Şimdi Ara

Aracım pert oldu ilk teklifi almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba aracım pert oldu sigorta şirketi 260k teklif etti. Ben kendime yeni araba alacağım için bir an önce bu parayı alıp diğer beğendiğim aracı kaçırmamak istiyorum ancak 20bin tl civarı eksik para almış olacağım sanırım. Mutabakat imzalarken şerh düşüp üste para alma şansımın olduğu yazıyor internette. Sizce direk itiraz mı etmeliyim yoksa parayı alırken şerh düşüp sonra mı itiraz etmeliyim? İtiraz edersem sonuç alır mıyım?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • serh dusup itiraz etme konusunda bilgim yok ancak bu islem bir pazarlik sureci, genelde ilk tekliften daha fazlasini alirsiniz ancak alacaginiz rakam kazadan once satsaydiniz alacaginizdan her turlu bir miktar dusuk olur. bu makas araciniz iyi durumda ise artar. yani dusuk km hasarsiz vs bir araciniz varsa bunlar piyasada ettiginden daha az degerli oluyor sigorta tarafinda.

  • taze araç pert etmiş biri olarak,


    1. şerh düşebilirsin ama bazı firmalar şerh kabul etmiyor. gönderdikleri matbuu evrağı imzalamanızı istiyorlar.
    2. itirazı hemen edin. 1-2 gün içinde hemen yeni teklif gelecektir. ben itiraz ettim ama itirazı sahibindenden filan ilan numaralarıyla edin. hemen ertesi gün 25 bin fazlasını verdiler kabul ettim. 10 gün önce almıştım arabayı 3 bin düşüğe gitmiş oldu. memnun kalmıştım.
  • Diğer araç aynı ilde ise başında pazarlık yapın, 1 hafta sonra almak üzere kapora verin kabul ederse. Sigortaya da 1 defa itiraz edin, ikinci gelen rakamı alıp geçin. Sigortacınız iyi ise süreci hızlandırabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.