Şimdi Ara

ARAS KARGO Rezaleti (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • :D valla aldığım şey pek değerli değil 12 tl lik harddisk okuyucu :D onemli bişey olsa :D 1ooo kere aramıştım :D zaten onemli bir kargom geldiğinde arıyorum dağıtıma çıkartmayın ben alacam diyorum :D güvenilirmi hiç allah aşkına kargocuya ya :D getirirlerse getirirler getirmezlerse :D satış iptali yapar paramı alırım :D
  • Bu durum kargo firmalarından ziyade bölgenizde hizmet veren şube ile ilgili benim kendi bölgemde en memnun olduğum firma aras
  • tamamen şubeyle alakalı en memnun olduğum kargo firmalarından bitanesi aras kargo.

    Binanın zilini kırmışlar zil bozuk bende uyuyakalmışım adam telefonumu bi kere aradı açamadım tabi 2. defa aramış evdemisin diye evdeyim dedim teslim aldım kargomu.

    Çalışanları dikkatli seçseler sorun kalmayacak.
  • Ben aras kargo kadar beceriksiz çalışanlar ve müşteri aptal yerine koymaya çalışan bir şirket görmedim. Hele şu müşteri hizmetleri yok mu? Ne zaman sorun olsa illa o bir bahane bulur. Kesinlikle çalışanlarıni haksız çıkartmıyor. Sürekli müşteriyi haksız çıkartma uğraşında. Sanırım 2 kişi müşteri hizmetleri olarak çalışıyor. Çünkü ne zaman arasam bu sesler çıkıyor karşıma. Sanırım bu yüzden de çalışanlar müşterilere böyle davranıyor. Reklam dükkanimiz vardı. Aras kargo yüzünden karşıdaki adamı bıraktık artık ondan ürün almamaya dikkat ettik. Bu aras kargo ocak söndürür söyleyeyim. Dikkatli olun zor durumda kalmazsaniz kargolarinizi göndermeyin. Bide buraya gelirken biz ara sokaklara girmiyoruz deyimleri var. Haftada 1 gün geliyorlar o günde ara sokaklara inmiyor. Ana caddede seyyar tablacılar gibi bekliyorlar gidip kargolarimizi almak zorundayız. Bide onlarla gelen son 2 kargom ağızları açık geldi. Ben itiraz edemedim çünkü o an müsait değildim. Amcamın dükkanına bırakın demiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aras anladığım kadarıyla bazı şirketleri bağlamış son iki alışverişimde başka seçenek çıkmamıştı ondan rahatlar Varış merkezi hatası da son 3 alışverişimde gerçekleşti sürekli olan birşey hata olmaz kasıtlıdır. Nedeni ne olabilir? Bence dağıtım meekezlerindeki tır veya şubedeki araba tıka basa dolacak kadar kargo birikmeden araç hareket etmiyor. O beklemeyi de kargoyu bekletiyoruz demek yerine varış merkezi hatası olarak yazıyorlar.Şuan devletin de denetim kurumları iyi işlemediğinden buna dur diyecek bir merci olduğunu da zannetmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aras kargo ile gönderim yapan yerlerden alışveriş yapmıyorum ve bunu da karşı firmaya kargodan dolayı alışveriş yapmadığımı söylüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.