Şimdi Ara

Arda lakabını aldı 'Ardalex' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
1
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arda lakabını aldı "Ardalex"



    Arda hiçbirsekılde para da olsa bir sene fenerde kalmalı. Gitmemeli.
    Bir duyarsızlıkda ardaya serbest kalma maddesı nasıl 17 koyulur. 35 den asagı giderse fb tarıhın en buyuk kazıgını yemiş olur. Ardayı sudan ucuza vereceğiz. İlginç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alexi yolladılar. Bi on sene sampıyonluk göremedık.
    Ardayı yollarlarsa bir on sene daha şampıyonluk göremeyız heralde. Belli. Çekırdek fıyatına satıyorlar. Bırak bır sampıyon yapsın takımı öyle gitsin bari.
    Oyuncuya doyamadan ne halta yolluyorlar.
    Ardanın yerıne gelecek 2 buçuk futbolcuyla kafamı taslara vuracagıma Ardalı macları ızlerıp heyecanlanıp zevk alırım. Ah be Türkiye liği. Kemdı degerını hıcbırzaman bulamıcan.
    Kalıtelı futbolcuları ozellıkle genclerı tutmasını bıleceksın kı ligin gercekten süper olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 4 Temmuz 2023; 11:8:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda kesinlikle Avrupaya gidip, hem antrenman metodlarını öğrenmeli, hem gelişimine orada devam etmeli. Çok üst düzey bir oyuncu olabilir. Fenerbahçe de kesinlikle yükselemez. Burada yıpranır yarın 2 maç kötü gidince, gerek yok. Bu zamana kadar Türkiyede yükselen bir oyuncu görmedik malesef. Yok şampiyon yap git lafları filan hava-civa, bir oyuncu takımı şampiyon yapamıyor, bizim ligde o kadar değil o iş. Ayrıca bizim lig sert bir lig, sakatlanma, darbe vs önümüzdeki sezon birçok şey yaşayabilir. Ne gerek var.


    Real Madrid ve Barcelona veya bir başka büyük kulüp hangisi olursa olsun, Arda ya oynatma sözü vermesi gerekiyor. Alıp Kiralama değil, yedek takıma gönderme değil. Girip oynayacağı takıma gitmesi onun yararına olur.


    Ben Almanyanın Arda için en doğru tercih olduğunu düşünüyorum. Hem stad zeminleri çok iyi, top oynamaya aşırı müsait, hem disiplinli ve futbol oynamaya çalışan bir kültürleri var. Eğitimleri ve altyapıları da çok iyi. Borussia Dortmund gibi bir kulübe gidip direk oynaması Ardayı dünyanın en iyi futbolcularından biri yapabilir.





  • Önümüzdeki yıl bugünlerde Samsunspor a filan kiralanmasında .. Ömer Beyaz, Emre Demir, Salih uçan ve daha nice örnekler varken gitmesini doğru bulmuyorum.. O fizikle Avrupa da forma şansı bulacağını sanmıyorum..Gideceği takımda 3-4 alternatifi olacak..Yedek kulübesinde baya maç izler.. Ama kalsaydı gelişebilirdi diye düşünüyorum..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalege2000 -- 5 Temmuz 2023; 18:52:11 >
  • Evet Arda konusunun da sonuna geldik. Artık kapatma vaktidir.
    Bu sezon fb de Ardalı maclar ızlemeyı hayal etmiştim. Hayalde kaldı. Onun ıcın eve kosarak gider. 11 de olup olmadıgına bakar olursa heyecanlı bı mac olacagına kafi gelirdim.
    Ardalı maclarda sankı olağanüstü birşeyler olacakmış gibi geliyordu. Şımdı artık o heyecanla maç ızleyemıcem. Sıradan mac ızlıyor keyfı verecek. Avrupayı da pek takıp edemem açıkçası. Belkı orda sevıyesıne sevıye katıp tam şovmen olacak. Macları olağanüstü yapacak, belkı de sıradan bı futbolcu gıbı takılacak. Neyse artık. Bi ıkı gun daha bırakıp konuyu kıtlıcem.
    Ardanın bızle işi bitti. 10 senedır sampuyon olamayan Realı şampiyon yapsın. Zamanla ardayı da unutcaz zaten.
    Ardalex



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 6 Temmuz 2023; 23:56:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe taraftarının olurunu almadan ayrılan futbolculardan yıldız olanını görmedim hiç..

  • Türk futbol tarihinin ihraç ettiği en flaş oyuncu ve transfer (yaş + gittiği takım olarak). Net.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 milyon euro + 10 milyon euro bonus üzerinde sonraki satıştan %20 pay. daha nasıl olur alacak ki ?

  • Bu arada uefa grubunda lider çıkma sebebımız Ardadır. Son ıkı maca bakın ozellıkle. Yoksa anca ıkıncı olurduk.
    Ayrıca sevılla nın ılk macında ılk 11 de olsaydı. Kesın gol atardık. Belkı bir belkı iki. Zaten cok kötuydu sevılla o maç. Bız daha kotuyduk. Nıtekım ıkıncı macta ardayı ılk 11 de cıkardı. Nıtekım yendık ama sonuc yetmedı. Zaten 65 gıbı ardayı cıkardı. Cıkarmasa belkı ıkıncı de gelırdı. Zaten sevıılanın en zor maçı oldu. Sonrada zaten kupayı aldılar. Yani biz iki maçı da ardalı oynayıp 90 dakka oynasaydı. Sevıllayı yenıp buyuk ıhtımal uefa kupasını alırdık. Ama bı anlık yanlış kararlar ardaya guvensızlık rossılere ıefancanlara guvenmek bızı uefa kupasından etti dıyebılırım. Bir goolle uefa kupasından olduk desek ınanmazsınız. Ama inanın. Sevılladan sonra her maçı yenerdık ardalı rahat yenerdık.
    Zaten jesunun hayal kırıklıgı yaratması ardayı oynatmaması kendi kafasına sıktı. Sonucta sezon sonu posta oldu. Aynı şeyı aykut alexe yapmıştı. Yıldız futbolcusunu oynatmayan td fazla yaşayamaz. Yaşatmazlar. Takıma ıhanet gibi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 7 Temmuz 2023; 0:39:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Efsaneye göre her onneş senede bir efsane olacak bir futbolcu cıkarmış. Pele maradona ronaldınyo ronaldo messi . Bu futbolcuların her ulkeden cıkacagı bellı olmazmış. En son cıkan efsane futbolcu Arda olmuştur. Türkiye'den cıkmış. 20 mılyon euro gibi ucuz parayla gitmiş. Fbnın uzun sene sampıyonluk hayalı tekrar gıtmış.
    Arda gıttıkten sonra fenerbahce futbolda on sene geçmişe geri dönmüş. Bu sene de sac bas yoldurtur. Gol atacak attıracak kımse yok takımda. Kalbı olanlar bu sene super lıgde fenerı ızlemesın. Gıtsın fılm ızlesın. Gs ıcardıyı de aldı. Farkla şampıyon olur. Fb orta sıralarda sürünür.
    Fb nın yaşlı ıyı oyunculardan daha cok turk gençlerıne yonelmesı lazım. Takımda ho joho gıbı efsane oyuncular var. Oynatıp parlatması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda lakabını aldı "Ardalex"

    Efsane kiralık da olsa geri dönüyormuş. Hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wakara kullanıcısına yanıt

    Bu yalana inandın mı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.