Şimdi Ara

Archonların Efendisi Yaldabaoth'a merhaba deyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kültürümüzün merkezindeki YORUMLANAMAYAN BÜYÜK KÖTÜLÜK tek tanrıcılıktır. Eski Ahit olarak bilinen barbar bir Bronz Çağı metninden, insanlık karşıtı üç din gelişmiştir: Yahudilik, Hıristiyanlık ve İslam. Bunlar gök-tanrı dinleridir. Kelimenin tam anlamıyla ataerkildirler - Tanrı Her Şeye Gücü Yeten Baba'dır - dolayısıyla gök-tanrı ve onun yeryüzündeki erkek temsilcilerinden etkilenen ülkelerde 2000 yıldır kadınlardan nefret edilmektedir.


    "Gök-tanrı elbette kıskanç bir tanrıdır. Sadece bir kabile için değil, tüm yaratılış için var olduğundan, yeryüzündeki herkesten tam itaat ister. Onu reddedenler ya din değiştirmeli ya da kendi iyilikleri için öldürülmelidir. Nihayetinde totalitarizm, Gök-Tanrı'nın amacına gerçekten hizmet edebilecek tek siyaset türüdür.


    "Liberal nitelikteki her hareket onun ve yeryüzündeki temsilcilerinin otoritesini tehlikeye atar. Tek Tanrı, tek Kral, tek Papa, fabrikada tek usta, evde ailede tek baba-lider..." (Gore Vidal)




    Hıristiyanlığın doğuşundan çok önce, tek tanrıcılık bir anomaliydi.


     


    Avrupa ve Yakın Doğu, kadim bilgelik tanrıçası Sophia'nın ilahi rehberliği altında gelişti. Dünya, Sophia'nın vücut bulmuş hali olarak saygı görüyordu ve bu nedenle onun huzurunda ilahi tatmin arayan insanlar için kutsaldı.


    Bu eski uyumlu, doğa temelli felsefe, Dünya üzerinde ataerkil hakimiyete dayanan ve öbür dünyaya giden yol olarak kişisel acı çekmeyi talep eden Hıristiyanlığın yeni ortaya çıkan kurtuluşçu, kurban inancını tehdit ediyordu.


     


    Eski yöntemler bu yabancı davetsiz misafir tarafından hoş görülemezdi ve böylece 1. binyılın ilk yüzyıllarında Hıristiyan orduları kadim ruhani geleneklerin her izini yok ederek Avrupa'yı Karanlık Çağlara sürükledi...




    Linkteki resmin altında şu ifade yer alıyor: Hypatia, Neoplatonist bir filozof, astronom ve matematikçiydi ve MS 415 yılında bir Hıristiyan çetesi tarafından öldürülmesi Klasik Çağ'ın sonu ve Hıristiyanlığın tiranlığı altında ahlaki ve manevi çöküşün başlangıcı oldu



    Birinci yüzyılda yazılmış olan Nag Hammadi Gnostik İncillerinde yazarlar bizi İncil'in tanrısı hakkında uyarmaktadır. "Demiurge" ya da "Yaldabaoth" olarak bilinen bu tanrı, insanlığa karşı çalışan deli, bunamış, sahtekâr bir tanrı olarak tanımlanır.


     


    O,


    "kendi kimliği hakkında yanılgıya düşmüş, kendini tanrılaştırmış inorganik bir hayalet."


    "Demiurge" kelimesi tam anlamıyla "yarı çalışan" veya "yarı güçlü" anlamına gelir - hiçbir şey yaratamadığı, ancak zaten var olanı taklit etmek zorunda olduğu için böyle adlandırılmıştır.


     


    Dünya dışı Archon ırkının lideri, aynı zamanda ,


    Saklas ("aptal")


    Samael ("kör")


    Yaldabaoth'tan Gnostiklere Bu, Eski Ahit'in baba tanrısı Yahve ya da Yehova'dır - bugün hala milyonlarca Yahudi, Hıristiyan ve Müslüman tarafından tapınılan tanrı!


    Yaldabaoth, maddi dünyanın yaratıcısı olduğunu iddia eden ve insanlığın evrimini ve kaderini baltalamak için çalışırken insan tebaasından kölece itaat talep eden çılgın bir sahte tanrıdır.


     


    Gnostik yazılara göre,


    "Yaldabaot İbrahim adında birini seçti ve onunla bir antlaşma yaptı",


    ...ve böylece dünyamızı harap eden kurtuluşçu, kadın düşmanı tek tanrılı dinler başladı.


     


    Archonlar yırtıcı siborglardır, yaratıcılıktan yoksundurlar ama intikam hırsıyla taklit edebilirler. Uzmanlıkları simülasyondur ('HAL', sanal gerçeklik) ve Demiurge, Sophianic orijinalinden kopyalanmış, ancak tamamen sahte bir cennet dünyası oluşturmuştur.


     


    Bu Archontic cennet, mesihçi, kurtuluşçu din (Hıristiyanlık) tarafından sunulan simülasyonla kandırılan sayısız insanın öbür dünyasıdır.


    "Onlar (Archonlar) insanlığı psikolojik olarak alt etmeye çalıştılar.

    ve algısal işlevler... Gerçekten de zevkleri acıdır ve

    güzellik ahlaksızdır. Ve zaferleri aldatmada, yoldan çıkarmadadır,

    Çünkü kendi yapıları tanrısallıktan yoksundur."

    Nag Hammadi Scriptures kitabından; "The Secret Book of John"


    İnsanlığın doğuştan sahip olduğu ve gezegensel tanrıça Sophia ile uyumlu ilahi potansiyelden ziyade, insanüstü güçlerle sağlanan bu sahte 'kurtuluş' dünya dışı dinin alamet-i farikasıdır.


     


    Şu anda insanlığı kuşatan sorunların çoğunun temel nedenidir.




    KAYNAK:


    www.bibliotecapleyades.net
    Say Hello to Yaldabaoth, Lord of the Archons
    https://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alien_archons62.htm







  • +

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.