de tamir edilebilir. Bunun tespitini yapmadan fiyat veremiyoruz.

    Anlayışınız için teşekkürler.




  • Bakın şimdi daha açık ve dürüst bir yaklaşım oldu. Şimdi şu konuya bir açıklık getirelim. Ben size notebook u yolladım. sizde bana dedinizki chip i arızalı yada ram leri arızalı. bana verebilecegim bir fiyat söylemediniz bende geri istedim ürünümü. kargo masrafları kime ait?
  • İlanda tüm süreçler detaylıca anlatılmıştır. Bunların dışında sormak istedikleriniz için 0216 363 97 39 'dan yardım alabilirsiniz.
    Teşekkürler.
  • takip
  • Ben 15 gün önce yolladım. Kargo eline geçince aradı arkadaş, 1 hafta sonra fiyat için aradı, (ekran kartı çipset değişimi 250tl) ondan sonra hiç aramadılar daha sonra ben hatırlattım bugün arayacaktı daha aramadı.laptop sağlam olarak elime geçince başka yorumlar da yazarım.sony vaio sz79mn....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smbdy

    Ben 15 gün önce yolladım. Kargo eline geçince aradı arkadaş, 1 hafta sonra fiyat için aradı, (ekran kartı çipset değişimi 250tl) ondan sonra hiç aramadılar daha sonra ben hatırlattım bugün arayacaktı daha aramadı.laptop sağlam olarak elime geçince başka yorumlar da yazarım.sony vaio sz79mn....

    Merhaba,
    Bugün arkadaşlarımız gerekli bilgiyi telefon ile ilettiler. Ben buradan da bilgilendireyim sizi; onay vermenize müteakip cihazınızın onarımı tamamlandı. Cihazların onarımı tamamlandıktan sonra detaylı bir testten geçiriyoruz. Test aşaması da bu gece itibariyle tamamlanıyor. Cihazınız adresinize gönderilmek üzere yarın kargo teslim edilecektir. Bilginize sunarız.

    Saygılarla,
  • meraba , elinizde asus f3jp fan var mı acaba ? bendeki acayip ses yapıyor değiştirmek istiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mob411

    meraba , elinizde asus f3jp fan var mı acaba ? bendeki acayip ses yapıyor değiştirmek istiyorum

    Merhaba,
    Direk yedek parça satışımız şimdilik yok maalesef. Mevcut stoklar servise gelen cihazlar için kullanılmakta.
    Teşekkürler
  • Merhaba iş yeriniz saat kaça kadar açıktır ?
  • Merhaba,

    Hafta içi ve Cumartesi saat 8:30 - 20:30
    Pazar günü 13:00 18:30 açığız.
  • Teşekkürler ,
    Pazar olması süper oldu..
    İyi Çalışmalar dilerim
  • merhaba toshiba laptop a yanlis bios guncellemesinden dolayi iptal 2 yer yapamadi (donanimsal sorun olmadigi halde halledilemesi beni hayrete dusurmekte) bu sorunu halledebilme ihtimali yuzde kactir. kaca malolur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P.M. gönderilmiştir.
  • iyi günler laptop adaptörüm yandı elinizde Input: 100 - 240 V ~ 2.0A 50 - 60 Hz ve Output: 19.5 V ~ 7.7A özelliklerini verebilen laptop adatörü var mı acaba
  • Merhaba,
    Şarj Ucunun çap bilgileride gerekli
  • o konuda bilgim yok ne yazık ki ancak laptop MSI marka bu yardımcı olurmu
  • Her modelin ucu değişiktir. Akımları aynı olan şarjı versek dahi ucu uymayabilir. MSI da uç problemi oluyor genelde uymuyor piyasadaki uçlar. Model kodu nedir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GndBilgisayar

    Her modelin ucu değişiktir. Akımları aynı olan şarjı versek dahi ucu uymayabilir. MSI da uç problemi oluyor genelde uymuyor piyasadaki uçlar. Model kodu nedir ?

    || MONSTER® || MS-16F11 MSI kasa monster modifikasyon yapmıştı sanırım bu yardımcı olur MSI GX660(R



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazeus -- 6 Ekim 2012; 23:36:22 >
  • Merhaba,
    Özel bir notebook olduğundan üreticiler de şarja uyumlu muadili bulunmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GndBilgisayar

    Merhaba,
    Özel bir notebook olduğundan üreticiler de şarja uyumlu muadili bulunmuyor.

    laptop MSI GX660(R hemen hemen aynı adaptörün fark ediceğini sanmıyorum sadece işlemci ram gibi farklar var adaptör girişi aynı bildiğim kadarıyla
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.