Şimdi Ara

Araplara Karşı Duyulan Anlamsız Nefret (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
2
Favori
9.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arapları boşver arkadaş dinin o bölgeye inmesi en dindar en iyi ırk yapmaz onları, aksine en kötü durumdakiler onlarmış ki Allah tarafından din indiridilmiş.

    Ayrıca geçmiş zamanlardaki savaşlar olsun, hatta ilk türklerin islamı kabul etmesi güllük gülistanlık olmamış. Arap komutanın biri vardı adını hatırlamıyorum şimdi "Bir türk kafası getirene 2 altın" gibi saçma bir söz bile söylemiştir.

    Arapların bugünlerdeki durumlarıda ortada ya dileniyorlar yada çetecilik var. Hakkıyla çalışan kısım çok az. Daha yeni suriyeye askerimiz operasyona girdi Suudi arabistan desteklemediğini bildirmiş. Bunlarımı seveceğiz ? Boşversenize.

    Senin gibi gözleri kaparsak herşey güllük gülistanlık arkadaş..
  • HIMMM ... Anlamsuz nefret te istersen anlamli nefrete donusturelim. Beyin FIRTINASI filan mi diyelim

    Arap Dili ve Edebiyati tarih boyunca Turkce ye bariz ustundur! Oyle ki Turk kulturu ve dili saglam asimile olmustur :/ ! ...


    Ataturk bile kendisinden once baslanmis " Dilde Sadelesme Akimi" na kendi doneminde devam ettirip cabalari olsa da esasli manada Ataturk bile pes etmistir :/ ... Cunki Anadolu ya gonderilen nice egitimli insanlarin Anadolu insanlarinda Oz Turkce kelime haznesi tespiti icin kapsamli ve uzun soluklu bir proje sonucuna gore Arap Kulturu ve Dili Osmanli doneminde saglam baski altinda kalmasi ile canli bir varlik gibi yasatilmasi gereken Dil yani Turk Dili kendi dogal olagan akisinda yasatilmasifi icin gundelik hayat basta olmak uzere Turkce KIT bir dil olarak kalmistir.


    TDK kurulmasindan sonra yeni kelime turetme ve Turkce ye uyumlu ama Arap kokenli kelimelerin de mecburiyetten kabulu sistemi halen islemektedir. Ornek bir kelime ( Nokta ) Arapca dir ... Bazilari benek diye alternatif onerse de pek tutmamistir ...

    Yani Buyuk Sesli Uyumuna bile uyan Arapca dahil nice yabanci kelimeler de var Arapca Farsca Fransizca ve Ibranice ( Ibrikce ) ...


    Alfabenin neredeyse yarisi OZ Turkce harflerde yoktur! Ornek : M harfi OZ Turkcede yoktur ...



    Araplarin cograflarindan kaynakli kilik ve kiyafetleri cok ta akilsiz degildir gercekten bir deha urunu ama o kiyafetler Turkiye gibi farkli cografik iklimlerde diretilmesi veya baskalarinca ozendirilmesi veya Islamiyet te boyledir! Musluman kadinlarda erkeklerde soyledir diye dikta edilmesi veya telkinde bulunulmasi vs de kabul edilemez cunki gercekler yasadiginiz ortama gore belirlenir ...


    Acik giyinme gorecelidir... Derin dekolte olur ama meme uculari gorunmez teknik olarak bir sorun yoktur ama bazilarina gore cehennemliktir ...


    Bazilari da bu Arap kulturlerinden oturu SAPIKLAR gibi asiri reaksiyon veriyor yani sanki cirilciplakmis gibi! Ama alti ustu bikinili denizde gormeye dahi dayanamiyorsa ben bu tur kisilerde potansiyel sapkinliklar vs gorebilirim! Yani ahlaktan dem vuranlar erdemlilik taslayan bu turler aslinda bilinc altlarinda sapkinliklarini da ilan etmekte oldugunu dusunuyorum ( bir cogu icin hepsi icin teknik olarak dusunsel yargiya varilamaz keza ! ) ...



    Turban/ Kara carsaf filan bunlar zaten planli getirilmistir ... Amac sekilsel harmoni saglanmasi ! Arap ve Iran ulkelerinden gelecekler icin ... Planlarin temelleri buralara dayaniyor ...



    Bir de dikkat ettigim su var : Keske olay sekilsellikten ibaret olsa kadin icin ozellikle ! Lakin bir baska sahit oldugum detaylar verecek olursak : Tesetturlu veya turbanli veya karacarafli kisilerin toplum icindeki hal ve hareketleri nezaketsizlikleri vs Kibir had safhada tavandadir ve yine kendilerini son din olusu ile dunyanin hatta kainatin merkezinde sanmalari da her hareket ve dusuncelerinde baya belli olmasi da nefret olusturabilir! ...



    Sonucta bunlar yeni nesillere kotu de ornek olabilmektedirler. Kendi evlatlari yanindaki diger baskalarinin evlatlarini da cevresel olumsuz etkilemeleri olacaktir! Yani Arap Kulturu ve Orf Adetleri benimsemis ama farkina varmayan nice insanlar bu topraklarda yasamaktadir!

    Bati medenei ulkelerde hosgoru vs ile bir yere kadardir toplumsal mekanlarda vs zaten bu tur olusumlar yasaklaniyor. Basit el sikismasi dahi red edenlerin vatandasliklari taze alacaklar red haline donusup sinir disi edilenler de vardir. Kilik kiyafetleri de kamusal alanlarda da yasaklananlar vardir Kanada gibi ... Bunlar yakin zamandaki haberlerden aklimda kalanlardir ...


    Takip edenler bilir zaten ...


    Ola aslinda nefret gibi ilkel yogun nefatif olumsuzluklarin birikiminden ote bambaska nesnel gerceklere dayanan yeni nesilleri ve cevreyi de etkileyecek bir olgu olusu ile bu konuda ifade etmek isterim .


    YAZIM aslinda ORTAYA :) ...




  • araplara karşı nefrete karşıyım ama arap devletlerine karşı nefret sonuna kadar haklıdır. en büyük iki arap devleti bizim karşımızda amerika ve israilin yanında yer alıyor.

    ayrıca islam araplara değil tüm insanlığa gelmiştir. kıble onların tarafında diye islamın sahibi onlar olmuyor. hatta islam düşmanlarına en büyük desteği verenler olmaları açısından kıble işgal altında diyebiliriz.
  • Bu arap ülkelerinin hiçbirine güven olmaz, hiçbirinden de dost olmaz. Mısır, filistin, birleşik arap emirlikleri, suudi arabistan Suriyebaşta olmak üzere hepsi de Türk düşmanı.Tarih boyunca Türklere ve Türkiyeye düşman olmuşlardır. Birşey üretmezler, hepsi Amerikanın,İngilterenin uşağıdır. Din kardeşliği filan hikaye. Forumdaki arap sevicileri arapları sevmeye devam edin.Ülkemizdeki Suriyeliler huzuru bozarken, onların sahip olduğu iş, sağlık, eğitim imkânlarına biz sahip değiliz.Önce kendi ülkemin insanı gelir. onları düşünürüm.Kendi isanını sevmek, onalrı düşünmek ırkçılık mı oluyor ? sokakta yatan, işsiz Türk insanları varken Suriyeliler bu ülkede rahatça yaşıyor, hiçbiri de dönmek istemiyor. Ben arapları sevmiyorum sevmek zorunda da değilim.
  • Dayı sen ne içiyon

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam da hiç bir bok üzere birleşemeyen çöl bedevileri Türk düşmanlığında birleşip Türkiye'nin harekatını kınamışken bu başlık çok yersiz olmuş.

    Savaşı Türk vatandaşı eleştirir başım üstüne vergisini veriyor, çocuğunu yolluyor hesap sorar bu çöl bedevileri ise yine Türk'e olan düşmanlıklarını gösteriyor.

    Çok memnunum örfünü adetini dinini hiç bir zaman tasvip etmediğim için.
  • Irkçı değilim ama o nefretten bende de var sonuçta atalarımız yanılıyor olamaz...

    Irmaklarca göllerce kanım kızıl akardı, biz dağları delerken arap puta tapardı demişler.
  • Araplar düzgün olsaydı peygamber onlar gelmezdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamsız değildir.
    Türkler-araplar tarih boyunca anlaşamamışlardır.
    Türkleri öldürerek, şiddet ve baskı ile müslüman olmaya zorladılar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://tr.euronews.com/2019/10/09/turkiyeyi-kinayan-misir-arap-ligini-olaganustu-toplantiya-cagirdi

    en iyi örneklerden biridir bakalım, batı hayranı,çıkarcı ve tarihte bizi sattıkları gerçeğini unutmadan izleyin ne olacağını.

    Güncelleme;
    Arap Birliği, 12 Ekim Cumartesi günü olağanüstü toplanıyor
    Arap Birliği, Barış Pınarı Harekatı'nı görüşmek üzere 12 Ekim Cumartesi günü olağanüstü toplanma kararı aldı.

    Arap Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Hüsam Zeki, yaptığı açıklamada, Arap Birliğinin 12 Ekim'de dışişleri bakanları seviyesinde olağanüstü toplantı düzenlemeyi kararlaştırdığını duyurdu.

    Kararın Mısır'ın acil toplantı talebi ve bazı ülkelerin de bunu desteklemesi üzerine alındığını belirten Zeki, toplantının Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine düzenlediği operasyon nedeniyle yapılacağını ifade etti. Hüsam Zeki, Arap Birliği üyesi olan Suriye’ye yönelik operasyonu kabul edilemez bulduklarını belirtti. Mısır Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı nedeniyle Arap Birliğini acilen olağanüstü toplantıya çağırmıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy-Ghost -- 10 Ekim 2019; 17:36:51 >




  • "Adam gelip sana bırak bizim dinimizi dese sen ne diyebilirsin?"
    Hayatımda duyduğum en saçma cümle olabilir.
  • ANLAMSIZ öyle mi ??

    Araplara Karşı Duyulan Anlamsız Nefret

    Burası Uzungöl ve muhtemelen “bu yapılanda bişey mi be” diyeceksin o yüzden söyleyeyim bu örnek yaptıkları iyi şeylerde yoksa otel odasının ortasına büyük tuvaletlerini yapıp temizletmek için oda görevlisini çağıran mı dersin artık bir sürü rezillikler rezillikler !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 10 Ekim 2019; 19:33:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Barış pınarı harekatına verdikleri tepkilerinden sonra anlamlı olmaya başladı bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir müslüman olarak arapları seviyorum. Kültürlerine özellikle dillerine hayranım.
    Arap lisanı yeryüzündeki en mükemmel lisandır. Bundan sebep Kur'an ve Cennet lisanıdır.

    Araplar düşmanımızdır yalanı tedavülden kalkalı çok oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 10 Ekim 2019; 23:6:28 >
  • Filistin bugün yine hançerini sapladı, Bırakın oraya
    benim vergilerimle yapılan hastane, elektrik santralini sorgulayayım.... Ayrıca ortada nefret falan yok, sadece keriz yerine konulduğumuzu hissediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeathAnqeLs kullanıcısına yanıt
    Çok net doğru bir açıklama olmuş. Takdir ettim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.