Şimdi Ara

Aradığım aracı sonunda buldum, BUGÜN ARACA BAKTIRDIM.Almaya karar verdim.Citroen C4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yılbaşı öncesi fırsatını, maddi imkansızlıklardan dolayı kaçırmıştım. Bildiğiniz üzere şu anda fiyatlar yılbaşı öncesine göre epeyce yükseldi. Almayı düşündüğüm C4 dizel otomatik aracın fiyatı da yükselmişti. İlandaki araç ile ciddi ciddi ilgileniyorum. Neredeyse zamsız fiyatından almış gibi olacağım İlan sahibiyle kısa bir görüşme yaptım, kısmetse haftaya çarşamba bakmaya, hatta beğenirsem almaya gitmeyi kafaya koydum. Telefonda en son 58 bin olur dedi, ben 57 teklif ettim ve öylece kaldı. Acilen sizin yorumlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.


    9.MART GELİŞMELER:

    Bugün bir arkadaşım, akşam üzeri yanına tanıdığı bir oto boya ustasını da alarak ilandaki aracı bakmaya gittiler. Araç sahibiyle daha önce telefon irtibatı kurulduğu halde maalesef araç sahibi bir işi çıktığı için şehir dışına çıkmış. Ancak araç evin bahçesinde olduğundan evini tarif etmiş ve bizimkiler evin bahçesinde aracı yaklaşık 1,5 saat kadar sadece dıştan rahat rahat iyice incelemişler, boya ustası eleman boya ölçüm makinesiyle kaportanın her noktasını tek tek ölçmüş. Araç sahibi yaklaşık 1,5 saat sonra geldiğinde aracı açmış ve içini, motor kısmını vs her yerine güzelce bakmışlar ve oradan ayrılmışlar.
    Sonuç: Arkadaşımın dediğine göre en ufak kusur bulamamışlar. Hatta arkadaşım bana; araba sanki sıfır gibiydi, içine sanki hiç binilmemiş gibiydi, paspaslarına sanki hiç ayak değmemiş falan gibi yorumlarda bulundu. Zaten daha önceden aldığım plaka ve şase no bilgilerini Kavuklar servisteki arkadaşım sayesinde sorgulattım, herhangi bir servis kaydı çıkmadı. Sigortacım da herhangi bir hasar kaydı bulamadı.
    Hayırlısıyla önümüzdeki 1 hafta içinde aracı alıyorum arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxy-s -- 3 Nisan 2014; 23:58:28 >







  • hocam bu otomatik vitesi hiç tavsiye etmem. Test etmeden kesinlikle almayın. Çok sarsıntılı, özellikle rampalarda kararsız ve performanstan törpüleyen bir şanzıman. tek olumlu yanı çok az yakıyor. Ben sıfır km aldım 8 ay dayanabildim sattım aracı. Muhtemelen bu şahısta şanzımandan dolayı satıyordur.
  • Arac haketen 0 gibi duruyor ama gidip iyice inceleyin ve ne olursa olsun bi ustaya gosterin . Ve deneme surusu yapin. Fiyati iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç ve vites konusunda en ufak bir tereddütüm yok. Defalarca değişik bayilerde test sürüşleri yaptım, tanıdığım bir arkadaşın aracını da bizzat kullanma şansı yakaladım. Bence hiç te abartıldığı gibi kötü bir vites değil. Sizin fikrinize de saygı duyarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: galaxy-s

    Araç ve vites konusunda en ufak bir tereddütüm yok. Defalarca değişik bayilerde test sürüşleri yaptım, tanıdığım bir arkadaşın aracını da bizzat kullanma şansı yakaladım. Bence hiç te abartıldığı gibi kötü bir vites değil. Sizin fikrinize de saygı duyarım.

    Hayırlı olsun o zaman.
  • hocam ben marka ve otomatik sanzımandan ve fiyatdan dolayı uzak durmanızı öneririm.
    ben acil satılık oldugunuda düşünmüyorum.saygılar.
  • Aradığım aracı sonunda buldum, almaya gideceğim.Lütfen yardım.!! Dedim hayırdır almaya gidecekte arabayı itmeye yada çekmeye adammı lazım acaba nedir
    Usta ne olursa olsun,isterse üç günlük olsun önce expertiz testine sok ne olur ne olmaz kafan rahat etsin. Piyasada ne üç kağıtlar dönüyor ,sonradan pişman olmaktansa işini baştan sağlama al derim.
  • Araç güzel görünüyor. Hayırlısı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat uygun... Alınır da,binilir de
  • Dediğiniz gibi zamnlardan etkilenmemiş oluyorsunuz. Bu donanımda dizel otomatik bu kalitede araba kalmadı artık.
  • hayırlı olsun simdiden
  • Hayırlı olsun ;C sınıfı olan ve premium olmayan bir araca şahsen 40.000-45.000 üstünü vermem, bana mantıksız geliyor. Mcp şanzımanı da deneyip beğendiyseniz sıkıntı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araçların vites geçişleri rahatsız edici derecede. Öne doğru yığılma yapıyor, babamın arkadaşında vardı kullanmıştım 30-40 Km kadar, alternatif bulunabilir bu paraya Citroen alınmalı diye bir durum olmamalı bence.. Şimdiden hayırlısı olsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aytürk

    Hayırlı olsun ;C sınıfı olan ve premium olmayan bir araca şahsen 40.000-45.000 üstünü vermem, bana mantıksız geliyor. Mcp şanzımanı da deneyip beğendiyseniz sıkıntı yok.

    Fikrinize saygı duyarım. Çünkü 5 ay öncesine kadar ben de sizin gibi düşünüyordum. Fakat iş ciddiye binip te araştırmaya başlayınca maalesef durumsizin ve benim düşündüğüm gibi değilmiş.
    Sıfır ya da sıfır gibi, 60 bin tl paramla alabileceğim dizel otomatik C sınıf bir araç tavsiyeniz var ise buraya yazmanızı istiyorum.
    Teşekkürler.
  • Hız limitleme, hız sabitleme, bluetoth, viraj aydınlatma, start stop, dijital klima, 2 buzdolabı soğutma noktası, yokuş kaydıymama, elektrikli park freni, elektr. katlanır ayna, ışığa duyarlı iç dikiz aynası, dizel buna rağmen 115 beygir ve otomatik araç tüketimi 5lt altında ... bu donanımda bu fiyata araç bulamazsın, 750tl + 150tl işçiliği ile navigasyon takıcaksın ötesi yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavador -- 6 Mart 2014; 15:48:34 >
  • Mahmut-Keskin kullanıcısına yanıt
    quote:

    Orijinalden alıntı: Mahmut-Keskin

    Bu araçların vites geçişleri rahatsız edici derecede. Öne doğru yığılma yapıyor, babamın arkadaşında vardı kullanmıştım 30-40 Km kadar, alternatif bulunabilir bu paraya Citroen alınmalı diye bir durum olmamalı bence.. Şimdiden hayırlısı olsun..


    Ben şöyle düşündüm, bilmem yanıldım mı?
    MCP yığılma yapar, MMT karasızdır, DSG elinde patlar, Tam otomatik çok yakar+motor gücünden çalar, CVT sadece benzinlilerde bulunuyor, Easytronic problemli vs vs yüzlerce sayfa forum okuduktan sonra gittim bizzat test ettikten sonra MCP nin çok ta rahatsızlık vermediğini gördüm kendimce. Fiyat olarak ta bütçeme uyuyor. Daha da düşünürsem tamamen araçsız kalacağım.
    Ne dersiniz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxy-s -- 6 Mart 2014; 15:56:36 >
  • Otomatikleştirilmiş manuel şanzımanı tam otomatik gibi kullanırsanız sarsıntı ve yığılma tabiki yapar.

    Manuel aracınızla hızlanırken gazdan ayağınızı çekmeden vites değiştirin. Yığılma veya sarsıntı dediğiniz olay olacak mı yoksa olmayacak mı görün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-autostore-2013-opel-new-astra-turbo-1-4-enjoy-active-140-bg-156239955/detay

    şimdi hocam dizel motor diye bir olay var, bir de otomatik vites diye bir olay var bunlar çok başka şeyler, müsait bir zamanda araştırın manuel vitesli benzinli araçla otomatik dizel arasındaki farkları müsait bir zamanda anlatırım eğer vaktiniz varsa biraz karışık konular


























    yine bir tercih başlığında balta mesaj... adam dizel otomatik araç için fikir sorarken manuel benzinli araç önermek...

    bir de 2006 passat önerseymiş tam olurmuş... segment farklı kasa farklı, km farklı, yaş farklı, o daha iyi olurmuş

    ya da b segment sıfır km benzinli manuel bir araç önerin ne dersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 6 Mart 2014; 16:17:11 >




  • Gel ben sana o paraya mazda 3 dizzel imperssive modelini vereyim, yazik gunah yapma citroene o para:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.