Şimdi Ara

Aracın herhalde v kayışı koptu yardımcı olabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Araç Fiat Tempra SW 1.6 .Bugün 2ye 2 bölünmüş yolda ışıklarda durdum. Işık yanınca gaza bastım 30 metre sonra sanki tampon kopmuş da yere sürtüyor gibi bir ses geldi. Korkarak arabayı sola çektim, kontağı kapattım, aşağı indim. Baktım dış görünüşte bir sıkıntı yok. Sonra arabaya döndüm marş bastım çalışmadı. 4-5 kez denedim olmadı. Sonra triger kayışı falan aklıma geldi marş basmadım sıkıntı olur diye. Arabayı iterek daha müsait bir yere çektik(ve orda da bıraktık). Kaputu açtım. Triger kayışının yanındaki kayışın üstten yarısı kopmuş. Herhalde v kayışı oluyor bu kayış. Yaklaşık 1 ay önce arabanın triger seti değişmişti. V kayışı değişti mi bilmiyorum. Trigeri değiştiren ustanın hatası olduğunu düşünüyorum. V kayışını yanlış takmış olabilir mi acaba? Yarın konuşacağım da bana karşı haksız olduğu halde haklı çıkmasını istemediğim için fikrinizi almak istedim. Arabaya başka zarar da gelmiş olabilir mi yoksa sadece kayışla kurtarabilir miyiz? Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan97 -- 21 Ağustos 2016; 22:49:17 >







  • Geçmiş olsun ama v kayışı kopsa motor yine de çalışırdı. Inşallah trigerden değildir diyelim.
    Peki V kayışı değişmesine rağmen neden kopar? Bir ihtimal kayışın çevirdiği kasnaklardan birinin rulmanı dağılmış ve kilitlenmiş olabilir ya da takan usta aşırı germiş olabilir... Yaptırırken mutlaka kasnak rulmanlarını kontrol ettirin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustyyyyy kullanıcısına yanıt
    motoru stop ettirmeseymiş zaten çalışıyormuş ama ses ilginçmiş
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Vallahi öyle bi ses geldi ki o telaşla arabanın stop edip etmediğini de bilmiyorum. Anahtarı çevirip çıktığımı biliyorum sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.