Şimdi Ara

*** ARIZALI NOTEBOOKLARINIZI TAMİR EDİYORUZ ! ANA KART, EKRAN, CHIPSET V.S.*** GND (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
42
Favori
41.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Teknik konularda bilgi almak için 0216 385 52 21 'den servis sorumlumuz Tanyel bey ile görüşebilirsiniz.
    Saygılar,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GndBilgisayar

    Merhaba,
    Teknik konularda bilgi almak için 0216 385 52 21 'den servis sorumlumuz Tanyel bey ile görüşebilirsiniz.
    Saygılar,

    bilgi almak için telefon açıcaksak bu konunun işe yarar tarafı ne ? yok mu burayla ilgilenen kimse
  • Merhaba,

    Bu konu notebook servis hizmetimiz hakkında bilgi vermek, irtibat numaralarımızı ve işlem sürecini göstermek için reklam amaçlı açılmış bir sayfadır. Fiyatlandırma ve arıza tespiti notebook'unuz servisimize ulaştıktan sonra yapılmaktadır. Görmeden yapılan arıza tespiti ve fiyatlandırma sağlıklı olmamaktadır. Konuda tüm işlemlerin nasıl yürüdüğü detaylıca anlatılmıştır yinede aklınıza takılan bir konu var ise telefonla destek alabilirsiniz. Teknik servis personelimiz yoğunlukla onarım işlemleri ile meşgul olduklarından burada mesajlaşma şeklinde bir desteğimiz bulunmamaktadır. Anlayışınız için teşekkürler..
    Saygılar,
  • İletişim kurdum. Pazartesi ürünümü göndereceğim sonucu buraya iletirim arkadaşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenkmy

    İletişim kurdum. Pazartesi ürünümü göndereceğim sonucu buraya iletirim arkadaşlar.

    beklemedeyim
  • GND'ye donanım haberde "arıza tespiti" konusunda arama yaparken rastladım, birkaç yorum okuduktan sonra ürünü gönderdim, sorunsuz bir şekilde bilgisayarım yapılıp gönderildi, forumda arızalı pc tamiri için birkaç konu daha vardı, açıkçası GND dışında dğer firmalar güven vermedi bana.

    4 nisan'da ürünümü kargoladım, 5 nisan sabah 11'de aradılar -arıza tespiti yapılmış- hemen ödemeyi geçtim, aynı gün arızayı yaptılar, 6 nisanda kargoyla ürünü gönderdiler, 7 nisan'da bilgisayarıma kavuştum. Bu kadar hızlı olacaklarını sanmıyordum, şaşırdım. Gönderme sebebim HP dv6700 ekran kartı chipset arızasıydı, yenisini taktılar.

    Fiyat olarak arıza/tamir/değişim/yenileme ücretlerini pek araştırmadım, direk forumdan bulup GND'ye gönderdim, artık arızalı pc'ler GND'ye emanet, bir başka bilgisayarımın da 15.4 inc ekranı kırılmıştı, müsait bi zamanımda size gönderip yenisini taktıracağım.




  • Merhaba,
    Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.
    Her zaman yardımcı olmaya hazırız.
    Saygılar,

    GND Bilişim
  • merhaba,
    hp notebookum cd.leri boş görüyor. sorun ne olabilir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amapola

    merhaba,
    hp notebookum cd.leri boş görüyor. sorun ne olabilir?

    Merhaba DVD-Rom gözü arızalanmış olabilir..
  • gecen günlerde asus natebokumu gondermıştım şarj soketınde sorun vardı ürünüm şarj almıyordu. Sorunu tespit edip döndüler yapalım mı diye , evet dedım 100 tl ücret istediler gönderdım. Daha önceki konusmalarda üstüne basa basa deneyerek test ederek sorunsuz olarak gönderdın dedim. Ürünüm geldi 2 gün sorunsuzdu 3.gün yine şarj soketınden patlak verdi. Suan yıne şarj bir alıyor bir almıyor , sorunu belırtmıştım bastırınca şarj alıyor uç tarafı dıye suan yine normal şarj ucunu takınca şarj almıyor elımle bastırmak zorunda kalıyorum ve ilerki saatlerde bu sefer hiç almamaya basladı şarj. Parça değiştirdilermi bilmıyorum , bana hiç değişmiş gelmedi işin gerçeği. Bir leyim 100 tl tutar mı hiç bilemedim. Anlıycanız hiç memnun kalmadım. Tavsiye etmiyorum.
  • Merhaba,

    Öncelikle şunu belirtelim onarımlar 3 ay garantilidir. Elektronik onarımda sorun nadiren de olsa tekrarlayabilir garanti vermemizin sebebi bu zaten. Tekrarlayan sorunlarda problem bir çok nedenden kaynaklana bilir. Örneğin şarj eden adaptör de bozukluk olması voltaj yada uç problemleri olması kısa devre olması v.s. şarj soketini tekrar bozabilir.. Yada başkaca bir çok sebepten kaynaklanabilir. 3 ay garanti bunun önlenmesi müşterinin mağdur olmaması içindir. Cihaz size geldiğinde çalış durumda olması testinin yapılıp gönderildiğine işarettir. Sorun neden tekrarladı bunu çözmekte tabi ki bizim işimiz. Cihazı tekrar ücretsiz kargo ile gönderip ücretsiz garantiden faydalanabilir diniz..

    Her onarım geri dönmez diye bir iddia ve vaadde hiç bir servis bulunamaz. Bizde böyle bir iddiada bulunmuyoruz. 3 ay garanti vererek müşteriyi bu sıkıntıdan koruyoruz. Servisimizde yapılıp tekrarlayan her türlü arıza için ücretsiz kargo ile 3 ay süresince garanti veriyoruz.

    Saygılar,

    GND Bilişim




  • En kısa sürede tekrar sizinle iletişim kurup natebookumu tekrar sıze gonderecegım o halde madem garantısı var ve ucretsiz. Yanlız BEN size kullandıgım şarj adaptorumle , şarj cihazımla birlikte gönderdim ürünümü. Onlarda problem yoktu yani. Başka bir adaptorle , ve şarj aletiyle denedıgımı sonucun aynı oldugunu bunuda sölemiştim size.
    Şuan yıne onlarda problem yok yaptıgınızı soledıgınız şarj soketınde sorun oluştu. Sızınle kontak kurup cıhazımı en kısa surede göndereceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenkmy

    En kısa sürede tekrar sizinle iletişim kurup natebookumu tekrar sıze gonderecegım o halde madem garantısı var ve ucretsiz. Yanlız BEN size kullandıgım şarj adaptorumle , şarj cihazımla birlikte gönderdim ürünümü. Onlarda problem yoktu yani. Başka bir adaptorle , ve şarj aletiyle denedıgımı sonucun aynı oldugunu bunuda sölemiştim size.
    Şuan yıne onlarda problem yok yaptıgınızı soledıgınız şarj soketınde sorun oluştu. Sızınle kontak kurup cıhazımı en kısa surede göndereceğim.

    Merhaba,

    Tabi ki tekrar gönderin. 3 ay garantilidir tüm onarımlarımız. Arızanın tekrarlamasındaki sebepleri sadece tahmini olarak söyledim. Cihazı tekrar incelediğimizde neden arızanın tekrarladığını daha net görebileceğiz..
    Yaşanan her türlü sıkıntıda firmamız müşterilerinin daima arkasındadır. Sizlerden aldığımız değerli yorumlar ve değerli tavsiyelerinizle büyümeye devam edebiliyoruz. Bunun bilinci ile müşterilerimizin memnuniyeti için azami özeni göstermekteyiz. Yeter ki yaşanan sıkıntıdan haberdar olalım.

    Saygılar,

    GND Bilişim




  • Mesajim bulunsun.
  • Merhaba, Gigabyte EX38 DQ6 Anakatımdda şöyle bi problem var, muhtemelen problem anakartta ekran kartta değil çünkü başka bi ekran kartı denedim. Problem şu, fişi prize takıp power tuşuna bastıktan sonra ekran 3-4 dakika gidip geliyor kararıyor ve sonra düzelerek görüntü netleşiyor, bilgisayarı yeniden başlattığmda sorunu tekrarlamıyor, fakat makine soğudu zaman belli bir müddet sonra kapatıp açtıktan sonra tekrar gidip gelmeler oluyor. Sizce anakartın neresinde problem kuzey köprüsünde olabilir mi, ayrıca ne kadar bi ücret masraf çıkar bize. saygılar iyi çalışmalar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lasguard

    Merhaba, Gigabyte EX38 DQ6 Anakatımdda şöyle bi problem var, muhtemelen problem anakartta ekran kartta değil çünkü başka bi ekran kartı denedim. Problem şu, fişi prize takıp power tuşuna bastıktan sonra ekran 3-4 dakika gidip geliyor kararıyor ve sonra düzelerek görüntü netleşiyor, bilgisayarı yeniden başlattığmda sorunu tekrarlamıyor, fakat makine soğudu zaman belli bir müddet sonra kapatıp açtıktan sonra tekrar gidip gelmeler oluyor. Sizce anakartın neresinde problem kuzey köprüsünde olabilir mi, ayrıca ne kadar bi ücret masraf çıkar bize. saygılar iyi çalışmalar.

    Merhaba,
    Cihaz hakkında arıza teşhisinde bulunabilmek için cihazın açılıp ölçüm aletleri ile ölçümlerinin yapılması gerekir. Sorun çip'te olabilir etrafındaki kompenantlardan biri veya bir kaçı da olabilir. Hem çip hem kompenantlar olabilir. Duruma göre reballing yapılabilir yada çip değişimi ile reballing yapılabilir. Seçenekler çok fazla.. Bu sebeple arızayı tespit edip fiyat verebilmek adına cihazı incelememiz şart.. İlanda belirtilen koşullarla cihazınızı bize gönderebilirseniz gerekenler yapılacaktır.
    Teşekkürler




  • Takip
  • Merhabalar ,

    Hp div6 1241 laptopumda ekranın orta lcd lambasında temassızlık var dikey olarak 3 cml çapında bi karanlık oluşturuyor ekranda . Tahmini ne kadar ücret karşılıgında tamir edebilirsiniz ?

    Ürünü elden teslim edip birkaç saat içerisinde teslim almam mümkün mü ? çünkü sorun çok büyük birşey degil gibi duruyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

    Merhabalar ,

    Hp div6 1241 laptopumda ekranın orta lcd lambasında temassızlık var dikey olarak 3 cml çapında bi karanlık oluşturuyor ekranda . Tahmini ne kadar ücret karşılıgında tamir edebilirsiniz ?

    Ürünü elden teslim edip birkaç saat içerisinde teslim almam mümkün mü ? çünkü sorun çok büyük birşey degil gibi duruyor.


    Merhaba,
    Cihaz hakkında arıza teşhisinde bulunabilmek için cihazın açılıp ölçüm aletleri ile ölçümlerinin yapılması gerekir. İlanda belirtilen koşullarla cihazınızı bize gönderebilirseniz gerekenler yapılacaktır. Arızaya bağı olarak onarım süresi değişebilir net bir gün vermek yanlış olur.
    Teşekkürler




  • Dell inspiron 15r marka laptop açılışta 15 saniye sonra kapanıyor. Arızası ne olabilir tamir için göndermeyi planlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.