Şimdi Ara

Aracıma mahalle zarar veriyor Sizce ne yapayım ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
15.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kamerayı gizli montajla hocam. Arabayı pıril pırıl yıka koy aynı yere. Eğer zarar veren kişi geçmiş olsun diyen esnafsa git s** hayatını o şerefsizin. Önce dükkanınin tüm camlarını indir sonra içerde ne kadar mal varsa yerle bir et bunları da dikkatli yap seni goren olmasın kanıt bırakma arkanda. Sonra ertesi gün git ağlarken yanina "abi geçmiş olsun yanlış yere dükkan yapmışsın eheheheheh"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimin yaptığını biliyorsan ve dal korkma pısırık olursan bitmez ayrıca başkasının yerine park etmişsin demişler hani o başkası kimse bul arabasını aynısını yap dinsizin hakkından imansız gelir.
  • bizim mahallede de aynı devamlı çiziyorlar her gün bir çizik görüyorum eviminde önü kesin ben işteyken çocuklara para verip çizdiriyorlar mahalle olarak bizim orada hayvanat bahçesinden daha çok hayvan var adam soda içiyor balkondan atıyor erik vişne vs yiyorlar çekirdeğini atıyorlar geçen çöpü indirirken soda attılar ana avrat sövdüm bir tane adam camdan çıkıp balkondan bakıp ses edemedi mahalle arasında düğün yapıyorlar sonra birbirlerine dalıp havai fişeği birbirine atıyorlar tam çomar mahallesi çomar dolu damatla dans ediyorlar askerle dans ediyorlar sonra askere gidecek adama tekme tokat dalıyorlar kavga çıkıyor çok geri zekalı bir mahalle 15 temmuzda f16 bizim sokağın üstlerini bombalasaydı ülkece 10 sene ileri giderdik
  • Valla öyle mahalleleri duydukça kendi oturduğum mahalle zemzemle yıkanmış gibi geliyor. Apartmanın otoparkında boş yer yoksa sokağa park ederim. Bizim oralarda benim yerin senin yerin diye birşey yok kim boş bulduysa orası onundur. Gerçi arada otopark girişine çıkışına park eden bir kaç kazma çıkıyor ama onlarda genellikle komşu binalara gelen misafir veya dükkanlara gelen müşteri oluyor. Araçları çizilen zarar görenede henüz rastlamadım. Maşallah diyeyim de Nazar değmesin
  • Benim araca oturduğum özel site otoparkında olan oldu. Komşu vasıflı bir sığır sürüsü var birkaç kişiden ibaret. Kendilerinde Bmw, Toyota falan var ama benim gariban heçbek Peugeot aracımın stop lambasını çatlatma, kapıları hayvan gibi açarak ezme, çizme şeklinde çokca hasar verme, tampona sürtüp kaçma (evine kaçma) gibi sayısız vaka yaşadım. Sokaklar site otoparkından kat kat daha güvenli buradan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NitroNos

    Çözüm:https://www.bozkurtav.com/hatsan-escort-sd-410-tactical-otomatik-av-tufegi-pmu15789

    Şeriat kanunları şart bu ülkeye bakıyorum şu konulara bir hırsız farları söküp çalmış bakıyorum biri trafikte kadına saldırmış veya yoktan yere şoförlere saldırmış artık amerika gibi olacağız kendimizi savunmamız için herkes silahlanacak o zaman düzeleceğiz galiba.Polisler desen daha hırsızı yakalayamıyor.
    Bütün dünya şeriat ile yönetiliyor zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Valla bizim 2 arabanız varken birisi garajda diğeri sokakta duruyodu. Sokakta duran arabanın çizikmedik yeri kalmamıştı. Aldım taktım kamera mis gibi bir daha dokunan olmadı. Şimdi arabaları satıp 0 aldık. Onun içinde kameranın yanına miflonlu branda aldım mis gibi.

    NOT; komşular öyle bir içerliyo ki en son kavga çıkarttılat yeni araba aldın soksana garajına niye bırakıyosun sokağa diye hahah bu kadar çekememezlik olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacan eline sopayı bekleyecen. Gördüğün anda koşup kolunu bacağını kıracan ibreti alem olsun diye. Esnafsa da sonra ertesi gün gidip camını çerçevesini indireceksin. Gözü yiyorsa bir daha yapsın. Yaparsa da gider bir kere daha ağzını burnunu kırıp o dükkanı yakarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıdaki linkte bazı araç kameralarının tanıtımları bulunuyor. Hepsiburada gibi sitelerde satılan kameralarda var. Park halindeyken hareket algıladığı zaman resim yada video çekme özellikleri olan kameralar var. Ayrıca eğer evinizden aracınızı park ettiğiniz yer tam açı ile görünüyorsa, dış IP kamera takabilirsiniz ama kamerayı mümkün olduğunca görünmemesi suçluları yakalamanız açısından önemli. Yani kask takar, plakasız motorsiklet kullanırlar, kış gelince, elideven, atkı bere takarlar yüzlerini gizlerler, yine zarar verirler. Veya hurda bir araç alın oraya park edin. Kim orası benim yerim, nasıl park edersin diye, aracın üzerinde hoplayıp zıplıyorsa aynen devam etsin, hurda aracı hiç kaldırmayın oradan.

    https://forum.donanimhaber.com/arac-ici-kamera-tavsiyesi-1-msj-hep-guncel-viofo-a129-2019-lideri--74988670



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 5 Ağustos 2019; 18:14:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cesiler1992

    Valla bizim 2 arabanız varken birisi garajda diğeri sokakta duruyodu. Sokakta duran arabanın çizikmedik yeri kalmamıştı. Aldım taktım kamera mis gibi bir daha dokunan olmadı. Şimdi arabaları satıp 0 aldık. Onun içinde kameranın yanına miflonlu branda aldım mis gibi.

    NOT; komşular öyle bir içerliyo ki en son kavga çıkarttılat yeni araba aldın soksana garajına niye bırakıyosun sokağa diye hahah bu kadar çekememezlik olmaz
    Miflonlu branda nedir? Boyayı çizmiyor mu? Brandaların normalde boyayı çizdiğini biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev alma komşu al dedikleri bu olsa gerek. En iyisi müstakil el. Bu devirde normal insan yok. Mümkünse dağın başına ev yapmak lazım.
  • Gsaray_uAs G kullanıcısına yanıt
    Hocam çok ciddiyim taşının. Böyle tiplerle uğraşırken eninde sonunda insan ya hastalık sahibi olur ya da mahkum.
  • bunları dayaktan öldüreceksin akıllansınlar tek çare bu
  • Yazık ya nasıl insanlar var bu dünyada anlamak mümkün değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benimde aracım eski model ama hiç bir yerinde çizik yoktu ufak tefek boya hataları hariç. Şimdi bilumum yerlerinde çizik var. Bir gün gidersin üstünde sigara izmariti. Başka gün sofra bezi silkelemişler. Zeytin çekirdeği. Bir gün aynalarla nasıl oynamışlarsa tamamen açıları değişmiş. (Allah'tan kırmamışlar) Sitede oturuyorum. Sokakta olsa bu kadar olmazdı. Boyatsam 3000 lira gidecek o parayıda vermek istemiyorum.

    Sizin olay Muhtemelen oranın kendi park yeri olduğunu iddaa eden birileri tarafından bilinçli yapılıyor. Madem iş yerinin önünde araç içi kamerası yerine iş yerine bir kamera koysanız aracı görecek açıyla daha sağlıklı olur gibime geldi. Araç içi kameraları bile çalabilirler... Sonra elimizde kayıt olmaz. Dış kamerayı kırsalar bile kayıtlar elimizde kalır..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eloq -- 5 Ağustos 2019; 22:2:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eloq

    Benimde aracım eski model ama hiç bir yerinde çizik yoktu ufak tefek boya hataları hariç. Şimdi bilumum yerlerinde çizik var. Bir gün gidersin üstünde sigara izmariti. Başka gün sofra bezi silkelemişler. Zeytin çekirdeği. Bir gün aynalarla nasıl oynamışlarsa tamamen açıları değişmiş. (Allah'tan kırmamışlar) Sitede oturuyorum. Sokakta olsa bu kadar olmazdı. Boyatsam 3000 lira gidecek o parayıda vermek istemiyorum.

    Sizin olay Muhtemelen oranın kendi park yeri olduğunu iddaa eden birileri tarafından bilinçli yapılıyor. Madem iş yerinin önünde araç içi kamerası yerine iş yerine bir kamera koysanız aracı görecek açıyla daha sağlıklı olur gibime geldi. Araç içi kameraları bile çalabilirler... Sonra elimizde kayıt olmaz. Dış kamerayı kırsalar bile kayıtlar elimizde kalır..
    Bende aynı şeyleri yazmıştım. Aracın aldığı tüm hasarların neredeyse tamamı özel site otoparkındaki komşu kılıklı sığırlar bedeniyle meydana geldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Verdim ayarı ben millete sitede. Güvenliğinden, yöneticisine, arada muhabbet ederken komşulara kadar. Dedim buraya bırakıyorum o ayna kırılsa sıfırı 1600 lira. kapalı kapı dolasır bulurum kimse merak etmesin dedim. Alnımızın teriyle para kazanıp iyi kötü araba alıyoruz millet kırsın döksün diye değil.. O günden beri vukaat yok. Hayırlısı bakalım ;)
    En son vukaat kadının biri kaputa oturmuş telefonla konuşuyordu. Araba alçak biraz tam sehba görevi yapmış.. Tesadüf denk geldim. yukarıdan kumandayla açtım kapadım kapıları. kadın sağa sola yukarı baktı balkonda beni görünce uzaklaştı hemen araçtan. Kendi arabası olsa çocukları bile kovalar arabanın etrafından muhtemelen görünce...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç unutmam 2012 model sıfır Citroen Berlingo almıştık en ful modelini arabayı aldık akşam üstü babam bir seviniyor ilk defa pahalı sıfır araba aldı bana soruyor bunu nasıl yapıcaz seçicez vs neyse arabayı koyduk kapının önüne sabah oldu kalktık yemin ediyorum sol tarafı boydan boya anahtarla deniz dalgası gibi çizmişlerdi. Ana bacı sövmüştüm kim yaptıysa şöyle yaparım böyle yaparım diye. Ben kendim araç aldım Tofaş Doğan S 1999 model sonuçta araba hor görülmez tamponuna tampon dili dedikleri şu üründen aldım.

    Aracıma mahalle zarar veriyor Sizce ne yapayım ?


    Sabah baktım tampondan söküp almışlar dedim 5 liralık ürün hayır bir tarafınıza mı sokacaksınız gittim bir tane daha aldım 1 hafta sonra onu da almışlar. İnsanımız çok şerefsiz valla.




  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    Hocam brandanın içi sert değil miflonlu pamuksu bir doku var. Güzelce bağlayınca ve güzelce çıkarınca sıkıntı olmuyor.
  • Yazık vallahi, halk cahil yobaz insan dolu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.